Мигли след миглопластика - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Мигли след миглопластика
преди: 1 месец, 2 дни, прочетена 216 пъти
Здравейте. Носех миглопластика от януари. Харесвам се с такива мигли, но след втория път поисках нещо по-различно като 3д обем, но с вид като котешко око. Момичето не се справи - беше залепила по едно снопче на повече от 2 мои косъма, на места и по 3-4. Следващия път поисках да ми ги махне изцяло и й показах снимка точно как искам да изглеждат, тя ми ги направи още по-ужасни. А е уж профи., като напишеш миглопластика в моя град в гугъл излиза предимно тя. Съжалявам, че не открих салона до у нас по-скоро. Отидох да ми ги махнат, само в този салон до у нас ме прие, за да го премахне. Реших да им дам почивка на миглите, тъй като след месец и нещо се местя в София, та няма смисъл да ми слагат нови и да трябва скоро да ги махна и пак да ми сложат други. Обаче като махнахме миглите (искам да кажа, че това другото момиче е много нежна и внимателна, не съм усетила дискомфорт), но миглите ми не са като преди. Увредени са, тънки и прави, а преди бяха гъсти, дълги и извити.. взех си серум за мигли, ще започна и с рициново масло. Какви други съвети бихте ми дали? Дори в момента не искам уау ефект, а поне със спирала да изглеждат нормално.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 1 ден
hash: 4b5bd8e35d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Преди миглите ти били дълги, гъсти и извити, а ти си решила да си налепиш още?
Сега си носиш последствията, ще трябва да чакаш оскубаните мигли да ти пораснат.
Моите мигли са гъсти и дълги и винаги си купувам спирала за обем и за удължаване. Предостатъчно е.
Maxfactor имат много добра такава спирала - има я в DM и Lilly market.

 
  ...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 5da1021eb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   И като си имала "гъсти, дълги и извити мигли", за чий ти е трябвало да лепиш изкуствени? Само за да си като другите?

 
  ...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: d14eb15e61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Авторката
Бяха достатъчно дълги, но самият ефект и обем НЕ може да се постигне със спирала. Казвам го като жена, която е ползвала спирали години наред. Просто става дума за последствия след кофти поставяне!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 4c4d8e2573
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ами ти какви очакваше да са ти мислите след подобна травмираща процедура? Лепилото е химикал които уврежда косъма. Принципа е като при косата: ако я подлагаш на химическа обработка тя се уврежда, изсушава се и стои като парцал.

Няма как да оправиш вече съсипаните мигли и ще трябва да си търпелива и да изчакаш да ти порастнат нови.

Достатъчно е да ги мажеш вечер с рициново масло. То подхранва корените за да може новите мигли да са по-здрави и дълги. Старите няма как да оправиш.

Може да ползваш спирала, аз лично ползвам тези 2 в 1 на Bourjois (отгоре имат една врътка с която се променя формата на четчицата в зависимост дали искаш дължина или обем).

Изобщо те съветвам да не си пръскаш парите за миглопластики, а да използваш качествена спирала. А изкуствените мигли да оставиш за някои по-специални поводи.

 
  ...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 2bf440d71a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ти остави миглите, може и да пораснат някой ден. Ама тия боклуци тежат на клепачите и водят до бързо състаряване в зоната на очите. Разбирам да имаш повод и да сложиш. Ама нне и всеки ден да мигаш с някакви пластмаси като мишка в трици. Толкова е неествствено и странно.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: b6c368653d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Така и не можах да разбера логиката ви, да съсипвате натурални те си, мигли, вежди, нокти, за да си лепнете изкуствени, които ви съсипват естествените и после естествено лечение за вашите си.
И аз съм с дълги и извити мигли, но светли. Почти не си личи, че имам мигли ако не ги видиш от близо. За това си слагам малко спирала, от най-евтината, само за цвят. Няма удължаващ ефект, нито 3 Д, нищо извън черният цвят.
И постоянно ме питат каква спирала ползвам и винаги си мислят, че лъжа. Някои на "ушенце" ме питат колко ми струват миглите и къде ги правя. Така се е нормализирало това да си лепиш изкуствено върху естественото, че вече и не вярват, че има естествени.
Една пък с кокоши мозък тръгнала да клюкарства, че не съм искала да споделя къде си правя мигли и ти да видиш--устните (натурални) защото съм била злобна егоистка. Преди 2-3 г една откачалка грубо и без предупреждение тръгна да ми трие бузата с мокра кърпичка да докажела, че ползвам фон дьо тен- физиономията и беше като разказ на Алан По като видя кърпичката чиста.
Имам чувството, че и на мозъчния ви процес влия всичката тази суета по изкуствената "красота".
Близка позната вече не мога да я разпозная дори, толкова е различната от натуралната. И вечно недоволна и комплекси рана, защото вечно се сравнява с други, които постигнали по-добър ефект на мигли, нокти, вежди т. н. Вечно се сравнява с други, естествено че никога няма да хареса себе си.

Спрете се вече с тези глупост, дето само нараняват и разболяват вкл. кожата ви. Харесайте се и се обичайте каквито сте! Няма нищо по-красиво от натуралното, уникално за всеки човек.
Загледай се някой път неутрално, когато си срещу няколко естествени и няколко "от магазина" сама ще се увериш, че първите имат по-нежно и чисто излъчване, а другите са като в средата на ремонт и липсва поне разчистването още...

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 15 часа
hash: 3f1e593811
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Нищо не можеш за направиш. Чакаш да ти мине.
Хората са го казали - вместо да изпише вежди, вади очи....
Спрете се бе. Едно парче няма по вас дето да не е пластмаса или мазут. Аман.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker