Постоянни съмнения и недоверие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121302)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Постоянни съмнения и недоверие
преди: 1 месец, 11 часа, прочетена 661 пъти
Здравейте. С мъжа ми сме заедно от 13г, имаме дете на 5г и решихме да си имаме и второ. Проблема е, че от 3 месеца го виждам, че не иска да правим секс. Отношението му към мен е супер, но не знам това второ дете как ще се появи без да ме иска. Попитах го след втория месец какво се случва, има ли друга, има ли здравословен проблем и ми каза, че друга със сигурност няма, обичал ни много с детето, иска и да имаме второ дете, но не сега, не други ден, а когато се чувствал добре. Имал проблем със сърцето, ходил на доктори, на психиатър чак, защото сърцето му е здраво, но никой нищо не му намира. Казва, че е много изморен и го е страх докато правим секс да не го заболи пак сърцето. Разбирам го месец, два, три, но времето си тече и за мен не е нормално мъж на 30 да не иска да прави секс и да не си обръща внимание на здравето. Сега на третия месец му казах, че е време вече за второ и ми отговори, че пак ще пропуснем периода, защото нямал сили да правим нещо и му е зле, но пък всяка вечер пие алкохол, не много, но като за човек, който се оплаква от сърце ми е странно. Най-лошото е, че вече си мисля, че ми изневерява... Всяка сутрин започна да се къпе преди работа, купува си дрехи, а преди не го правеше, просто го виждам, че е много щастлив, а аз всяка вечер рева в банята от няма накъде. Не виждам това нещо да се оправи и не искам да говоря пак с него по тази тема, защото се чувствам унизена... На всичкото отгоре започна да заглежда жените, но не просто да ги погледне, а си ги оглежда от горе до долу навсякъде, където сме и ми е много тежко, чувствам се като парцал. Не искам детето ми да е с разведени родители, както съм аз, но не виждам вече изход...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 1 час
hash: 2c5f30bd44
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Има любовница и то не просто за секс, а е влюбен в друга.
Обзалагам се, че ако се “залепиш” за него, постоянно го ангажираш с нещо, така че да не може да я вижда - ще започне да ти обяснява, че го задушаваш. Ще стане зъл.

Не бързай с второ дете!!! Първо разбери какво се случва

 
  ...
преди: 29 дни, 21 часа
hash: b2c1b25ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Ангажирай го повече с детето. Предложи му да идете на почивка, да отиде пак на лекар. Сърцето го боляло. Щом преди не се е къпел, а сега го прави има нещо. Провери телефона. Изненадай го някой път на работата.
3 месеца са много. Опитвай да го съблазняваш да видиш как ще реагира.
Излизай, купувай си разни неща, не плачи, а живей. За съжаление няма как да го промениш

 
  ...
преди: 29 дни, 6 часа
hash: a7f6a17d85
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ти ако го обичаше щеше да се радваш че е щастлив. Но затова повечето жени държите мъжете си нещастни и се радвате на това. Но в един момент на мъжа му писва и намира щастието навън и олеле майко какво стана. А де? И тогава разбирате колко е тъпо да държите мъжа си нещастен дълго време, но вече е късно. Сори, но връщане назад няма.
Свиквай, защото сега ще разбереш, и че никой друг мъж няма да те търпи такава и ако все пак искаш да имаш мъж в къщи, трябва да се примириш и да положиш усилия да се промениш към по-добро, за да не те изхърли овреме.

 
  ... горе^
преди: 28 дни, 21 часа
hash: 113f616810
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Със сигурност има любовница. Казвам го от опит със сходно поведение от страна на моя мъж. Аз обаче си затворих очите и сега съжалявам, защото години по-късно научих, че е бил много влюбен в нея и е обмислял развод. Ако бях си направила труда да разровя, щях да го оставя навреме и да си подредя живота с някой свестен мъж. А аз в неведение успях и да родя от него.
Помисли дали наистина искаш да знаеш. Боли, но пък още имаш шанса да ги разкриеш и да прекратиш унижението си. Ако бяха само къпането и новите дрехи имаше някакъв шанс просто да флиртува, но липсата на желание за секс с теб, оправданията и заглеждането на други жени говори, че си взима секса другаде и му се е отворил сексуалния глад за чуждо.

 
  ...
преди: 28 дни, 18 часа
hash: 6e8cda3144
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   100% Има намесена друга жена.
М-41

 
  ...


...
преди: 27 дни, 18 часа
hash: 868d70065c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Авторке съжалявам но според мен или му е омръзнал Секса или има друга. Мисли за развод. Подготви се то е тръгнало на там. Просто отглагаш неизбежното. Кофти е ама. Такъв е живота. Споко ще си намериш друг мъж. С времето всичко ще се подреди гарантирам ти

 
  ... горе^
преди: 25 дни, 20 часа
hash: ae9b93b0a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторката: Здравейте, понеже станаха много съмнения реших да се разровя в телефона му. Открих, че е блокирал някаква жена, но е с фалшив профил, но това не е най-лошото. Направил си е регистрация в онлайн казино, а той е много против хазарта. Не знам как да постъпя, имам чувството, че каквото и да го попитам ще ме излъже. Няма как да вляза в профила му да видя какви пари е дал и откога играе...

 
  ...
преди: 25 дни, 52 мин.
hash: 1b52effcdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Има си някоя да се джаска неангажиращо и не му дреме за тойте терзания. Въобще въпрос на време е да го хванеш и да ти стане ясно. Има добри Джи пиеси системи за безпати почти. Сложи му в колата проследи и ще видиш сама с очите си. Приложение за телефон ще го намери, трябва да го инсталираш в скритите файлове, а едва ли ще можеш. Успех

 
  ...
преди: 24 дни, 18 часа
hash: beff921bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Номер 4, топ коментар.

 
  ... горе^
преди: 22 дни, 10 часа
hash: 025262d612
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Сърцето го боли не от някоя жена, а от загубата на голяма сума пари. Дано не се окаже, че имате необслужван бърз кредит за голяма сума. Тогава може и теб да те заболи сърцето.

 
  ...

...
преди: 21 дни, 19 часа
hash: 01ae9f2108
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Еми явно и стар или от тия много болнавите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker