Упражнения за отслабване и още неща. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Упражнения за отслабване и още неща.
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1592 пъти
Мисля да почна да тренирам от края на май месец до началото на октомври. Искам да сваля доста килограми. Сметнах си индекса на телесната маса и ми излезе 32 което означава затлъстяване. Аз съм много ниска за годините си, затова не си мислете че съм дете. 1. 54 съм и не знам колко точно тежа, защото нямам кантар от доста време. Мама от септември е обещала, ама не е купила, затова нека да кажем че съм около 78/80 кг. Искам да съм 40кг. Не по-малко. Има ли как за 4 месеца да отслабна с 40 кг? Преди това ще си смятам и калориите. Смятам да ям по 1000 калории на ден, а след като отслабна по 1200/1500. Какви упражнения да правя за да отслабна във всяка една област? Аз прочетох от някъде че трябва да изгоря двойно повече калории от колкото съм яла за да отслабна, което означава над 3000 калории. Не че ще си показвам тялото, но искам да изглеждам слаба и с дрехи. Има ли как да отслабна бързо. От понеделник почвам да си броя калориите. Също знам че трябва да пия много вода. Аз пия по 2. 5-3 литра на ден. Ще се огранича от глезотиите, но понеже ще е лято ще си похапвам 1 сладолед на седмица. Дайте ми съвети как да отслабна бързо. И след като отслабна пак ще си смятам калориите, но както казах до 200-500 калории повече. Само празниците са изключение. Няма да нося къси дрехи защото предпочитам по-широките и дори след като отслабна ще си ги пазя. Но ще си купя и дрехи в мой размер.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 7c3596a300
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това, което смяташ да направиш е нормално за твоята възраст - глупост. Повечето хора, които сме имали проблеми с килограмите, също сме вършили глупости.

Моят съвет е да се обърнеш към специалист, който да ти изготви режим, съобразен с твоите цели, със здравословното ти състояние, с активността ти. Да те накара да си направиш изследвания, за да имате яснота как трябва да се процедира.

Отслабването не е само броене на калории. Да не говорим, че ако са много малко, в един момент ще спреш да сваляш, защото тялото ти ще трупа резерви.

Не е само калории, защото можеш и от шоколади да сваляш, въпросът е какво точно ще гориш.

Въпросът е да не си причиниш и сериозни здравословни проблеми, защото е важно съотношението между въглехидрати, мазнини и т.н.

Не съм специалист, твърде далеч съм от тях, но искрено те съветвам да се обърнеш към някой, който разбира.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 4b30ed641e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не чакай до май, запопни да тренираш от понеделник. Кардио и burpees, при упражнения със скачане се броят най-много калории. При мен бягането е вършело винаги най-добра работа. Това е за тонус, енергия и самочувствие.
За отслабването всичко е в храненето. Няма бързо отслабване, всякакви драстични диети и глад, губят ефекта си на втората седмица заради йо-йо ефекта. Най-доброто е балансирана диета, здравословно хранене и постоянно движение. Ако започнеш от сега и си стриктна до май месец е напълно възможно да отслабнеш с 20-30кг. 40 не е здравословно, макар и ръста ти. Бъди нахъсана и следи прогреса си, не забравяй защо си започнала и се придържай към поставената си цел.
Бързо отслабване няма, както няма преки пътища в живота, но ще видиш, че всичко, за което наистина се бориш, си заслужава. Ти инвестираш в себе си, а тялото ти е едно за цял живот. Приеми, че бързо няма.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 170dfb8091
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз от края на декември почнах да правя упражнения по 1 час на ден с редки почивни дни и след това бягам навън 2, 5 км или ако е много студено поне карам колело 40-50 минути и още не съм свалила нищо. Ти очакваш за 5 месеца да отслабнеш с 40 кг, няма как да стане... аз съм 156 см и съм 49 кг, преди бях 41-2 и искам пак да съм толкова, ама никак не е лесно. Храненето си също тотално го промених, спрях абсолютно и изцяло хляба. Сладко рядко ям, примерно някакво протеиново барче 1-2 пъти в седмицата. Ям главно месо, варени яйца, прясно мляко и салати и както казах, още нищо не съм свалила. Вечер също не ям.
Ж26

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker