От спорта краката ми се уголемяват - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

От спорта краката ми се уголемяват
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2196 пъти
пише ви момиче на 14 години.... срещам се с много хора, всички с едни и същи предпочитания за храни-пици и шоколади. Едната част от тези са слабички, другата част-от която съм и аз, сме пълнички и не можем да се радваме на тези удоволствия. Днес излизах с приятелки и изядох 300 гр пица заедно с един шоколад "Милка" от 100 гр и вместо да изпитам някакво удовлетворение, аз не почувствах преяждане, а по-скоро вина и ми стана тъжно, чак ми се доплака. Защото краката ми са дебели и аз правя опити да ги стегна, ОБАЧЕ-диетите не успявам да ги изкарам, ако са над 2 седмици (като слагам диетите под общ знаменател не означава, че съм спазвала 1000000000000 диети-точно 2-3пъти, но всеки път се провалях, заради апетита към сладкото). Посъветваха ме да спортувам, а краката ми взеха още повече да нарастват от мускулите и даже на прасците ми се оформиха мускули и се оголемиха-не ми харесват така. Просто не е женствено! И вече се отчаях напълно. Нито така, нито по другия начин. Е, кажете ми какво да правя? Ям нещо калорично и след 2 часа пак съм гладна.. това какво ще рече? че имам бърз метаболизъм? Нуждая се от повече енергия, тъй като водя динамичен начин на живот? Не разбирам наистина на какво се дължи този вълчи глад за сладки и пържени ядки от сорта на бирени фъстъци и пикантни пържени фъстъци и тем подобни ГМО-та!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 34bae08f4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, стига мрънка, а за начало спри да се тъпчиш с боклуци. Не ти трябват диети, а цялостна промяна на начина ти на хранене. 100 гр. шоколад пица - това са ти вече над 1000 калории! Предполагам, че поне един път си яла още нормално за ден - качваш се до 1600 калории.. и не вярвам, че спираш с тук - ето ги и фъстичките - още 500 калории отгоре и така, докато не събереш поне 2500 калории, което трябва да изяжда иначе един ВЪЗРАСТЕН МЪЖ, а ти като малко момиче го правиш.
Не си намирай оправдания да не правиш спорт. Няма начин като жена изобщо да натрупаш мускули. Прави поне кардио, там мускули не се правят, за да изразходиш част от калориите, които си натрипала по бедрата си. Диети с гладуване няма да ти помогнат, трябва да ядеш с акъл, здравословно. Спри шоколад, ядки и фаст фуд и това ще ти помогне много

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 95c9fd16e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми сори, ама трябва да се научиш да се ограничаваш от тези боклуци! Ти воля нямаш ли? То не може да се тъпчеш, пък после да прънкаш, че хем така - хем онака... Зарежи ги тези боклуци и се храни нормално, едва ли пък чак толкова не можеш да се псреш! Пица, шоколад... наведнъж - еми поне ги редувай! Сори, но това е положението! И накарай в залата да ти кажат по-добри упражнения, за да не натоварваш само краката!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e57ad2759a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Отсрани е много лесно да се говори.. спри и толкова. Да, ама не. Не при всички става така. Трябва и малко хитрост да се използва. Според мен това е въпрос на психика, един вид пристрастяване към незравословното хранене, както е и с алкохола и цигарите. Тук не става въпрос да избереш по-подходящата храна, а да спреш с вредната. Авторке, опитай се да залъжеш психиката си и накрая наистина ще повярваш, че това, което ядеш е вкусно. Започни да ядеш пилешко, риба, телешко от нетлъстото, яйца, салати ( като наблегни на месото и яйцата, салатата като гарнитура ). Сутрин яж кисело мляко (0, 1) с овесени трици. Охх знам, че звучи като всеки друг скучен пост това с храните, но ти трябва да си постаряш, че това е най-вскусната храна, с която и отслабваш. Експериментирай с храната. Например можеш да си направиш здравословна пица от кис. мляко, овесените трици и отгоре пилешко филе, сос от домати (не кетчуп) и яйце.. може и гъби.. и ето с това вече и ще отслабнеш!! За десерт може кремче с мляко и подсладител ( знам, вреден е но на първо време може, докато отслабне, ако не може и мед) Това е от мен, спортувай, нищо ти няма на краката.. но се иска ПОСТОЯНСТВО УПОРИТОСТ И ТЪРПЕНИЕ.
пс казвам всичко от личен опит

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 034d7cb7f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, "колежке"! Имам същия проблем с краката тренирам си вкъщи като упражненията са от една програма, но са предимно тичане, скачане, клякане. Много хора са ми казвали, че имам хубаво дупе, но то е голямо, просто е стегнато и кръгличко. Не съм слушала хора, които казват "яж здравословно", постепенно спрях хляба, безалкохолните, дюнерите, пиците, палачинките, шоколада, общо взето останах на активия и плодове, рядко си позволявам някоя бисквитка или солети, защото не може вечно да карам на толкова малко храна. Също пия и зелен чай, който спомага за по - бързо смилане на храната и за стабилизиране на метаболизма при хора с бавен метаболизъм. Каквото и да правим винаги ще си бъден пълнички. За цяла година свалих около 6 килограма, което при моето трениране и лишаване е НИЩО. Ако искаш за начало пий и ти зелен чай може при теб да има по - голям ефект, успех!
момиче, 15 години

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker