Един от най-големите ми комплекси са широките рамене - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Един от най-големите ми комплекси са широките рамене
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 2335 пъти
Забелязах се още в пубертета, дори момчета 1-2 пъти са ми го казвали. Е, не като обида, но са споменавали. Голям комплекс ми е това и не е само то. Мразя огледалата. Иначе съм красива, но тези рамене ги презирам. Харесвам дрехи с тънки презрамки, или без, но ходя само с тениски, опитвайки се да скрия грозните рамене.

От известно време се чудя дали има как да ги оправя. Примерно с някакви коригиращи колани, шини, или дори операция. Просто не се понасям така. Поне оперативно сигурно ще мога да се отърва от проблема, но в Гугъл не намерих информация. Ще съм много благодарна да споделите, ако знаете нещо. Съвети от сорта на да се приема каквато съм, не важат, така че ми ги спестете. Искам да съм жена отвсякъде, а не да съм жена с мъжки рамене. Чувствам се като травестит.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 68e3f0e3bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Eми и аз харесвам къси поли , но бедрата са ми като диреци .Това е някакво безумие , да искаш да ти режат кокалите на раменете .И как си представяш рязане на стави ,лопати и ребра . Разберете , че няма да имате никакво самочувствие , ако непрекъснато се сравнявате с всички фотошопирани красавици . Няма идеални хора . Принцесата на Монако Шарлийн е бивша плувкиня , също и сестрите на мъжа й са с точно такава конструкция . Носят си роклите с тънки презрамки и не им пука . Те , дали нямат финанси да се оперират .
Широките рамене вървят заедно с тесен ханш и бедра . Недостатъците прикривай , хубавите работи подчертавай , това мога да те посъветвам . И ,най важно то -обичай се !

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 686c8ef4b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Прави упражнения за развитие мускулите на таза, дупето и краката, защото така ще промениш визуално съразмерността на раменете спрямо долната част на тялото.
Като мъж, нямам нищо против жена да е с по-широки рамене, но и широк таз.
Има и други неща, които правят една жена, жена: държане, грациозност, облекло. Например, Моника Белучи- епитом на истинска, женствена жена, а не само по пол.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 686c8ef4b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От 2. Да добавя и че гледах TEDx презентация на една красавица, която каза че всеки човек има някакъв комплекс за дадена част от тялото. Дори и за най-красивите сред нас. Това ме изненада. Виж я на Ютюб- TED Cameron Russell. Всичките снимки на екрана са нейни.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0c0fd99242
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Просто фигурата ти е тип триъгълник. Ако иначе си слаба, широките рамене дори може да са ти предимство. Това е структура и не знам за пластична операция, която да може да я промени. Протъси в Гугъл "дрехи за жени с широки рамене / фигура тип триъгълник". Вместо да се комплексираш, потърси начин да го превърнеш в преимущество. Не го наричам дефект, защото не е. За мен пък е грозно една жена да има тесни рамене и да прилича на кльощаво детенце.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 217accbda5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Жена съм на 24г, тренирам редовно от малка и винаги са ми казвали че имам впечатляващ гръб. Гордея се с това! Че не съм като образците наложени от списанията, а нека някоя кифла да дойде и да ми се присмее за широките рамене, така ще я тръшна :) Да, вярно тънките презрамки и рокли трябва да ги позабравиш, но един съвет от мен е да се харесваш такава каквато си, нищо че не ти върши полза. Ниското ти самочуствие ще погуби щастието ти, днес ти пречат широките рамене, утре малките гърди или устни и докато се усетиш ще си като онези софийски искуствени жени. Това не са истински жени. Защо си мислиш, че истинските жени трябва да са непременно слаби и нищожни? За мен истинската жена е борбена, истинска, с гордо вдигната глава и оправдано самочуствие. Обличаща се със стил и такава, която може и да излезе без тонове грим. Тези от модните шоута и списания са изкуствени, нереални. Хайде със здраве!

От една жена-травестит според твоите стандарти ;)

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: dff99a5d2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Никой в света няма идеално тяло. Затова са измислени дрехите. Проучи какъв тип дрехи да носиш с твоите рамена. Например принцът на Монако се ожени за професионална плувкиня и тя има мн широки рамена. Потърси в нета нейни снимки и виж тя как се облича, за да прикрие широките си рамена. Приеми се каквато си и се обичай.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: eee7309208
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Аз съм между 13 и 15 години ( не искам да казвам на колко точно :)
) и имам широк гръб. Не несъразмерно широк, но все пак. И дупе си имам, даже доста, както и гърди (нормални). Много от близките ми и други хора са ми казвали, че е предимство и е красиво да си с широк гръб. Тренирам плуване, не всеки ден, но мисля, че и от това си ми е развит гърба, но пак - не съм несъразмерна и си се харесвам. Същото те съветвам и теб - харесвай се! :)

Somebody ELse

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 72a71589a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Клякане с щанга. Като направиш огромен гъз и здрави бедра си богиня!
Най-добрия начин да се помогне на гена (не на крокодила! ) е фитнеса.
Няма човек, който да се е подложил на пластика и да не е заприличал на урод.

Венера Милоска, един от най-емблематичните еталони за красота от началото на цивилизацията до днес, се изобразява с широк гръб.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: d28b06bfca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Благодаря на всички за коментарите, но последното, което искам на този свят, е да имам широк задник и/или ханш. Въпросът ми беше как да намаля рамената, а не как да налея гъз. Тънка съм и искам да съм такава навсякъде. Харесва ми да нося ХС размер.


Авторката.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9b6cfb0ec7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Повечето топ модели имат широки рамене. Визуално коригирай стойката си в горната част - тип балерина и гимнастичка, това обира ширината и стойката е невероятно царствена. Внимавай да не се изгърбваш и да не повдигаш раменете. Те трябва да са без напрежение, отпуснати и между плешките отзад трябва да има 1 пръст.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0a7c8f2ef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз пък не бих имал нищо против жена със широки рамене.
Това да ги стесниш е мисия невъзможна и незаслужаваща си. Негативните последици биха превишили значително позитивните, ако такива се намерят изобщо.
На теб ти трябва един мъж да те хареса такава, не всички.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: cd9bee20ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Номер 11, благодаря за съвета, но абсолютно не разбрах какво обира ширината. Обясни пак, моля.


Авторката

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9697249d57
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Типът стойка обира ширината.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ed69526425
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Аз също съм жена и имам широки рамене, доста очертани мускули. Прасците ми също са масивни и мускулести. Типичен мезоморф като вид тяло и метаболизъм. Атлетизма, особенно натуралния е чудесно нещо. Не го намирам за грозно, дори напротив - красиво е! Силни добре оформени рамене, слаби ръце, тънка талия.... стои чудно на рокля с презрамки. Аз си нося всякакви дрехи и всички мислят, че се спуквам от тренировки във фитнеса, а това въобще не е така.
Харесвай се такава каквато си и ще видиш, че и другите ще те харесат ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker