Грозна съм и искам да променя това. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Грозна съм и искам да променя това.
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 5309 пъти
Грозна съм и то много. Не знам дали въобще някое момче ще ме погледне, а да ме обикне е изключено. Имам грозен нос - голям и леко крив. Имам косми по тялото (и лицето), стрии по бедрата и по-нагоре, също и лек целулит. Как да ги премахна. За носа ми е ясно. Но четох, че стриите се прикривали с някакъв крем (какъв? ), а целулита можел да се отстрани със спорт. За космите можете ли да ме посъветвате нещо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 280cfad3d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Целулит много хора имат.. Стриите няма как да ги премахнеш можеш просто леко да ги заличиш, да не се виждат много много, чувала съм че с свинска мас е най - доброто решение и аз имам стрии но не съм умряла а и на момчетата не им прави проблем, така че горе главата! Защо мислиш по - този начин? Няма грозни хора.. ///// Кейтлин

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 78ecd97357
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Обичта мила няма нищо общо с външността. Ако не се чувстваш дибре в кожата си, промени това което не ти харесва. Направи си хранителен режим, спортувай дори и да не ходиш на фитнес или друг спорт можеш да си изтеглиш от някой сайт кардио упражнения и пак ще има ефект. За космите, решения има безброй-кола маска, самобръсначка, епилатор, депилатоар, фотоепилация и т. н. Срещу целулит можеш 1 или 2 пъти в седмицата докато си взимаш душ, да масажираш проблемните места с утайка от кафе(неразтворимо) поне 5 минути трябва да масажираш и ти гарантирам, че ще има положителен ефект. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d8e62eeab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   И аз съм същата живота ни е обрекъл на подигравки и страдание ;х

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a49112cb1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей и аз като теб имам стрии по бедрата, корема и краката и вчера четох една статия както казва 2 номер се махали с кафе.
Момичета, четох за много бърз, ефикасен и лесен начин за премахване на стрии. Всеки ден след душ, докато сте още мокри, си правете ексфолиация на участъците със стрии с едро смляно кафе, сурово. Изплакнете се. След това се подсушете и намажете същите участъци с 1-2 таблетки мумио, разтворено в малко вода (1 суп. лъж. примерно) и размесено с някакъв лосион за тяло.
Аз мисля да започна с този масаж. Между другото недей да имаш толкова ниско самочуствие никой не е перфектен! Ако искаш да се промениш него прави заради някого за да те хареса, а само заради себе си! Но като гледам ти сама искаш промени това е хубаво, че се грижиш за себе си и полагаш грижи. Желая ти успех! :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7776f74ff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   И моят нос не е първа хубост - голям е и не е нещо, което харесвам. Не съм слаба, не съм и дебела, но си имам сланинки. Отделно и стрии не ми липсват, но! Не се оплаквам! Не ми липсва мъжко внимание, никога не ми е липсвало. Смея да твърдя, че съм чаровна, обличам се добре, така че да прикрия недостатъците си, усмихвам се и най-важното - мога да говоря на различни теми, което привлича мъжете. Повярвай ми, не е достатъчно да си кукла. За една продължителна връзка жената трябва да има нещо повече от визия, а именно акъл в главата и слово в устата. Разбираш ли накъде бия? Вместо да се самосъжаляваш ти и други като тебе, остави това, което не можеш да промениш и наблегни на онова, което можеш да развиеш. Чети книги, обогатявай си културата, завърши висше образование (аз имам две), научи се да впечатляваш мъжете с това, което имаш, за да не им прави впечатление това, което ти липсва.

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 35efe73d35
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   стриите се махат с лазери както всички белези

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8381dcf457
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ще те разочаровам. Стриите не можеш да заличиш напълно и 10 крема да мажеш. Целулитът би могла да намалиш със спорт, но няма да изчезне. Щом си предразположена да трупаш целулит, като 90% от жените, ще си го имаш винаги. Повече или по-малко, зависи от теб.
Обаче проблемът не е в целулита и стриите, а в главата ти. Съмнявам се да си тооолкова потресаващо грозна за колкото се мислиш. Когато нямаш самочувствие мъжете го усещат и това ги отблъсква. Самото ти излъчване се променя. Когато излизаш с мисълта "Аз съм грозна" хората те възприемат така. Невероятно, но факт. Ето ти едно много вярно клише:За да те харесват хората, първо ти сама трябва да се харесаш.
Погледни се в огледалото. Но не задълбавай в несъвършенствата, а се вгледай в предимствата си. Може би имаш красиви очи или лъскава коса или нещо друго. Харесвай се и се гордей с предимствата си, недостатъци всички имаме. Иди на коло маска за окосмяването и работи върху самочувствието.
Излез една вечер със страхотно настроение и си мисли "Аз съм красива и обичам тялото си". Гарантирам ти, че не едно, а много момчета ще те погледнат. :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d3189478c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   всичко което си избройла може да го оправиш!
само за носа малко трудно - но и това не е невъзможно, нали?
аз ти предлагам да започнеш и да оправиш всичко останало което изброй, след това може и носа (само пари ще ти трябват и време).

Не мисля, ч е положението ти е толкова зле!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 74930044a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Аз също съм грозна. По-скоро дебела, имам много сланини и целулит и носа ми е голям. Но знаеш ли какво, НЕ МИ ПУКА! Когато излизам, дори и до магазина се обличам готинко, нали знаеш, за да ме заглеждат :) аз съм срамежливо момиче, научена съм да гледам в земята докато ходя, и знаеш ли какво правя за да не си личи този недостатък? Слагам слънчеви очила и си държа главата сякаш на нея има книги, и се усмихвам за да изглеждам самоуверено, момчетата го обожават! ;) по навик обаче си навеждам главата надолу, към земята. Затова си казвам "не гледай към земята, тъпо е! ". И така... Сигурна съм че някой ме е загледал, обичам да привличам вниманието на момчетата, и като ме питат дали искам да съм им гадже, аз им казвам че съм обвързана ;pp обичам така да ги режа :D

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 11b07ba248
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ще се опитам да спомена проблемите на майка си, забравих да напиша, че съм само на 14 години и няма как да действам сама. И още един въпрос: кой е най-добрият начин за премахване на космите? Четох тук-там, но пак не можах да се спра на нещо. За епилатора пишат, че много боляло; със самобръсначката можело да се порежеш и да ти се появят подкожни косми; с депилиращия крем нямало добър ефект, а и нали е химия и аз съм скептично настроена; относно кола маската нямаше отрицателни отзиви, но с него мисля, че боли доста и ако реша да махам космите с него, то как ще се справя с тези на гърба (защото имам и там малко) и дали ще свърши работа и за лице?

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f8edb9daaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Мило момиче, не съм терапевт, но ще те помоля с терапевтича цел да напишеш, дали- и какво точно хубаво има в теб- може да са все пак някакви външни черти (примерно косата ти? ), може да са черти на характера ти. У всеки човек има нещо хубаво! А обичта и любовта нямат общо с външния вид! Хайде, пиши!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8d130fcc9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм момиче на 14 и също се смятам за не особено привлекателна.. не съм дебела, повечето хора са ми казвали, че имам много хубава фигура, малко целулит имам, но само по дупето, стрии нямам. Ниска съм. Но!! В лицето мисля, че съм много незврачна. Не си харесвам чертите на лицето. Имам синьо-зелени очи, малко по-голям нос, косата ми е дълга, идеално права /кестенява/ и затова няма НИКАКЪВ обем. Пъпки почти нямам, но някак си кожата ми е гадна. Казвали са ми някакко пъти, че съм била хубавка, сладка, но аз не им вярвам. Просто като гледам повечето ми връстнички, а след това поглеждам себе си - УЖАС съм. Просто не се харесвам и това е.. опитвала съм с грим, но пак не се харесвам. Нито едно гадже не съв имала, даже не ме и харесват.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ad082df9c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   11 - Ами харесвам косата си, фигурата, една част от характера и устните/усмивката.
За любовта знам, че не е от голямо значение външният вид, но при ново запознанство то е едно от първите неща, които се забелязват.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 453d7aa616
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   И аз се мислех за грозна, изобщо не се харесвах :х но като станах на 14 осъзнах, че не съм :) харесвам си очите и ги подчертавам със спирал и малко коректор отдолу, че имам сенки. _. Сега се чувствам красива и момчетата ме забелязват, а преди това въобще не ме гледаха, абе голяма промяна... Само че пак си останах срамежлива и не намирам никакви теми за разговор с непознати, е всъщност зависи ;д малко се отплеснах, ама нищо :) боже колко пъти съм ревяла, че съм грозна.. не е истина.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1030a5c77f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   За целулитт имам идея. Аз видях в интернет незнам точно къде беше ама.. Като влизаш в банята, направи си масаж под топла вода :) Аз правя винаги, действа наистина :) А и хора, тези които се оплакват от задника си (извинявам се )!! Аз също имах много големи проблеми, но всеки ден клякам 3 серии по 30 пъти или 40. Наистина действа :) Успех на всички

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker