Сериозен проблем с бенките - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121301)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Сериозен проблем с бенките
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 19404 пъти
Откакто се помня имам много бенки, но от няколко години насам ПОСТОЯННО ми излизат нови, през дни, през седмица... Не знам дали са от слънцето или от гримовете, но постоянно ми излизат бенки под формата на кафяви петънца. Само на лицето имам около 30(не са лунички!! ) и днес сутринта забелязах, че имам нови петънца, които още не си личат чак толкова, но те първа ще се "превръщат" в бенки. Аз съм с много бяла кожа, но съм цялата в бенки... грозно е. Бенките са плоски.
Има ли лек за това?? Някой знае ли как става премахването им? Премахвали ли сте си?

П. П чувала съм, че самите бенки могат да се избелват вярно ли е??? И имало кремове, които да ги заличават... не знам до колко са ефективни, но все пак много искам да си изчистя кожата от тези многобройни плоски бенки. Така че... ако има някакъв лек за мен, казвайте какъв е и колко струва!
И между другото какво да използвам за да спрат да ми се появяват? Наистина не знам от какво толкова ми се появяват... може и да е от слънцето, но аз на слънце не стоя всеки ден, а ако стоя го правя за около 30 минути. Да не би да имам някакъв кожен проблем??? Не знам вече...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 05ee5c7bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Темата ти е за категория „здраве“. Не мисля, че трябва да се притесняваш за естетиката, по-скоро да отидеш на лекар-дерматолог, защото ракът на кожата е един от най-агресивните и смъртоносните.

И да - от слънцето излизат. Мажи си лицето със слънцезащитен крем 50+ слънчезащитен фактор, дори да си мислиш, че нямало слънце - USB&USA лъчите са си тук!

Забрави за слънчевите бани!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: bfc8b5cb88
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Ех, тия бенки.. Боже, защо си ни ги дарил? Защо ни измъчваш така?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 71d5738568
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   И аз имам бенки... имам бяло лице и постоянно ми излизат нови кафяви бенкиии:(( и не се харесвам така Ужасно ееее. Мисля, че се махат с лазер, но не съм мн сигурна де

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2ff5d1ade3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз имам много бенки. Когато бях малка имах една бенка нa лицето, която беше малка и красива. Сега е доста по- голяма и релефна. Ходих в една клиника, за да ми я махнат чрез лазер, но ми казаха че не всички бенки могат да се махат (тези с неравномерна пигментация). Аз меко казано я мразя и сам решена да я махна, но това което ми казаха е ако си махаш бенка задължително да е зимата, защото лятото може да ти излезе петно на кожата от силното слънце. Махането на бенка е опастно, защото тя е раково образование и не съм сигурна дали може да има сериозни последствия и усложнения. За премахването им, ако си решила да я махаш по- добре с лазер, защото има кремове, от коита бенките падат, но може да ти остане белг и вдлъбнатина. Моята бенка не може да се махне с лазер затова ще се обърна към тези кремове и е вероятно да ми остане белег, но ще рискувам и ако това се случи единственя шзход е пластичната хирургия за запълване на празнината ;))

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 34544a4db9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ж30: Току-що се връщам от дерматолог. Аз съм в по-благоприятна позиция - за интервенция, но съпругът ми е в твоето положение.
Оказва се, че всяка бенка е различна - спрямо това как изглежда, колко (не)е релефна, каква е на цлят и котнситенция, с какви очертания е, колко бързо се разраства и развива и т. н.
Дерматоложката категорично заяви:
* никакво излагане на слънце, без слънцезащитен крем с фактор 50
* наблюдение на всички бенки от дерматолог
* ако са прекалено тъмни - са опасни, трябва да се отстранят
* ако са по-светли, но релефни - не са толкова опасни, но може да се разранят и тогава стават опасни, трябва да се отстранят
* ако са светли, петънца и т. н. трябва да се наблюдават, но не са опасни...
Убеди ни, че широко разпространеното схаващане, че премахването на бенка можело да има лоши последствия...
Да, ще има лоши последствия, ако под нея е имало нещо лошо и вече се е развило, иначе - не...
Премахването на бенката е като премахване на ЕВЕНТУАЛЕН причинител на рак.
Обърни се към дерматолог-специалист!!!

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 97460ac095
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

6.   Авторката:
Номер 5, появяват ми се кафеви бенки, като петънца. От слънцето е 100%, но опасни ли са? Как да разбера дали не съм развила рак на кожата? :((( цялата съм в бенки, ръцете, лицето... на други места няма да ги пипам, но искам да ми махнат всички бенки от лицето. Имам две тъмно кафеви бенки, които са леко надигнати, всичките ми други бенки са плоски като петънца. Мисля, че няма да има проблем, ако ми ги махнат... не ми изглеждат опасни... но като ти прочетох мнението малко се поизплаших. Между другото много често вече ми се появяват такива бенки-петна, може и от фдт да е... нз

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9f3b8ce5d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   е за пръв път го чувам и много съжелявам но се успокой СПРИ да мислиш за това пази се от слънцето и се помоли. а и ако мислиш за красота просто се реши косата бъди слабичка и се обличай хубаво но с мярка

 
  ...
преди: 11 години, 19 дни
hash: 643755f903
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   О не хора и аз имам този проблем с бенките.. Ужасно е.. Имам и една на носа, почти по средата -. - и иначе по лицето като цяло.. Ужасни са наистина, обаче малко ме е страх да ги махна, да не вземе да остане белег.. Чувала съм, че ако премахнеш една бенка, започвали да ти излизат повече. Това според вас така ли е?

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 83e5f0c4d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Искам да заявя, че това с бенките и на мен ми се струва че ми излизат. Не не е мит. Но съм забелязала, че излизат като си разчовъркам кожата или я раздразня. Понякога има много чувствителна кожа. Моята е такава и тя трябва да си почива и да релаксира както и да е чиста постоянно. Тренировките и сауната помагат на кожата, защо не и на кожата и здравето отвътре като цяло. Не съм чула досега някой свестен коментар относно бенките и как да ги предотвратим. Според мен един по спокоен живот ще се погрижи да са по малко. И колкото по малко мислим за тях, толкова по-малко те се появяват. Аз мисля скоро да се разделя с повечето мои, защото не са ми симпатични... Има и нещо друго- черната раса е била посята на земята, а бялата раса и останалите не са били посяти, те са се появили от небето чрез летящ кораб изпратени от 24-те цивилизации. Така, че може би и ние започваме да се свързваме към черното общество :))))

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker