Начин за отслабване без спорт?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Начин за отслабване без спорт?!
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 20590 пъти
Значи аз съм момиче на 11 години и тежа 60 кг при височина 1, 60см. Искам да отслабна но с най - много 5кг защото така ще изглеждам горе - долу добре. Не искам диети и дори да искам няма как да се храна здравословно. Родителите ми от време на време взимат някой плод най - често банани. По - често взимат зеченчуци. По принцип ям салам, хляб, сирене, лютеница, горчица, майонеза(по - рядко), пастет.

Не ме нападайте няма какво друго да ям! Не излизам често и не мога да се отпусна ако има непознати! Затова не мога да спортувам! И района в който живея е много опасен!

Моля ве помогнете ми някак!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 63

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 07c8d6f8ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „По принцип ям салам, хляб, сирене, лютеница, горчица, майонеза(по - рядко), пастет. “

Мило дете, всеки, който яде подобни храни ще стане дебел. Кажи на вашите да готвят, ако ли не - научи се да си пържиш едни яйца и да си правиш един миш-маш.

НЕ ЯЖ БАНАНИ. Те са фрашкани с калории. Нека купят ябълки, всякакви други плодове.

Започни да излизаш, ако не живееш в Бронкс, Ню Йорк. В България няма такова място, където децата не могат да играят навън, само повече внимаване за коли. През деня можеш да си правиш разходки. Нямаш ли си приятелки?

Търси протеинови диети и спри да се тъпчиш с мазно (салами, майонези и пастети)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 6dba8e9de2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хем не искаш диети, хем не искам спорт. Ще е малко трудничко това така да отслабваш, но ще трябва да избереш едно от тези две неща или се храни по диетично или спортувай. Така има шанс да отслабваш, все пак си на 11 и времето е пред теб.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5627a2d7c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Номер 1, нека ти напомня, че детето е на 11 години- яде каквото майка му направи. А майка му надали си мисли, че 11 годишната и дъщеря ще се притеснява за килограмите.

Никога в никакъв случай не се отказвай от определен вид храна и не спирай мазното съвсем, ти си малка за диети и това наистина би навредило сериозно след време. Яж по малко, но често. И си прави дълги разходки, никой град не е съвсем безопасен, предполагам все имаш роднина или приятелка, с която да излезеш. Можеш да си направиш хранителен режим, или да намалиш хляба и мазното, но не можеш да ги спреш съвсем. Начина е с трениране или спорт. Разбирам, че те притеснява да тичаш из квартала, но това може би е едно от на-хубавите неща. Можеш да си тренираш и у вас. Потърси разни клипчета за тренировки тип аеробика и се занимавай по около час на ден. Ще ти дам няколко прости упражнения, подходящи за теб.
- Лежиш на земята неподвижно със събрани крака и ги вдигаш на около педя-две от земята. (за корем и крака)
- Коремни преси. По възможност не тези от училище, където от легнало положение се изправяш в седнало. С вдигнати колене, ръце зад главата и се надигаш отново на не повече от 2 педи над земята.
- Бягане на място.
- Подскоци тип звезда.
- Клякания с изправени ръце напред (за стягане на дупето и краката)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 07c8d6f8ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3, момичето е пълно, няма да умре, ако се откаже от салами, пастети, майонези - това са празни калории и мазнини, без всякакви полезни хранителни вещества.
Дори децата, когато имат проблем с теглото, е редно да се подложат на някаква диета - на здравословен начин на хранене.
Авторката е достатачно голяма, за да може да ходи сама на разходка и да може сама да движи лъжицата от чинията до устата си. Никой не я тъпчи със салам, тя си го слага на филията. Можеше да я изяде и само с лютеница да кажем.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 6170980b0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   №1 детето е на 11, за излизането са отговорни родителите му и ти не можеш да го пускаш навън, ако те не позволяват.
Мило дете можеш да правиш спорт и у дома измии цялата къща, изчисти подреди това е добър спорт вместо да правиш напразни движения. Можеш да измиеш балкона с четка и веро да го изплакнеш с шише да носиш водата /целта е да навърташ километри/
"салам, хляб, сирене, лютеница, горчица, майонеза(по - рядко), пастет" не е вредно ядене, е хубаво е да ядеш повече супи, но трябва да ядеш по малко количество ще прецениш така: стомахът на човек е колкото, като си събереш шепите една към друга колкото може да се събере там толкова е голям стомахът. На 11 годиини стомахът е колкото 1 и половина филия хляб /намазани/ яж четири пъти по толкова и не си позволявай друго, ако изядеш банан лиши се от филия и половина.
Когато ходите на пазар с мама поискай супите на маги или пакетчета "чаша супа" или полуготовите спагети можеш да сменяш едно ядене с тях, можеш да си ги приготвяш само и те са долу горе полезни. На спагетите слагай повече вода.
Не пии други течности освен вода и натурални сокове, безалкохолното е вредно за деца особено като теб.
Ако пропуснеш ядене не наваксвай не яж три филии, защото си пропуснала закуската.
Примерно меню
8ч 1 и половина филия хляб /намазани/
12ч супа чаша с 1 филия хляб
16ч банан или чаша компот или друг плод.
18и 30ч зеленчукова салата 200гр и филия хляб.
Това е меню според възможностите ти не е кой знае колко здравословно но все пак достатъчно за дете на твоята възраст.
Ще се справиш ние сме с теб

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 067af49702
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   В такъв случай надувай касетофона и танцувай, ама докато капнеш от умора. Като бях на твоята възраст и нямах възможност за спорт освен бягането вечер из улицата на която живея и като ме мързеше да правя упражнения надувах радио сити и танцувах на каквото пуснат. Колкото по-раздвижено толкова по-добре. Е трябва да намалиш и яденето постепенно. Ако сега изяждаш 2 филии, намали ги 1 и половина и така. Пък можеш и да замениш белият хляб с пълнозърнест, ако не си го сторила вече

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 07c8d6f8ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 5, предложената от теб диета е нездравословна за възрастен човек, какво остава за деца!
Липсват всякакви млечни и местни продукти, витамини и фибри, но пък изобилства от прости въглехидрати (хляб, хляб, хляб, банан, хляб), а супите в чаши са фрашкани с химии, плодовете от компот - със захар, но без витамини. Честото тъпчене, особено с въглехидратна храна, води до непрекъсната игра на инсулина и до непрекъснат глад, следва тъпчене и крагът се затваря.
Живея в центъра на много голям град, цяло лято децата играят навън, слабички са, разбира се - пълните се крият у дома, стават антисоциални от страх от подигравки. Авторке, излизай навън, ако ще да е пред блока ти, ако ще да е в околността, но излизай. Няма начин да няма парк наблизо, където да можеш да караш и колело.

В страницата fitnesinstruktor.com "Диета за тийнейджъри“ има полезни съвети за теб

Храни, които можеш да консумираш:
- мляко кисело и прясно
- сирене
- кайма – само, ако родителите ти мелят месото вкъщи, не яж готова купешка кайма, защото не е ясно какво съдържа. Месото, което се мели да не е тлъсто/мазно.
- риба
- не мазна шунка
- зеленчуци
- варива – боб, леща, грах.

Храни, които да консумираш с внимание, най-добре намали тяхното количество наполовина от това, което ядеш в момента:
- хляб
- пържени картофи (макар че 1 път седмично не е проблем)
- пица
- спагети
- плодове – те са здравословна храна, но съдържат доста захар и затова не яж повече от 1-2 плода на ден.

Храни, които да се избягват:
- всички сладки неща, ако има сладък вкус не го яж или само го опитай.
- всички тестени неща – кекс, сладкиши, солети, банички, кифли …
- пържено – приготвяй храната печена или варена
- панирано.

Успех на авторката и си намери приятелчета, с които да излизаш да играеш навън. Няма нищо страшно през деня. Навън е пълно с баби, деца, майки и много народ, никой няма да посмее да ти посегне. Не мога да разбера фобията ти от излизане навън, както и тази на родителите ти. Лошите неща се случват точно на затворените деца, които не излизат никъде и нямат социални контакти. Сестрите Белнейски са пример за това. Рано или късно човек пораства и излиза навън, но когато е расъл в саксия на балкона, няма как да знае да се предпазва от лошите. Правиш голяма грешка, когато се затваряш у дома и няма как да отслабнеш при тази храна и липса на всякакво движение.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5627a2d7c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 4, детето е пълно, но е дете, няма нужда да гладува. Да подложиш детски организъм на диета от интернет си е просто за съд. Ако се е съветвала с диетолог, окей, страхотно, нека си спазва предписанията, ще се храни точно както трябва за годините си и спор няма да има. За мен децата и тинейджърите под 16 години трябва така да си намират диетите- при специалист, на който това му е работата и си я разбира отлично.
Не мисля, че трябва да се ограничава от това, с което се храни, по-скоро трябва да внимава доста по колко си слага в устата.

И, да, достатъчно голяма е, че сама да излиза навън, но предполагам, че ще и е по-приятно, ако се разхожда без да си мисли- сега трябва да ходя още километър, защото искам да отслабна. На всеки му е по-приятно да си събере компания и да митка улиците, поддържайки и някакви
весели теми.
От номер 3.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 07c8d6f8ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Номер 3/8, прочети отново коментара ми под номер 7 - къде видя ти диета?
Просто препоръка от ЧОВЕК-ДИЕТОЛОГ за подрастващи с подобни проблеми.
Иначе, който и лекар да питаш - за всеки човек, за всяко дете е по-добре да не консумира неща като Майонеза, салам, пастет - пак казвам, това са празни калории и мазнотии, без хранителни вещества.

Иначе, какво мислиш - родителите, които тъпчат детето си с хляб и мазнотии, не го пускат да излиза с децата, ще го заведат на диетолог?
За тях детето им няма проблем, пълничко си е и това им изглежда здравословно дори!
Ако авторката послуша препоръките на диетоложката, които съм изброила в 7 поне няма да напълнее още и ще съумее някак си да живее с хранителните продукти, които му купуват родителите. Съвсем сигурно е, че цялото домочадие на авторката е с наднормено тегло, но хайде - много успех в усилията ? да отслабне без спорт и без здравословен режим на хранене.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 43a6bc2234
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря ви! Не мога да излизам сама, майка ми ми го каза! Имам приятели, ама те или живеят далече или са все на село! Да, ще намаля приема на хляб и салам! Излизам от време на време! Както казах не искам диети, а колкото се може здравословно хранене! Играя тенис на маса горе - долу сам много добра и с който сам играла го бия! Играя футбол от време на време, но топката ни се спука! Имам влечение към тенис на корт, но не мога да започна да играя защото е скъпо! Ще съм благодарна на още съвети!

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 6170980b0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   №1, 4, 7, 9 Ти предложи диета на детето с изброените ОТ НЕГО продукти! Когато майка му не купува, то на 11 какво да направи? Караш детето да взема САМО решения, като изключваш правото на родителя му. Тъй като не носиш отговорност за детето, не можеш да го караш да пренебрегва майка си. Не можеш ти да го пускаш пред блока, като майка му не го пуска. От къде знаеш, че не живеят на една пряка от циганско гето? Всеки сам си преценява възможно ли е да пусне детето си, навсякъде условията са различни. Не можеш да го караш да яде плодове, който майка му не купува, да краде ли го караш от къде да вземе детето риба например, когато майка му не купува и не готви. Можеш да даваш такива съвети само на дете, за което носиш лична отговорност.
100% на това дете и майка му е пълна и затова не обръща внимание на детето си за храненето.
Диетата, която му предложих в №5 е от наличните му продукти написах намазана филия за закуска, а тя може да е намазана със сирене. Хлябът е полезен особено за подрастващи, хлябът храни мозъка и съм предложила 3 филии хляб на ден. Колкото хляб се изяжда на ден в бг всички да сме умрели ако беше вреден. Синът ми е на 13 и половина и предпочита да яде сандвич. Всеки тийн предпочита сандвичи, той яде по 6 филии на ядене и е 44кг 165см, нито се е разболял нито е надебелял.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 43a6bc2234
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 11 - Майка ми не е пълна! Тя купува това което може за нейните възможности! А и тя работи в рибен магазин и често носи сьомга - рагу и котлет!

Авторката!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 07c8d6f8ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Номер 11, няма майка в България, която да няма някаква зимнинка - кисели краставички, чушчици, мазала от зеленчуци.
Детето просто е изброило нещата, с които се храни. Мислиш ли, че възрастните се хранят само с пастет, салами и майонеза?
100% съм сигурна, че жената готви бобец, супички, но детето не ги обича, а и авторката сама казва - разполага с практически неизчерпаеми запаси от сьомга (!!!!), рагу и котлети!!! Е, сори, ама аз не разполагам с такава храна.

Няма диета със салам, пастети, майонези, мила авторке. Няма такава. Който се тъпчи с подобни боклуци (не са храни това) и не иска да излиза на чист въздух, той ще става все по-дебел. Това е положението. Рибата, ако я приготвяш на пара, във фурна, във фолио ще ти се отрази много добре. Една салатка и си готова. Дори хляб не ти трябва при такова хранително ядене.
От изброените неща в историята само филия хляб с лютеница става, но веднъж дневно.
Аз съм сигурна, че сега върху лютеницата ще сложиш саламчето и ще залееш всичко с майонезка.

Мислиш ли, че в тенджерата на печката не те чака готвено?
Ако е така, ако майка ти не ти готви, не те пуска да излизаш - е, жертва си определено и ще дебелееш докато станеш на 18 и сама можеш да пазаруваш менюто си
Иначе, номер 11, дори в циганската махала децата играят навън. Циганите никога не посягат на децата.

Според мен малката сама се крие, защото я е страх от убидите на връстниците ? - българи. Родителите ? са по цял ден на работа и точно нея пазят, да не вземе да седне пред блока и ? сипват майонезата върху сандвича.
Родителите в голяма степен ни определят хранителните навици, но на 11 човек е вече достатачно голям сам да си определя поне храната, а аз съм сигурна, че няма българско семейство, което яде само хляб, салам, майонеза и пастет. Подобни деца - бол.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 43a6bc2234
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Номер 13 - Аз не ям много пържено а и не ям винаги пастет а много рядко! Майонезата напоследък също рядко ям! Най - много лютеница! Картофени салати през няколко дена! Напоследък не съм пила газирано! Капи сокове когато може! Вода и студени чайове!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 07c8d6f8ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Авторке, не пий Капи сокове! Газирана вода може, но само вода и само чай без захар, направен у дома. Не пий студени чайове от магазините - тъпкани са със захар.
Картофената салата е ОК, яж риба, яж салати, зеленчуци. Кажи на майка си, какво ти се яде - тиквички, домати, краставици.
Здравословната храна не е по-скъпа от нездравословната. Пий поне 2 л. вода на ден
Успех

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 6170980b0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От №11
А авторке, защо в менюто ти изброено в темата няма риба???? Нима имам вина, че не знам къде работи майка ти и колко килограма е тя. Аз просто потвърдих думите на №9, които са: " Съвсем сигурно е, че цялото домочадие на авторката е с наднормено тегло"
№13 Затова предложих компот и мазани филийки! Защото предположих бурканите. И има майки, който не готвят, познавам поне три такива. За запасите на авторката от сьомга научаваме чак в №12 никой не може да предположи, без да знае, че майката е продавачка в рибен магазин. Ако ти №9 знаеше предварително и затова предложи риба, №13 гласи се някъде за гледачка, защото авторката казва в темата, за родителите само, че пазарят от време на време някой плод.
№13 Посочих пример, че може да има наблизо циганска махала, имах предвид опасност, ти обръщаш на детето етноса. Циганите не посягат на децата на българите, но децата им посягат на деца на 11г. Може да живее в Люлин до ромската махала "градините" или в Сливен или Шумен Може детето да живее на оживен булевард, по който минават тирове и камиони. И защо въобще предполагаш, че живее в блок? Ами ако е от село Мечка? Защо предполагаш района му на живеене според твоя "безопасния център".

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 438e5d047a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Спортувай сама у вас, в youtibe напиши pilates, taebo

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c0396e43ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   според мен може да ядеш от следните храни-1 лъжица във вода разтворена сода бикарбонат, с мед, ако ти е горчиво, също чай от мента, чай -зелен, яйца, риба, къпини, вишни, круши, бъз, чай от полски хвощ, царевица, камби, много минерална вода, може и газирана минерална вода, тя съдържа сода, печено пиле, сол, зехтин, маслини, краставица, таратор ако към краставицата се добави магданоз, орехи, чесън. Избираш си и комбинираш менюто...
Късмет!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 7bca7f790f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Не е оправдание че си малка. Можеш да почнеш да си пазаруваш от диетичния щанд и да си готвиш сама храната, защото явно имаш за родители човекоподни.
М. 61г.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 43a6bc2234
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Добре! Не съм близко до нищо, което посочихте живея в София на една улица, която е опасна, защото има много крадци! Бедни сме! Майка ми и баща ми се лишават от храна, за да може ние да ядем! Те са слаби! Извинете ме, че не ви казах за рибата! Майка ми не взима винаги рагу от сьомга, защото не го докарват често! Иначе излиза почти без пари! Единственото гадно нещо е, че и двамата ми родители пушат, иначе нямаше да сме толкова зле с парите! Баща ми не работи!

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 07c8d6f8ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Авторке, баща ти като не работи, да те пази на детската площадка да не ти открадат крадците яденето.
Виж, стегни се, почни да се храниш умрено и здравословно и да излизаш навън или просто яж това, което ядат вашите и в същата големина на порцията да е. Не е необходимо да нападаш салама например, хем е скъп, хем нездравословен.
Вашите са бедни, защото баща ти не работи и не си правят сметката. Слаби са, защото нагъват цигарите, не защото се лишават, за да имало за вас. Ако беше така, щяха да спрат цигарките, нали

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 3ef47dbaaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

22.   Знаеш ли кво? Щом не искаш ни спорт ни диети има само едно нещо, което трябва да направиш.. влюби се!!! Когато си влюбен не те кара на ядене и ако ссе опиташ да хапнеш нещо.. пеперудките в стомаха се събуждат и утоляват глада ти все едно си яла. ;)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: afab9e11a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   още си малка за диети или каквото и да било, първо порасни за да можеш само да си купуваш сама ядене и да излизаш сама ти сама ще намериш правилния начин :)! Сега си гледай уроците и не се занимавай с странични неща :Рр

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4259a68380
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   уж сте бедни а тъпчеш салами, майонези и прочие сравнително скъпи продукти.... не ми се връзва. Кофти е, че вашите пушат, но ти не си виновна за това. Номер 21 ме разсмя от сърце с първото изречение!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e9e97adcda
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Добре бе кажи на вашите вместо да взимат салами, майонези, лютеници да купуват плодове и зеленчуци. Сутрин филийка намазана с нещо, обяд салата с някакво месо и така. Не е трудно.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 70b4bf2473
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Има много хубави и много ефективни начини за спортуване и вкъщи. Единият от тях е детски обръч - струва 5 лева в първия интернет сайт, който посетих. Същото се отнася и за въже за скачане. Най-обикновеното е пак около 5 лева.

А 1 кутия цигари струва толкова. Не вярвам да е финансов проблем.

Ако се притесняваш за съседите отдолу, недей. Повечето нормални хора ще са съпричастни към проблемите на едно 11-годишно дете и няма толкова да се дразнят от едно 20-минутно тропане на ден в определен час от деня, ако им е дадено да се разбере, че не е породено от диващина.

Помоли майка си да купи и кухненски везни. Прецизни такива с дигитален дисплей струва около 10-15 лева. Тогава ще можеш точно да измерваш колко ядеш и да си правиш преценката сама. Примерно 180 грама филе от сьомга е 370 калории. За твоята възраст е препоръчително да ядеш 1600 калории на ден, ако не спортуваш, или около 2000, ако се занимаваш активно с нещо.

Иначе както казаха предишни коментари, ако усърдно помагаш на майка си с чистене и подреждане, това също е доста добър спорт. Друг начин да хабиш калории е... да учиш! Мозъкът изхабява най-много от енергията в храната, която поглъщаш. Тоест, колкото повече четеш и учиш, толкова по-добре за теб.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 43a6bc2234
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   От авторката - Не знам защо писах темата? Гледах всичко за анорексията и булимията и не искам да отслабвам въобще! Ще се издължа на височина и това е! Все пак благодаря само на някои! Другите не разбират ситуацията! А и как ще се влюба кой ще ме хареса?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: d5f615f302
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

28.   Мързи ме да чета всички коментари и може някое мнение да се повтаря.
Мила ти хем не искаш спорт, хем не искаш диети, хем искаш да отслабнеш? И защо да е опасно да излизаш навън през деня особено с приятелки излизай на разходки, играйте на игри (едва ли има квартали в България където деца не играят на вън). Внимавай какво ядеш! Не си купувай боклуци от типа пръчки, чипс, бисквити и всякакъв ти fastfood. А майка ти не готви ли, че ядеш само салам, сирене, пастет и т. н.? Според мен е доста зле едно 11 годишно дете да е с наднормено тегло! Виж вместо да висиш пред компютъра и да пишеш истории тук излизай навън с приятелки и играйте на дама или каквото ви харесва.
Какво става с днешното поколение (всички имитират САЩ) а 70, 80 % от децата са затлъстели! Трябва да се вземат мерки!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 250b6c4ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

29.   Мила аз имам същия проблем. Аз съм на 12 години, 58 кг и 1, 60 см!
Аз искам да отслабна с 8 кг за 4 седмици, защото ще бъда на зелено училище!
Както и да е, за да отслабнеш, помоли майка си да купува повече плодове, особено ябълки. Трябва да намалиш яденето на хляб и мазните храни. За закуска яж плод! В никакъв случай не яж шоколад и захар! Пий липов чай! Ако си мислиш, че ако не ядеш ще отслабне, лъжеш се! Тогава тялото свиква да си пази мазнините, за да има какво да преработва корема! Яж по три пъти на ден и по малко! По 200 - 250 гр храна (450 - 600) калории! Едва ли ще е проблем да обикаляш блока си 5-6 пъти на ден! Или 30 минути преди училище обикаляй двора на училището! Без спорт и без лека диета няма начин да отслабнеш! Ако не можеш да направиш тези неща учи много, но не се натоварвай! По 2-3 часа на ден! Така за 3 седмици можеш да отслабнеш с 5-6 кг!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 07c8d6f8ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   „ Яж по три пъти на ден и по малко! По 200 - 250 гр храна (450 - 600) калории! “
Номер 29, ще те разочаровам - 1800 калории на ден потребява една възрастна жена. С толкова няма да отслабнете. Намалете калориите до 1000-1200 и спортувайте.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: e51cdee446
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Недей да слушаш номер 5- така още по-зле ще станеш. Тази диета е за мен. Аз съм си доста слабичка и търся подобни на твоите истории, за да давам съвети на децата като им показвам моя дневен режим. Един съвет- без банани, боза, пици, хамбургери и т. н. От друга страна ти си дете и не можеш да гладуваш или пък да се подлагаш на диети. Щом не искаш спорт трудно ще стане. Предлагам ти да бягаш всеки ден по-малко. Кажи на майка си да не те тъпче със салами, пастети, горчица или пък банани. Яж нещо готвено и не яж много хляб или тестени продукти. Е все по 2 филии на ден можеш да ядеш. Яж плодове и зеленчуци, сирене, може и риба. Не наблягай много на тортите. Едно малко шоколадче ще ти стигне да се осладиш малко. Не забравяй бягането- не е чак толкова натоварващо. Недей да се напрягаш като бягаш да не разтегнеш нещо :D Тичай колкото ти е добре. И моля те не слушай номер 5 че той направо ме разби. Как ще караш детето да яде банани и маги химиите. Само ще напълнее още.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 16ed7460a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Здравейте аз съм момиче на 9 години и съм 32/33кг. искам да стана
24/25кг. аз спортувам и всеки ден освен събота и неделя правя 180 скока. На едно или две сладки съм на ден, но не отслабвам. Всъщност съмна 8 и половина и рожденият ми ден е на 07. 04.
и за него трябва да отслабна. И да сигурна съм че ще ми препоръчате диета с плодове и зеленчуци, но уви аз не ги ям ама изобщо!
Моята майка и баща ме карат бавно по бавно да се опитвам, но щом
опитам плод или зеленчук или ги повръщам или изобщо не ги опитвам.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 412772d074
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Н 34, миличко имa вaриaнт дa ядеш зеленчуци без дa ги повръщaш.
Помоли мaйкa си дa зaпочне дa ти прaви рaзли крем супи от свaрени, пaсирaни зеленчуци. Но дa не ти кaзвa кaкво точно съдържaт, зa дa не ги визуaлизирaш;))) опитвaй рaзлични, докaто ти хaресa някоя.
A плодове, плодовa сaлaтa или поне сок от портокaли....
Но, не рaзбирaм зaщо искaш дa отслaбвaш, че ти си перфектнa!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: b3798a90a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Спри хляба задължително. Наблягай на зеленчуците и никога не смесвай храните, т. е. мини на разделното хранене. Яж пържолата със салата, не с картофи, ориз и всякакви такива. Картофите, боба, ориза са отделно, както и пастата. Яж всяко със зеленчуци, те никога не са вредни. От плодовете наблягаш на ябълки, портокали, грейпфрути, помело :) Сладкото го ограничи в 1-2 дни седмично, и то по 1 блокче шоколад, плодова торта. Казвам го от личен опит :) Това действа тонизиращо. Но разбира се, започни да тичаш, да играеш по физическо, качвай стълбите, а не с асансьора! Няма как да лежиш и да слабееш.. Ако можеше, щях да ти споделя хихихи Успех

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: dea933d473
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Здравей! Аз също съм на 11 години, и тежа 50 килограма. С 10 съм над нормата, лесно се свалят 10 килограма за 1 - 2 месеца съм готова. Не, че ти се подигравам, но 20 кг са малко повечко! Не те виня. Но просто за училище си взимай ябълки, сок, вода! Водата е майката на отслабването! Трябва да се пият на 2 L вода на ден. Изхвърлят се ненужните токсини от тялото. Ако всеки ден пиеш по толкова, ще отслабнеш за нула време! Аз съм също на тази възраст и сега ще изпия една ГООЛЯМА чаша с вода, даже ще си налея голяма туба с 2 L и ще я изпия. Та да се върнем на твоя проблем. Както казах, спри тези храни - вредни са, натъпкани с калории. А бананите - натъпкани с калории. Хапвай ябълки, а пък ако вашите отказват си купувай всеки ден по 1-2 ябълки с твоите джобни! Дано съм била полезна! :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 9c7a5c51a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Закъсняла съм с темичката, но пак ще пиша, за тези, които са в темата и търсят същата помощ... знач аз препоръчвам хип-хоп танци пускаш музиката и танцуваш, докато се измориш.. спираш малко после пак и така... и това не е нормално да ядеш тези мазнини миличика, залепи си на хладилника една манекенка с хубаво тяло и като го отваряш си казва "аз ще бъда като нея един ден" тва ще напомня какво трябва да ядеш и какво не..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 3c79d1b365
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   38 номер направо ме уби това с манекенката. Окей това е 11-годишно дете все пак. Значи режим никакъв няма да ти препоръчвам, защото още си много малка и имаш нужда от белтъчини, въглехидрати и мазнини! Единственото, което можеш да направиш е да намалиш количеството на храната, но друго не прави. Яж повече плодове и зеленчуци. Не се отказвай от хляба-замени го с пълнозърнест ако трябва. Само такива вафли, чипсчета и глупости не ти трябват това са така нар. празни калории и съдържат трансмазнини. И в бананите няма нищо лошо те съдържат серотонин така, че не слушай другите. Можеш да скачаш на въже-това е много полезно и да тичаш. Друго немога да ти кажа. :)

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 8227d8f78e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Според мен здравословен начин на живот единствено ще помогне на красавицата. Все пак тя е на 11! Не я слушайте, какво ви говори.. Вие като по-големи трябва да я посъветвате да води здравословен начин на живот, а не да й казвате какво да яде! Тя е малка и нейният развиващ се организъм се нуждае от всичко, но в различни количества. Моят съвет е да хапваш колкото се може по-често плодове и зеленчуци и да избягваш салами, лютеница и майонеза (не да не ги ядеш, просто по-рядко). Така, хем има вероятност да отслабнеш, хем ще си подобриш и здравето! Друг съвет, който ще ти дам е да ходиш повече. Забрави за бягането и тежкият спорт. Те само те изморяват до краен предел и после отново си възвръщаш енергията с повече храна! Твоята воля не е толкова силна, че да правиш такива опити със себе си. Напразно майка ти ще пере дрехи, напразно ще си се изпотила и напразно ще си се изморила! По- добре ходи. Ако в града ти има близка горичка излез със вашите или с приятелки. Пък, ако те е страх разходи се в парка на града или на друго публично място. Никой не те кара да излизаш през нощта.. ;)

Та, като цяло това беше моят съвет. Надявам се да съм помогнала. И все пак знай, че каквато и да си, ти си красива! :))

~Дисни~ 13год.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: e3bd886845
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Здравейте! Ходя на фитнес от три месеца и свалих 10 килограма. Вече ходя на фитнес трети месец. Но проблема е увисналата кожа. Някой може ли да ми даде упражнения за вътрешната част на бедрата, дупето и корема? Искам да стегна увисналата кожа, и както казах не мисля да спирам с фитнеса. Питах фитнес инструктора какво да ям и какви упражнения да правя и той каза, че може да ям : Риба, месо, плодове, зеленчуци, сирене и извара, и да пия много вода. Каза също да правя клякания, и напъди с гирички, но някой да ми даде някакви упражнения, от които има ефект, и които ги е пробвал/а. Моля ви спешно е..
А, ако искаш да отслабнеш просто ходи да бягаш има ефект, вярвай ми. Ходих да бягам и от бягането бях свалила 5 килограма, и от фитнеса още 5. Имам още да свалям и няма да се отказвам докато не постигна желаната фигура. Но моля те дайте ми упражнения, за да стегна увисналата кожа...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 13 часа
hash: 5ae9192c8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Здр и аз дъм на 11 и аз съм към 60кг и сега правя диета колкото и да съм глдна но търпя искам да ти кажа че трябва да се храниш с каквото искаш но по малко и повечко зеленчуци и плодове не много тестяно една филийка на ден 2най много малко салам и всичко по малко

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: ff03909955
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

45.   Здравей, мъниче. От личен опит те съветвам и те моля - внимавай с диетите!!! Аз бях на 16, когато започнах с безобидна диета, която постепенно прерасна в нещо като анорексия - страх от храната и сега, след 2 години постоянно съм по лекари и на хапчета. Не прави диета, просто замени вредните храни с полезни. Ако не можеш да се лишиш от хляба, просто го замени с пълнозърнест - по-скъп е, но засища. Когато ти се прияде сладко, хапни плод. Всякакви колбаси заменяш с пилешко и риба. Салати, много вода. Хапвай си по този начин и сама ще усетиш лекота след броени дни, а и си малка, метаболизма ти е бърз, така че бързо ще видиш и ефект.
Ако не искаш да излизаш навън, спортувай вкъщи. С лека храна, ще се чувстваш леко и желанието за упражнения само ще дойде.
Дано съм ти помогнала, защото влизам изцяло в положението ти. Успех и си пази здравето :)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 47a397b37a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Продължавай в същия дух! Яж майонези, пастети, бял хляб или както го наричат, ''бялата отрова''. Стой у вас пред компютъра и не излизай. И така докато станеш 100 килограмова тлъста буца с изцяло увредено здраве. :) Не искам да те обидя, но ако не се вземеш в ръце ще става все по-зле. Аз тренирам редовно и съм в страхотна форма. Но за това трябва много труд! Мислиш ли, че манекенките и моделите се хранят с бял хляб и салам? Разбирам, че си само на 11, но можеш да кажеш на майка си да ти купи 2-3 ябълки. Можеш да кажеш на родителите си колко вреден е белият хляб и да го заменят с пълнозърнест. Така ще е по-добре за всички! Ще ти дам примерено меню за деня.
Закуска: Прясно мляко или чай, плод (ябълка, банан, лятото може 2 прасковки или кайсии)
Обяд: Салата, риба, филийка пълнозърнест хляб.
Вечеря: Супа и филийка пълнозърнест хляб.
Когато огладнееш можеш да изядеш един плод или зеленчук. Опитай зелена чушка напълнена със сирене :) Вкусно е и е полезно. А това за анорексията- не искаме да те докараме до болестно състояние, но за теб самата ще е по-добре да промениш режима си на хранене. И не си мисли, че с наднормено тегло е по-добре. Както е споменато по-горе може да си правиш дискотека :). Забавно е, а и раздвижва. В интернет има много упражнения и можеш да отделяш по 30-40 минути.
УСПЕХ!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a0ad7ef868
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   Аз съм на 10 години но съм пълна (52 кг). Само аз съм пълната в класа затова често ме обиждат. Мама почна да не купува сладко. Аз много обичам да ям сладкиши и тестени работи. Искам да попитам как да отслабна с 5 килограма . :)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d0b7021073
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   Виж сега: аз съм на 11 и съм с 5 см. по- висока от теб, а тежа 40кг. Тежах 67кг. когато бях на 10г. Много ме подиграваха в училище, на улицата... Майка ми каза, че вече съм голямо момиче и ще се справя сама. Каза ми че ако сваля поне 5кг. за два, три месеца ще ме запише на народни танци. Това се случи миналата година ( лятото). И аз си казах, че колкото и подигравки да има, излизам и ще се спукам от игри. Скачах на въже, състезавах се и т. н и свалих 10кг за 3 месеца и половина. Майка ми ме записа на народни танци и свалих килограми като стигнах до 40кг. Не е въпроса дали може, въпроса е дали искаш. Сега идва лятна ваканция - излизай, играй и се опитай по някакъв начин да накараш майка си и баща си да готвят поне малко по- здравословно. Когато ходиш до магазина не си и помисляй за чипс и шоколад, помисли си за ябълка или т. н. Надявам се знаеш, че не е възможно да ядеш, , бяла отрова, , и да седиш на едно място, без да правиш нищо. Имай воля и бъди сигурна, че съм плътно до теб!!!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ea8ddb5ff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   No pain no gain ;)

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d1b17fb506
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   Ще ти дам един съвет сега си добре приятно закръглена момчета харесват дами където има какво да пипнат. Няма смисъл да отслабваш само гледай да не увеличиш теглото.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d1b17fb506
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

52.   Виж сега аз съм 1. 67 50кг кг жена на 25години родила съм две деца, а ти 11годишно момиче 60кг извинявай, но нямаш ли родители това никога няма да го позволя на моите деца. Нимога не съм надминавала 55кг. Спортувай момиче запишо се на някой споръ, ходи на фитнес. Аз ходя веднъж в седмицата на фитнес, за подържам хубаво тяло. Бих спортувала и още, но трябва да св грижа за децата. Яж здравословно никви mc donalds, kfc и такива спираш чипсове и газирани напитки майонезата задължително я спирай. Взимайте повече плодове, а не такива глупости. Хубаво е, че майката ти носи риба полезно е, но не повече от 2пъти в седмицата. Послушай ме

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: da0f20e355
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   Според мен не яж само салама и ще отслабнеш.. Можеш и да танцуваш в къщи на музика. Не тревожи мама щом не ме пуска навън.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 8c9fb586bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

54.   На номер 5 според мен коментара е излишен.. Как може да посъветваш човек, който иска да отслабне да консумира от онези супи и спагети, които се заливат с топла вода..? Няма нищо полезно там и точно от тях се дебелее.. мило момиче просто яж по-малко и се старай да е здравословно и спортувай у вас и всичко с времето ще се получи ;)

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 84509d8689
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

55.   Как? Да отслабна на 10години съм

 
  ...

1-50 от 63
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker