Диета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Диета
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1296 пъти
Здравейте подлагате ли се на диети спортувате ли? Аз започнах наскоро една диета но се чувствам доста отпаднала и гладна, а също и тренирам 4-5 дни в седмицата. Споделете виде как се поддържате в форма.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: b55d7b59df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ж, 26 г.,
163 см.,
46 кг.

Поддържам се във форма, като съзнателно избирам да се движа във всеки удобен момент. Имам постоянен достъп до фитнес уреди и не ги оставям да прашасват, но най-много обичаме с любимия човек да сложим комфортни дрехи и обувки и да вървим за по няколко часа из града след края на работния ден, говорейки за нещата от живота.

По отношение на храненето, спазвам златното правило "никога гладна, но и никога в излишък":

1. Сядам на масата, само когато наистина усещам глад. Ако усетя, че ми се яде точно определена храна (най-често неособено полезна за тялото като торта или дюнер), знам, че това е каприз на ума, не нужда на организма, и налагам на волята си да ми намери достатъчно интересно занимание, което да отвлече мислите ми от излишно ядене. Колкото по-често се практикува този подход, толкова по-добри резултати дава. Истинският глад, от своя страна, може да бъде задоволен с каквото и да е, там капризи няма.

2. Винаги (с изключение на закуската) има голяма свежа салата за мен на масата. Краставици, домати, печени чушки, зеле с моркови, салата айсберг или табули, каквото и да е, стига да е в доволно количество и да ми даде нужните фибри и вода. Със салатата се наяждам на 70%, а следващите 20% отиват за извара, чисто месо, изобщо някакъв качествен протеин. Последните 10% са за бонбон или кексче, но веганско (без бяла захар и брашно, обикновено със стевия и много какао).

3. Винаги избират здравословните замени: лека зеленчукова супа, вместо мазно печено; нискомаслено прясно мляко за кафето, вместо сметана; таблетка стевия, вместо захар; чисто филе, вместо бекон; нискомаслена извара, вместо солено саламурено сирене; половин филийка черен хляб, вместо безразборно тъпкане с бял; черен шоколад със стевия, вместо обикновен; веган сладолед без захар, вместо стандартен; зелено смути, вместо фреш; оризов крекер, вместо чипс; плодова вода, вместо газирано; ако ще ям дюнер, е мини и не ми добавят майонезен сос и пържени картофки, а повече зеленчуци.

4. Когато ми се прияде нещо вредно, си позволявам няколко хапки от баклавата или тортата, и така душата е доволна, тялото ми също. Тренирала съм се да обръщам внимание най-вече на разговора с хората наоколо, на аромата на кафето, да обстановката, на музиката, и по-малко да посягам към висококалорични благинки, от които реално нямам нужда. Ако след събирането съм наистина гладна, ще хапна салата и чисто месо, и от моите полезни сладкиши, които имам вкъщи.

5. Също така приемам витамини Б1, Д3, Цинк, но не ежедневно.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5338311f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Трябва да намериш какво работи за теб. Аз лично тренирам 6-7 пъти в седмицата,храня се интуитивно (тоест само когато наистина изпитвам глад) и точно както каза N1, когато си наистина гладен няма да имаш капризи от към храна.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 69be72472e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Когато тренираш интензивно в НИКАКЪВ случай не трябва да си на ограничаваща диета. Ако си дебела - ПЪРВО диетата, за да свалиш килограмите, а чак СЛЕД ТОВА тренировките. Разбира се по никое време не трябва да консумираш сладкиши, разни коли и сокове, разни пици и полуготови педерастии.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 8773b5d3f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Тренира се или 6 дни по 30мин, или 3-4 пъти по 1ч. Аз предпочитам първото. Но е невъзможно да гладуваш и да спортуваш и да си ок за дълго. Тялото ти има нужда от ХРАНА! Качествена и хубава храна за да имаш енергия да тренираш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker