Защо има българи които изглеждат точно като от Азия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Защо има българи които изглеждат точно като от Азия
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 2120 пъти
Защо има хора в България, които се водят българи, но на външен вид не изглеждат като такива. Една моя съученичка има жълта кожа, понякога ми изглежда и като светло кафява, има огромни очи, точно като на арабка, българите и като цяло европейците генетично няма как да имаме такива големи очи и много гъсти и дълги мигли и вежди, много пълни устни като на африканка. Носът и също е по-различен като форма, говори странно и всички я мислят за чужденка, защото не прилича на външен вид изобщо на българка, но тя твърди че е. И има едно момче от по-долен клас, който някои го мислят за циганин, но за мен си изглежда досущ като индиец. Но имената му са български и няма цигански черти и излъчване, със сигурност не е. Защо има хора в България, които изглеждат като араби, турци, индийци, като цяло на външен вид не изглеждат изобщо като българи, но са с български имена и казват, че са българи? Възможно ли е българите да са смесица от различни други гени, преди много години някой от семейството им да е спал с човек от друг етнос и затова да изглеждат така? Не мога да си обясня защо има такива хора. Според мен те не са българи, защото на външен вид не изглеждат като такива, нямат никакви български черти. Не мога да вярвам, че са българи. Вие как си обяснявате тези феномени?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 28fcbe416f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Българи са всички, родени в България и с българско гражданство. Те, дори и техните родители и прародители, не се самоопределят като друга националност. Естествено е, че гените в България са много смесени, защото е на кръстопът между три континента. Виж колко негри има, които от поколения живеят във Франция и се имат за чисти французи. Нищо чудно, че много българи имат черти на други етноси, но българско самосъзнание.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: d750529371
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво е за теб Авторе типичната българска външност? Защото аз се питам същото. Имам руси приятели, светли, мургави, всякакви. Ако идеш в Германия или Норвегия, всичките ще са руси, ако идеш в Гърция всичките ще са с тъмна коса.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: abf5d11006
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Българите сме сравнително смесен генотип, затова.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 8d927b6a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Обясняваме си ги с биологията от 8клас .Ти кой си ?

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 56cde4295a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ти не знаеш ли, че циганите са индийци, т.е. идват от Индия? Що за наивност.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 275813e5b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Българите са древен еврейски народ. Останалото в България което не прилича на тях, не е с български ген, а са пришълци или техни смесеци. Образецът за това как изглежда истинската българка представлява еврейката от "Списъкът на Шиндлер" която с детето му донесе торта на рожденият му ден и той целуна по устата. Среден ръст, тъмна коса, средно светла кожа и характерната структура на лицето, характерна само за еврейският ген(за което и толкова лесно са ги разпознавали през втората световна война). Така изглеждат по-голямата част от българките. Всичките българки поставени от ЕС на ключови места в управлението му имат именно тази структура(тъй като този ген е и най-интелигентният на Земята). Баце също визуално се разпознава, че е от истинските българи на снимки до Живков, обаче явно от слънцето сега е станал по-тъмен. И да те поправя. Индиец и циганин е едно и също като ген. А твоят съученик може да е турчин с българско име. Истинските турци като ген са с тъмно кафява кожа и зурлести лица. За тия които не приличат на българи правилно си отбелязала, че не са. Само се водят такива по документи, но не и по ген. Ето го видеото.
https://www.youtube.com/watch?v=xpxWq-hhoxE

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 7cc9b7800c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 2, преди няколко седмици бях в Мюнхен и мога да ти кажа, че не всички са бели и руси. Даже в един район, който е на центъра и е на около километър от Мариенплац 80% са араби и негри. От време на време да мине някой рус немец. Разбира се, в жилищните райони, особено тези в по крайните райони бяха повечето немци, но и там имаше емигранти, тези; които не са негри или араби, може и да ги сметнеш за немци в първия момент, но например аз в магазина видях руса жена, която обаче говореше нещо май на латвийски. Не съм бил в други градове, но в Мюнхен има хора от цял свят, видях и много азиатци. Виж им и националния на Германия, 70% процента им са чистите немци, другите са някакви мулати с майки германки и турци. А пък юношеските им формации са много зле- там негрите са повече от половината отбор. Бил съм и в Лондон- там също е сбирщина от цял свят. В големите градове в Европа местното население започва да става все по- малко на фона на идващите емигранти.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 707ab7fe5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Ами защото българките са много леки жени и се ... със всеки чужденец. Ей затова стават следтова мелези.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker