Не мога да спра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Не мога да спра
преди: 11 дни, 3 часа, прочетена 339 пъти
Здравейте, искам да започна с това, че седя на морето по месец и половина - два, зависи кога ми омръзне, следователно по цяло лято ме хапят комари. Миналата година излязоха извън контрол, прибрах се в София с по 20 - 30 "дупки" на всеки крак. И още не са ми зараснали, а сега сме април!!! Проблемът естествено съм аз, всеки път щом започват да заздравяват, аз ги изчоплям и раните се отварят на ново, понякога потича дори кръв. И някои ще кажат "ама просто спри да го правиш". Ами не мога, или го правя несъзнателно от притеснение например или ако забележа, че го правя не се спирам, може би ми е приятно, не знам... Опитвам се да спра като нося само дълги панталони за да не ги виждам и усещам за да спра да ги чопля и се получава до момента в който трябва да се изкъпя например. Минаха 6 месеца и още не са ми зараснали и ме е срам да излизам по къси гащи навънка. По едно време се бях спряла (мотивацията ми беше топлото време и късите гащи), но сега пак са в ужасно състояние. Един мой приятел даже ме пита дали не съм болна от шарка!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 дни, 17 часа
hash: 36df3f29e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Психолог. Можеш да се мажеш, да не пипаш пъпките, но не искаш. Стремеж към самонаказание. Чувстваш вина. Психологът ще ти помогне, споко.

 
  ...
преди: 10 дни, 15 часа
hash: 3e4db550e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   За спрей против комари да си чувала?

 
  ...
преди: 10 дни, 13 часа
hash: 3e4db550e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Просто използвай спрей за комари. Аз ей така преди изобщо не се пръсках, викам айде едни пъпки какво толкова. Ама тия гадини пренасят и болести. И така един ден като ми стана лошо, щях да съм дотам. В болницата с 40 градуса температура, повръщане.. Малария.. толкова зле не съм се чувствал в живота си, мислех че ще умра. И така все пак обичам да чопля семе, докато гледам зъби на простира. Попринцип гъсениците и хлебарките са много досадни, но коня не може да лети докато тренирам с химикал. Невероятни канцеларии просто, как да не се намажеш с бюро. Както и да е, слагай крем пък, спрей никога. Не е само до пъпките.

 
  ... горе^
преди: 10 дни, 12 часа
hash: 5363368881
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Пробвай да залепиш лейкочласт на раните, ама от здравия. Така ако искаш да ги чоплиш, трябва да дръпнеш лентата, която пък ще ти оскуби космите и сам ще се откажеш. След 3-4 дни лепилото ще отскабне и раните трябва да са заздравели. Недостатъка е, че трябва да ходиш с дълъг панталон, а времето се стопля.

 
  ...
преди: 9 дни, 20 часа
hash: 52265dd637
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Н 1, много се смях с твоят коментар... закъсал за клиенти и търсиш вече сред нахапани от комари да им внушиш, че се "самонаказват"? ! Много нисичко, не мислиш ли? Станахте много и гладът те принуждава? !

Авторке, След баня поливай с кислородна вода 0. 3%.
А преди лягане със запарка от смрадлика. Слагай някакъв клин за да нямаш директен достъп с нокти докато заздравее малко.
А с лепенки/лейкопласт си облепи ноктите! Най-малкото дори да не издържиш, ще се почесваш "галейки" по интензивно, но без драпане с нокти.

 
  ...


...
преди: 9 дни, 18 часа
hash: a05bcb6330
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката: Благодаря за съветите, и да, пръскам се с какво ли не, но нищо не помага, моята кръв явно много им харесва на комарите, защото членовете на семейството ми изобщо не ги закачат. Не мисля, че ми трябва психолог, защото се самонаранявам. Преди време си чоплих ноктите, но с много силна воля успях да спра.

 
  ... горе^
преди: 8 дни, 8 часа
hash: 9b42e35c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Точно заради самонараняването ти трябва психолог, защото е видно, че не осъзнаваш проблема. Ако си си гризала ноктите, това означава гняв, неприязън към родител.
В крайна сметка ти избираш- да караш както досега и да се самоуспокояваш, че комарите само на теб налитат- играеш го жертва или да си помогнеш, като потърсиш друго решение на проблема. Можеш лекар да посетиш, примерно. Ти избираш.

 
  ...
преди: 5 дни, 6 часа
hash: a05bcb6330
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката към номер 8. Аз не се самонаранявам. Просто когато съм нервна или просто нямам какво да правя ръцете ми търсят нещо, с което да се занимават, в метрото ми се е случвало несъзнателно да си играя с билетчето, ако нося пръстен, постоянно си го свалям, слагам. Относно чопленето, а не гризането на нокти, защото не съм ползвала зъби, орношението към родителите ми не се е променило, успях да приложа висок самоконтрол, но този навик ми е от години и сега ми е една идея по - трудно да спра с краката.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker