Епилация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Епилация
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 3178 пъти
Здравейте,
моят проблем, за който търся помощ е следният:
Сега когато идват пролетта и лятото на всички жени ни е ясно, че не можем да излезем навън без абсолютно гладко тяло, без нито едно косъмче.

До миналото лято използвах епилатор за тази цел, но се наложи да спра тъй като кожата ми е изключително чувствителна и след всяка една процедура ми се налагаше минимум един ден да не излизам от нас тъй като краката ми ставаха на пъпчици (да отбележа, че постоянно си хидратирам кожата с лосиони). Малко по-късно последва и другият отрицателен ефект от използването на епилатора-врастналите косъмчета, които с всяка следваща процедура ставаха все повече и повече.

А най-странното беше, че всичките ми познати казваха, че с епилатора им израстват наново косъмчетата чак слес 3-4 седмици, а моите най-много след седмица. След това се принудих да мина на крем-депилатор от който слава богу не ми се изприщваше кожата, но както всички знаете той не отскубва косъмчетата от корена, а само повърхностно. Да не говорим пък каква играчка е да се занимаваш и цапотиш с него:(. И най-накрая прибягнах до най-елементарния начин-бръсненето. Да подчертая, че си купих от хубавите и скъпи самобръсначки с по 6 ножчета, които се сменят, използвам крем за бръснене, като преди това внимателно ексфолирам кожата, за да е по-лесно бръсненето. Но уви тази процедура се налага да я правя ВСЕКИ божи ден. Имам чувството че космите ми за часове израстват, вече ме е срам до нося пола, а имам какво да покажа-дълги и слаби крака. Врастналите косъмчета се появиха не след дълго и това допълнително ме вкара в ужас.

Моля някоя от вас ако има същите проблеми да сподели как се справя с тях, защото след хилядите кремове за намаляване на окосмяването които съм употребявала полза няма. Ще ви бъда изключително благодарна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 76c3582f6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, аз също използвам епилатор и краката ми са в същото положение. Имам малко подкожни косъмчета, но това не ми пречи. Таа, тъй като ти си започнала с бръсначка, което е пълна грешка аз ти предлагам да отидеш на косметик. Изчакай космите да порастнат 5/6 милиметра и отиди, така кожата ти ще става по гладка и няма да ти се налага всеки ден да се обезкосмяваш! Успеех ((:

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7142681e86
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   С епилатор и на мен ми израстват бързо. Сигурно защото космите растат с различна скорост, ми израстват само някои, но това е достатъчно. Да не говорим за болката и времето. Аз съм само с бръсначка, но е много неприятно, че трябва да го правиш поне през ден при мен. Съща така, когато си мокря краката, кожата ми настръхва и се режа на няколко места, иначе трябва да съм била в банята поне 10 минути преди да започна, като пак мога да се порежа. Като ходя на басейн, следобед вече без да се виждат са покарали и за гладкост може да се забрави. Дори веднъж приятелят ми ми каза, че съм бодяла, при което отвърнах, че начинът да не бода, е изобщо да не се бръсна.
Иначе казано, това е недостижим, повърхностен идеал, от който просто ми писва. Зная какво е да бързаш за изпити или други важни неща, но да трябва задължително да се бръснеш, а след това да се чудиш как да си спираш кръвта по краката, но едва ли не, е по-прието да ходиш с рани по тях, от колкото с косми. Много ме дразни тази повърхностност, приета за даденост. По-скоро това трябва да се оправи, но уви.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 031314116c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Който ти казва, че му порастват чак след 3 седмици- лъже! Някои косми след епилатора още след няколко дни порастват. И най-гадното освен врасналите е, че не растат равномерно. Защо не си купиш лентички кола маска за домашна употреба. Също така трябва да си правиш пилинг на епилираните зони. Вземи си някакъв скраб за тяло или с по-груба гъба. Има някои много дълбоко враснали, които няма как да ги извадиш. Поне аз имам няколко такива по бедрата, които ми останаха като петна от пъпки. За тях съм чувала, че само фотоепилацията помага :(

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b671ce3f27
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм най-доволна от механичното чистене с пинсета, но отнема много време. Иначе всеки ден се чистя с епилатор. Вярно, губя си времето, но пък ходя без косми. То не че има много за чистене, ама все пак. Колата маска на Клеопатра я използвам за чистене на мустак и бих ти я препоръчала. Боли, но ефекта е много добър, след нея космите намаляват и стават по-светли. Прави ми я моята козметичка. Премахва космите почти перманентно, но след нея 1 седмица кожата на лицето ми е зачервена и се мажа с едно лекарство. Трябват няколко процедури. Мисля, че става и за други части на тялото, но аз, както написах, използвам епилатор. Първият път получих обрив от колата маска на Клеопатра, обривът мина за половин месец, но наистина си струва. Успех!
~*Отхвърлената*~

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 00b665e7d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз съм "За" кола маска. Занимавка и цапотене е, но най-добър ефект се постига.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: aaeece5fb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз препоръчвам кола маска. Тези с лентичките дето ги продават също не са лоши, поне аз така си реших проблема и после задължително се маже с лосион. Явно това не го правите!

А ако ви е изпотена кожата можете да слагате бебешка пудра преди колата, това също облекчава нещата.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 76c3582f6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не мога да разбера защо ми поправяте грешките, като думата пораснат се пише без Т ! Айде отворете си речниците и вижте, преди да поправяте верни неща. Не си мислите, че повечето хора са неграмотни, а вие не сте !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker