Не си харесвам външния вид - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121393)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14388)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18579)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Не си харесвам външния вид
преди: 4 месеца, 5 дни, прочетена 575 пъти
Здравейте. Момиче съм на 15 години. Както разбрахте от заглавието понякога направо не съм на себе си, защото косата ми не е изправена перфектно, пъпките ми се виждат (не си слагам фондьотен, защото съм чувала, че запушва порите и положението с пъпките става още по-зле), веждите ми израстват прекалено бързо, също и мустакът ми. В училище понякога ме спукват от подигравки; наричат ме "плашило", "травестит" и прочие такива гадни неща. Косата ми е суха и я изправям, за да изглежда по-добре, а за проблема с пъпките съм пробвала хиляди кремове, имаше един, който ми помагаше, но вече не го внасят в България. Ясно ми е, че може би затова нямам гадже. Моля ви помогнете!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 1bef218446
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Здравей! Била съм в подобна ситуация. Имай самочувствие. Колкото повече си повтаряш недостатъците, толкова повече няма да се харесваш. Започни да си повтаряш позитивноте страни, имай самочувствие и всичко ще е наред!

 
  ...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 9838f61044
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Оправи пъпките. Въпрос на хранене е. Повече плодове и зеленчуци, харанта да не е мазна като цяло, по-малко тестени и почти никакви сладкиши. Потърси информация в нета. Моя позната стана неузнаваема (имам предвид кожата главно) за по-малко от два месеца само с диета.
Не знам какво значи "перфектно изправена коса". Извинявай, но звучи като някаква тийнейджърска мания.

 
  ...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: e061eeb97e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Хей, горе главата!
Има далеч по-лоши неща от една визия (макар че в днешно време те съсипват заради нея).
Сега си в едни такива години дето растеш, не си лал за околните, но всеки от нас е минал по този път.
Това с мустака и веждите е поправимо, намери правилното място и проблема е решен стига да се намират финансови възможности и да имаш подкрепа от вашите ако се разбирате.
Обзалагам се, че ако обърнеш малко внимание на себе си в най-кратко време ще станеш една красива девойка за годините си, макар и да срещаш трудности през цялото време.
Има един сайт за био козметика и точна там имаше такива кремове срещу акне и т. н (inaesention)не искам да правя реклама или т. н, просто веднъж си взех шампоан с лавандула и био вода от салвия това е срещу пърхот, лично аз съм доволен от тези продукти, но не на всеки действат еднакво.
Пробвай може да се получи с тяхните неща.
И да ти споделя, никога не съм бил слаб, е не и да съм като бъчва, но всеки както е при теб ти се смее и т. н. Да средата е такава, че психически те смазват. Нл не им се дай, и те не с идеални, и те имат недостатъци, бъди отворена, не им се връзвай на глупостите и бъди над тях!
Всичко ще се нареди, и момчета ще припадат по теб, просто ти трябва време, всеки човек е с различно развитие на организма!
Бъди силна и не се връзвай на някви кифли, получили всичко на готово.
И един съвет, ако обичаш да четеш прочети приказката за грозното патенце, ако не си я чела, мисля че ще бъде добра подкрепа!
Желая много успех в твоето развитие!
М 27

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: e212203f37
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Повечето жени проявяват красотата си между 18 и 25 години.
Преди това, може да си изглеждала ужасно, а изведнъж да станеш супер модел. Важното е да се грижиш за фигурата си и да не се оставяш да затлъстееш.
А иначе гадже нямаш, защото ти е рано още. Обикновено мацките с ниско самочувствие стават лесна плячка на бройкаджий (такива дето ще те чукат веднъж и после ще се правят, че не те познават). Съветвам те да не се кахъриш за това.
Яж качествена храна, избягвай пържено и млечни изделия и кожата ти ще се оправи.

 
  ...
преди: 4 месеца, 3 дни
hash: e608e06ed0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Сега си в пубертет, напълно нормално е да имаш пъпки и да реагира тялото ти по този начин. В днешно време децата биват много лоши, не позволявай да ти остане травма за цял живот заради обидите им, вместо това превърни тормоза в сила, най-вероятно след време ще изглеждаш по-добре от тях и ще си постигнала повече от тях. Говоря ти го от личен опит, на 24 съм и аз съм била много обиждана, когато бях ученичка. Горе главата, обиждащите са просто тъпи комплексари, бъди по-умна от тях и се опитай да не им обръщаш внимание, колкото и да е трудно. Успех!

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 2 дни
hash: 662dcd5e2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   На 15 е нормално да имаш акне. Не е нужно да си перфектна, какво като някаква пикла ти е казала нещо ( не, знам, пе е гадно) но погледнато от страна на живота - та ти след 5 години ще си на 20 и ще си топ! Тогава всички тия шматки ще са зад гърба ти, ще се срещнеш със страхотни хора, които ще те харесват и уважават. Единствено не се опускай да ядеш боклуци. Яж чиста храна, месо, салата, пии вода, поддържай фигура!
Хайде успех, всички сме минали през това и сега ни е смешно като се сетим.
М30

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 7b49581f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Харесвай се, защото ти си си ти. Жива си, здрава си, и за всеки човек си има половинка. Ако се промениш и може да не те познае че си за него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker