Как мога да възстановя косата си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Как мога да възстановя косата си?
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 4387 пъти
Здравейте хора! На 18год. съм. Имам проблем с косата си, от 3 години се правя всеки ден с преса, топирам се, но от това косата ми е станала на слама ужасно суха накъсана и съсипана :( знам че сама съм си виновна и че съм си я направила така не ме съдете. Моля ви да ми кажете какво мога да направя за да си възстановя косата и възможно ли е да ми окапе мноого се притеснявам :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: df001cae2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Косата няма как да ти окапе, ако си здрава и се храниш пълноценно, защото коренът си е здрав. Косата е мъртва тъкан, която веднъж повредена, не може да се самоизлекува - трябва обезателно да спреш с пресите поне временно и да почнеш да ползваш богати на колаген маски. Препоръчвам ти продутките на Лореал, гледай да пише на тях „колаген“
Не ползвай самонаправени маски с хранителни продукти. Трябва ти истинска помощ, трябва ти колаген, който да обгърне косъма отвън и да го предпазва и кара да изглежда лъскав.

Иначе, споко - всички сме правили на твоята възраст глупости. На мен ми се случи дори по-късно, когато оставих една тъпа фризьорка да ми обезцвети косата. Мислих, че това е краят, но инвестирах в качествени продукти за коса и я спасих. Днес имам много хубава и здрава коса до под ключиците. Боядисвам се сама, но с най-скъпите и хубави бои и имам перфектен цвят, косата ми е лъскава и красива. Не ползвам преса, но се суша всеки път и пак нямам проблем Успех

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 34c08c2876
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми изкъпи се със такъв обикновен сапун, нали ги знаеш? Те правят много мека косата.. Къпи се няколко дни с него и може и да ти се оправи. Защото и аз съм била така. : ) А ако не ти действа си купи нещо за коса. За по - мека, по - здрава..

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: acea80f931
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Eстествено, че ще ти се оправи. Пострижи се по-късо. Не съвсем късо, но тъй или иначе и да имаш хубава дълга коса след време се изтощава и има нужда от скъсавяне. Носи я известно време до раменете като не ползваш преси и не я топираш. Можеш да пробваш с кристали за коса. Купи си от аптеката ампули за заздравяване на коса и ги нанасяй и ще ти се оправи.
Но трябва да имаш предвид, че това не става като с магическа пръчка. Вече изсушената коса няма как да се оправи много, а трябва да изчакаш да ти порасне новата коса.
Ана

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1e17d5d2a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На първо място започни да си купуваш професионална козметика за коса-Керастаз, Лореал, Макадамия, Алтерна и т. н. Шампоан, маска, балсам, протеин за коса, термична защита, ако ползваш сешоар. Може да си купиш био бадемово или кокосово масло, с което да намазваш косата един час преди да се изкъпеш. Спри да ползваш пресата поне за няколко месеца. И не вярвай на бабини деветини за домашни сапуни, урина, лук и т. н. Хубава коса само с естесвена грижа не съм видяла. Това са измишльотини. Косата изисква системна грижа. Няма чудотворен продукт, който от един път да ти направи косата супер.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ff8e6f680f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ами защо не се посъветваш с фризьор - един специалист ще знае най - добре. Но съветът на №3 като че ли ще е най - ефикасен - поскъси я малко. Има хубави български шампоани - Билка. Майка ми си купи против косопад и й помогнаха, въпреки че нейната коса е много слабичка и рядка, но за всеки е различно. Според мен специалист ще ти каже какво е ПОДХОДЯЩО ЗА ТВОЯ, подчертавам, ТВОЯ СКАЛП. Чувала съм за грижа за косата с конски витамин (от ветеринарна аптека) - заздравявал, но не смея да ти го препоръчам. Ще се повторя, но спициалист му е майката. Успех!

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 426d14e35d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Спри се с пресите и топирването и се подстрижи ;-)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 426d14e35d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Спри се с пресите и топирването и се подстрижи ;-)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 12473c2293
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Най - добре поискай съвет от фризиора си. Но аз бих те посъветвала да се подстрижеш и да си купиш някакъв шампоан и балсам за подхранване на косата. И спри с пресата поне за известно време докато ти се възстанови косата :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker