Съвет за тренировките - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Съвет за тренировките
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 1075 пъти
Здравейте! Искам да отслабна или по-точно да се стегна. Ще ви дам малко информация за мен за да добиете представа. Аз съм момиче на 12 шести клас. Смятам се за що годе приятен човек, съдейки по това колко бързо си създавам приятели и за колко дълго ми остават мисля, че хората ме харесват. Имам тъмна кестенява коса и светли очи. Оценките ми са доста хубави най-ниската ми оценка е била четворка, но предимно имам шестици и от време на време петици. Сама помолих мама да ме запише на уроци по български и математика понеже имам високи очаквания за матурите ми догодина. Преди почти две години загубих баща си. Тогава наистина не ядях много, но все пак напълнях доста. Преди това никога не съм била много слабичка, но тази загуба беше повече от ужасна за мен. Имах около половин година в която бях балон. След това реших, че ще постигам всичките си цели най-вече заради себе си, но и заради баща ми. Искам най-сетне да се гордее с мен. От миналата година си ограничавам храната и тренирам. Това лято спазвах fasting, но разбрах, че не е полезно за подрастващи. Сега бях започнала да спазвам калориен дефицит, но правих прекалено малко калории на ден (около 500-600) и спрях. Сега ходя на танци три пъти седмично. Доста бързи и енергични. Тежа 46 кг и съм 154. Попринцип от талията нагоре съм сравнително слаба, но имам малко натрупано в долната част от корема и наистина съвсем малко в вътрешната част на бедрата. Опитвам се да тренирам, но не ми се получава, защото искам да наблегна на тренировките. Ежедневно правя разходки, защото имам голямо куче и се чудя какво да правя? Да намаля рязко храната? Да започна с повече спорт? Бихте ли ми препоръчали хранителен режим или интересни спортни видеа? Другото което искам да попитам е мога ли да ходя на фитнес или да изчакам още няколко години?


П. П искам да кажа, че не съм от типът момичета които мислят за много други неща освен ученето, но като всеки човек и аз имам моменти в които се отклонявам и чилвам. Не си губя времето да пиша по такива сайтове попринцип, но не се сещам кого да попитам? Надявам се да имам минимално количество грешки!

Благодаря предварително! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: 9f6b2ed9e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Светът отива в много грешна посока. Та ти си дете още, тепърва фигурата ти ще се оформя в следващите няколко години. Къде е майка ти в цялата ситуация, как ще ти позволява да ядеш по 500 калории на ден? В момента мерките ти са напълно нормални и повярвай ми - нямаш нужда да отслабваш. Избягвай вредни храни и напитки, пий достатъчно вода, наспивай се, разхождай се, танцувай. Какво стягане на 12 години? Приеми, че растеш в момента, не след дълго и ханшът ти ще започне да се разширява и това е естествен и нормален процес - или и това ще е проблем? В момента се съсредоточи върху ученето, звучиш като интелигентно момиче, не си набивай глупости в главата и не изпадай в крайности, защото те водят до хранителни разстройства със сериозни последици.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: e10ac530a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Не ти ли е по-важно да пораснеш на височина? След 13-14-годишна възраст почти няма да пораснеш повече. И това никога няма да можеш да промениш, за разлика от теглото.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker