Цветни лещи - момче? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Цветни лещи - момче?
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 3729 пъти
Здравейте, от известно време ми се върти из главата дали да не си купя цветни лещи. По-точно мисля да си взема сиви, които всъщност ти променят цвета в синьо, ако си с тъмни очи. Искам някаква промяна, защото косата ми е черна, очите ми са тъмно кафяви и някак си искам да разнообразя визията си. Колебая се обаче, защото се притеснявам от реакцията на околните, дали пък няма да изглежда гейско? Защото общо взето всеки, който ме е виждал преди ще забележи коренната промяна в цвета на очите. Вие как мислите?

PS: Също така, момичета, какви момчета предпочитате - тъмна коса & тъмни очи или тъмна коса & светли очи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: a66306fdf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, гейско е момче да си слага лещи на очите, за да променя цвета им.
Харесвай се такъв, какъвто те е създала природата.
Ж. 28г

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a10f505854
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   без да се обиждаш, но изглежда мега-г**ско, понеже имам и познат, който така си смени цвета от тъмен на син. В първия момент всеки прави асоциация с Азис :/ Но ти си знаеш...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 70f428ac21
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Незнам дали е гейско, но определено лещите вредят на очите. Една позната ги носеше доста време без да ги сваля и накрая се наложи да си прави някаква операция на очите - каква точно нямам си на идея и тук идва въпроса на който трябва да си отговориш... заслужава ли си?
п. п. А мислел ли си за татуировка?

Кастиел

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 53cbc63731
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   До 4 - познатата ти спазила ли е всички хигиенни изисквания, които вървят с лещите? Защото ако не е, вината е в нея. Вероятността да попаднеш на дефектни лещи е много малка. Както ми пишеш, че ги е носела без да ги сваля (освен ако лещите не са били от тези, които се носят 1 месец и не се свалят) вината наистина е в нея. Часовете, през които се носят лещи зависят от водното съдържание. Колкото по - високо е водното съдържание, толкова по - дълго можеш да ги носиш. Не е препоръчително през цялото време да си с лещи. Лещите са за навън, а за вкъщи е по- добре очила, за да може окото да диша( освен ако не си с газопропускливи лещи, които са скъпи). Пак напомням, ИМА специални лещи, които наистина не се свалят при сън. Но иначе с лещи не се спи, защото после трудно се махат. Не трябва да се къпеш с лещи или да плуваш с тях, защото падат. По темата... не, не мисля, че да носиш лещи, за да си смениш цвета на очите е гейско. Тъмна коса и тъмните очи са доминантен белег, което означава, че се срещат по - често, а светлата коса и светлите очи са рецесивен белег, което означава, че се срещат по - рядко. Разбира се, по - интересни на външен вид са хората с тъмна коса и светли очи или светла коса и тъмни очи.
*Д*

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0d296a7826
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Искаш да промениш визията си? да.... според мен това е добър начин да го направиш... аз също съм като теб и си купих сиви лещи, и доста се промених... усмивката ми беше по хубава... и още куп работи.... Понеже и аз се притеснявах от мненията и питах хората и всеки ми казваше, че мн ми отиват.... та пробвай и ще видиш.... промяната е хубаво нещо.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b9eafad988
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Обожавам момчета с тъмни очи, обожавам...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f29525a201
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Аз съм момиче на 20 и ти давам съвет - недей, смешно е. Според мен, щом имаш желание да прибегнеш до лещи, проблема е някъде другаде - явно не си особено доволен от цялостната си визия, макар и да не го осъзнаваш. Бих ти препоръчала някои други неща....
- купи си хубава мъжка козметика и се поддържай (кремчета, измиващи средства, лосиони, душ гел, специален шампон и стилизиращи средства и тн и тн. )
- Иди на козметик, това ще направи кожата на лицето ти по - хубава и ще ти даде самочувствие. Няма нищо лошо един мъж да ходи на козметик, това не е гейско, това е хигиена.
- Иди на кола маска;
- Смени си малко стила на обличане;
- Иди на маникюр и педикюр - няма нищо лошо да се погрижиш за добрия вид на ръцете и краката си.
- Спортувай за здраве.
- Смени си прическата.
- Въздействащ парфюм.
- Хубави витамини, грижи се за здравето си.

Общо взето това е максималното, което може да направи един мъж привлекателен. Мъже, които: слагат лещи, още по - зле - ходят на солариум и тн., са просто отблъскващи. Повярвай ми, за 99, 9 % от жените, макар че никоя няма да ти го признае.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 386a2d4cd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Въобще не е гейско! Кой е казал че само ние момичетата трябва да се разкрасяваме, те преди и обезкосмяването са го заклеймявали като гейско, а сега почти няма момчета с косми по гърдите и подмишниците например

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b1a5607933
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Подкрепям N8, проблемът не е в цвета на очите ти и едва ли ще се реши с едни лещи. Заложи на естествените промени - подобри тялото си със спорт, грижи се за косата и лицето си и т. н., ако искаш жените да те харесват. Със сигурност има и жени, които харесват цветните лещи, но са по-малко от тези, които ще харесат един поддържащ-себе-си мъж, пък било то и без лещи.
Моето мнение е, че ако нямаш проблеми с очите, не трябва да си слагаш лещи - не ми харесва как стоят и, за мен, е отблъскващо и при мъже, и при жени.
Но ако наистина мислиш, че лещите ще те направят по-добре изглеждащ и по-уверен - давай, най-важното е ти да си щастлив с начина, по който изглеждаш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 5ad2ec2513
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не виждам проблем да си вземеш лещи. Това не определя сексуалните ти наклонности. Но трябва да спазваш и хигиена при използването им. Ако те кефи взимай смело.

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e97cbd514f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Тъмна коса и светли очи ме кефи, ама лещите за момче са гейско да!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e997fd5254
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Момиче съм и нося лещи, обаче не заради цвета, а защото съм доста късогледа и без тях не виждам. Обаче да ти кажа това с лещите си е голяма грижа! Като тръгнеш на някъде мъкнеш разни кутийни и разтвори, ако пътуваш дълго време, примерно с влак или с автобус, в един момент очите ти почват да парят, обаче нямаш условия да си махнеш лещите... абе неприятна работа си е! За това хич не ги разбирам хората, които доброволно се подлагат на такова мъчение. А и да ти кажа, че два пъти си възпалявах окото и беше доста гадно! За това по-добре заложи на добра лична хигиена и на добре подържано тяло отколкото на лещи.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: b276562788
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Аз съм момиче и се разтапям на тъмните очи. Особено на мнооооооооооооого тъмните, но нали знаеш: всеки иска това, което няма ;д аз съм със сини очи, но понякога стават зелени :Д не си прецаквай очите заради глупостииииииииииии!!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 6b7ecd9c12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Гейско е! Принципно предпочитам тъмна коса и сини очи.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 542f41f2b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Виждала съм няколко човека с тъмно сини лещи. Правят погледа много странен (леко извънземен :D), почти винаги си личат, да не кажа винаги. Зеницата ти стои в едно и също състояние независимо от светлината, което си е фрийки! А пък недай си боже леко да разместиш лещата, тогава ставаш кривоглед...
Не прави глупостта да си слагаш лещи, личи си и е доста странно!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker