Мразя се и изобщо не се харесвам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Мразя се и изобщо не се харесвам
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 10720 пъти
Имам нужда просто да споделя с някой как се чувствам. Мразя се и изобщо не се харесвам. Винаги съм имала ниско съмочувствие. Искам да съм ниска и мразя това че съм висока 1. 72 см. Искам да имам кафеви очи и по тъмна коса и да имам тен. Мразя тъпите ми очи, който не мога да определя сини или зелени са. Тъп и гаден цвят! Мразя си лицето мамка му защо имам толкова гадно лице. Искам да имам малко чело, носът ми да се изчисти от ужасните черни точки и да нямам такива тъмни сенки под очите. Искам да съм 48 кг. както си бях преди.. Сега съм 53 и просто се мразя. Нямам истински приятели, защото по принцип се притеснявам да говоря много и имам чувството че досаждам на хората. С мойте съквартирантки се държа добре, но те не го оценяват. По принцип се отвращавам от чалгата, но я прослушах заради тях. Дори ходихме на чалготека и на мен ми беше много притеснено, цялата треперех като влезнах там в това ужасно място пълно с чалгари и промити мозъци. Но поне се престраших и дори пих, и дори танцувах и дори харесах много едно момче, но го видях да се целува с някаква. Стана ми гадно, но както и да е не го познавам. Имам чувството, че много се изложих и не мога да танцувам. Ох мразя се, ужасна съм и ако изглеждах така както описах, че искам да съм сигурно щях да си имам приятел, защото момчетата харесват такива момичета, а не високи и тъпи като мен. Сигурно никога няма да си намеря приятел, защото всеки гледа външния вид. А как искам да си имам приятел с който да се обичаме и да се разбираме. Но с това притеснение сигурно никога няма да имам. Това е моята тъжна изповед. Благодаря за вниманеието.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 72ea2d44b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, потърси спешно психолог или дори психиятър - за медикаменти си.
Колкото до теглото ти - пресметни си БМИ-то. Сега си с БМИ 17!!! и си под всякакви норми, а с БМИ 16, както си била преди си направо за болницата!!!
Аз съм висока 173 см. и тежа 64 кг. Не мога да се отърва от мъжко внимание. Имам си от години сериозен приятел, с който сме и сгодени от няколко месеца, но имам обратния проблем на теб - и в момента не ме оставят на мира мъжете в скайп и фейсбук, да не говорим за мъжете на улицата, в работата ми. Сама не излизам просто.

Прочети книгата и гледай клипчетата „Излекувай живота си“ на Луиз Хей. Просто нещо не си добре, имаш нужда от лечение. Когато се излекуваш, ще бъдеш и по-приятна компания, а ако качиш някое и друго килце върху кокалите, може и някой мъж да те хареса. Но не това е най-важното - важното е ти да се харесваш.
Според мен страдаш от някакво много сериозно заболяване на психиката и имаш нужда от професионална помощ

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4dd567cbb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Лигла си авторке, сигурно си хубава, ама докато продължаваш да се мусиш и да се чувстваш нещастна поради факта, че си си втълпила, че си грозна с отчаянието си ще отблъскваш хората. Сигурно се сравняваш със съквартирантките си и изтъкваш техните предимства, а твоят чар не го забелязваш. Имаш интересен цвят на очите използвай това, моя колежка има подобни. Като цяло не е голяма красавица и кожата на лицето и е с белези от акне, ама тия големи интересни очи, които има и придават едно очарование и магнетизъм, че да я гледаш цял ден и няма да ти омръзне. Как така си тъпа? Обясни ни?

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 936e6a5dad
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Това, че алготеката ти се е сторила пропаднало място с промити мозъци, не е далеч от истината. Опитала си се да се интегрираш в пропадналото място и пак не се е получило. Има ли причина са притеснение в това? По скоро смени компанията. И аз не бих се чувствала добре на подобно място, макар ид а се чувствам отлично в кожата си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 788119a724
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо - отслабни, що ти е такъв комплекс. Отиди на козметик, той ще ти изчисти черните точки. Второ - няма как да станеш по-ниска, просто не носи токчета. И трето - не прави нищо заради никой!!! Дори и да обиколиш всички дискотеки, няма да те харесат. На никой няма да угодиш. Хората сме устроени така, че ние сме злобни, алчни и егоистични. Дори и ти си такава, но в момента не го осъзнаваш. Живей за себе си мила. Истински приятели няма...така че не се обвинявай, не е заради теб. Излизай със съквартирантките си колкото да не си сама, но ако ти искаш.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b490168951
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   NO WAY просто!! Как става тоя номер хем да се мразиш, хем да не е харесваш? Не мога да го проумея. :D

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4f4f7edab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Не дей да се мразиш ЯСНО!!! 1 за тена ти следващия път като си на море басейн или дори удома се изпечи. 2 черните точке не са проблем просто попитай някой кожен леказ или дори приятел който си ги маха. 3 очите винаги са красиви само трябва да погледнеш дълбоко в тях без си мислиш, че са грозни срравнение с другите. 4 не се съди за външния си вид има момчета с твоя характер с които ще си допаднете. ВЯРВАЙ В ЛЮБОВТА И СПОДЕЛАЙ ЗА ДА НЕ ТИ ТЕЖИ!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 51adaf964b
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

7.   Хаха, на мен пък историята ми се струва че, е написана от едно меко казано психически разстроено мoмиче, което май познавам и най-обича да се гаври с хората, понеже друго не умее. И ако съмненията ми са верни, което авторката ще отрече все пак ще кажа първо да гледаш себе си и тогава да съдиш или се смееш на хората. И все пак ако това е истина някак си ми се струва нереално нормално мислещ човек да има такива комплекси.

И да не ви се вярва да има такива хора, които цял ден стоят и се чудят къде в интернет пространството да се изгаврят с някого или пък си правят шеги като пускат истории на свои познати и после се смеят на чужд гръб, ама иди им обяснявай, после кой бил за смях... цялата работа е едно голямо избиване на комплекси и проблеми от емоционално и психическо естество.
Едва ли някои от читателите ще разбере за какво говоря конкретно, но авторката, ако е тази, която мисля ще се припознае и то много добре ;)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8be3d78c06
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Изглеждаш висока, с черни кръгове под очите и лош тен, защото си СЛАБА.
И повярвай, ако беше с излишни килограми - нямаше да мечтаеш да си по-ниска :))

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 00f9fd8b19
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   авторке наистина ли искаш да си ниска, аз съм 153, но харесвам повече високите исками се да съм висока!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: cb99e3a8d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   I will say FACEPALM. зелено-сини очи и това му викаш гаден цвят? Хората дават всичко да са високи и слаби като теб :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c79f363784
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   От авторката: номер 7 в грешка си. Тази история е написана и се отнася само и единствено за мен. Можеш да се препознаваш в който си искаш. Това е анонимен сайт за споделяне и просто не знам как администратора одобрява коментари като твоя. Искам да кажа на хората които ми дадоха съвет, че им благодаря. Помогнаха ми в известен смисъл.

 
  ...
преди: 11 години, 13 дни
hash: f402c39ba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Успокой се, де. И аз съм имала такива моменти, в които се мразя, в които ми иде да счупя огледалото, но това е глупаво. Просто се отпусни и се научи да се харесаш, каквато си. Винаги ще има по-красиви, по-умни, по-успели и по-сексапилни от теб, но това не е причина да се затвориш вкъщи и да не излизаш. За приятелите-ще намериш, това не е проблеми, всички сме минали /или минаваме/ по този път, така че... Недей да се тормозиш с глупости допълнително. Вземи се занимавай с нещо, че ми изглежда, че от свободно време си търсиш занимания. Хайде, успех

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: c414df1419
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Я стига глупости първо ръста ти е идеален и си мисля че някой комрлексирани мъже който сигурно нямат и 170 са ти казали че приличаш на жирав или кобила. Второ като се има предвид височината ти би трябвало да си към 60 кг така че си слаба. Трето това за цвета на очите и общо взето за лицето ти е лигавщита и за това ти предлагам поне по пет пъти на ден да си повтаряш колко си хубава. А за държанието просто трябва да се отпуснеш, вярвай ми всеки човек е готин по негов си начин. Айде успех и без излишни комплекси.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 67daf9970c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   И аз се мразя, дори повече от теб. Ти поне си слаба, а аз кво... камих 3-4 кг. Преди бях 47 и за 1-2 месеца станах 50 някъде. Иде ми да се гръмна. Ти със сигурност изглеждаш 1000 пъти по-добре от мен и имаш повече внимание от момчетата от мен. Иска ми се да бях слаба като теб, нищо, че съм малко по-ниска (166см).

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 752df0a63a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Хора, момичето просто иска да сподели с някой, а вие я нападате. Не разбирам какво ви кара да мислите, че когато чуе, че "някой би убил за твоите очи или твоето тегло". Това в очите на човек, който споделя притесненията си е омаловажаване на чувствата. Понякога ни се иска просто да си споделим терзанията с някой, а това вашето си е неуважение.
А за авторката-какъвто и да е съвет да получиш, ако наистина не си решила да спреш да позволяваш на това да контролира живота ти, до никъде няма да стигнеш. Изключително трудно ще ти е и вероятно няма да можеш да се справиш сама, но това далеч не значи, че си слаба. Добре ще е да поговориш по въпроса с някой близък, на когото имаш доверие и заедно да измислите какво да правиш.
Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 16 дни
hash: 4d16643b54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Аз пък не харесвам характера си.. защото съм озлобен и отблъсквам хората и със злобата и с държанието си като цяло. Не харесвам как ме е създала природата, но.. това се е получило от мен. Момче съм на 22, сиг и за мен ще има коментари от сорта, че съм за медикаменти. Но не ми пука.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 454ad42ff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Много е злобно да отговориш на човек с болка в душата, да иде да се прегледа или да пие хапчета. Какви хора сте вие, написалите това? Аз също не се харесвам и напълно я разбирам. Висока съм 172, но тежа 68 кг, разпределени не където трябва. Бюст нямам вече никакъв, то и преди нямах, но вече е много зле. Леко едри прасци, бледа кожа с витилиго, така, че и не си помислям да почернявам, не че не ми се иска. Винаги съм имала много обожатели, но съм изпитвала толкова срам да показвам гърдите си, че никога не създадох нормална връзка. Дори намразих секса заради това. Сега изпитвам страх от вода, защото може да измие крема, който прикрива петната по кожата.
И съм се лекувала, дори няколко пъти започнах да ходя на психолог-еми да ви кажа, не става. Такава съм и до днес, дори много по-лошо е. Ако някой пък е видял помощ от добър психолог-моля да сподели

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a601fb66c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Еееее, не!! Висока си, слаба си и имаш пъстри очи!!!

!!! Като си те представя сигурно си много красива! Между другото на колко си?? Както съм момче бих те харесал, но трябва да те опозная, за да се влюбя в теб. Дори ако не се харесваш, помни, винаги помни, че красотата не е толкова важна!!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 132477a7a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Абе стига с тая мания да сте тънки като кибритеми клечки. Аз съм 1, 68 итежа 66 килограма и повечето ми приятели ми казват, че съм слаба :/. Като чета, че си по-висока от мен и си доста по слаба чак се учудвам.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 85f1414d52
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   И на мен ми се е случвало, човек постоянно прави компромиси със себе си, не се свързва с хора, които му допадат, а се оставя да бъде избран, с течение на времето той губи себе си! Или избираме по компромис.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker