Качила съм 30 килограма, чувствам,че никога няма да се справя, боли ме ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Качила съм 30 килограма, чувствам,че никога няма да се справя, боли ме !
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 4923 пъти
Здравейте на всички! Младо момиче съм, работя. Преди известно време бях на много строга диета в продължение на година и половина. Не си позволявах нищо. В един момент нещо се пречупи и от едната крайност в другата-не мога да спра да се тъпча и ето резултата е на лице и то за 2 - 3 месеца.. имам и стрии. Работата ми е в хубав офис, всичко е добре.. но вече и шефа ми прави забележки, не мога да изглеждам така. Не знам какво да правя, трудно ми е пак да съм на диета, нямам мотивация, чувствам, че всичко е загубено. Наистина си мисля, че това е края. Нямам желание за нищо, в работата не се справям, трябва да общувам с клиенти, а аз самата нямам самочувствие, не се понасям. Дори на психолог ходих, не ми помогна. МОЛЯ ВИ кажете ми как да се измъкна от тази дупка, като парцал съм вече, живота ми се проваля. :(((((((((( искрено ще съм благодарна, ако ме подкрепите, никой не ме разбира. Всеки ме обвинява, да аз съм си виновна, но не знаете на какви лишения се подлагах и просто изведнъж загубих контрол :( усещам, че се нуждая просто да повярвам в себе си и да не мисля, а да действам, но как като непрекъснато там са ми мислите и не се понясям?? Искам се както преди, не само физически, но и психически.. БЛАГОДАРЯ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: adbc7339ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, веднага потърси лекар-диетолог. Видяла си вече, че крайното гладуване и лишаване до нищо не води! Знам, че изтъркано, но се запиши на фитнес.
Бързи резултати ще постигнеш, ако замениш едно от храненията си с протеинов шейк, НО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО В КОМБИНАЦИЯ СЪС СПОРТ. При възможност се пие шейкът след спорта. Този метод се препоръчва за хора с адипозита (затлъстяване), които вече са опитали всичко.
Виж, на всички се случва, но да си играеш така с килограмите, 30 кг. за 3 месеца - това е самоубийство. Не говоря тук за естетическата страна на нещата, а за здравето ти. Потърси лекарска помощ и свястно фитнес-студио. Пусни отпуска, ако е възможно, защото може и да страдаш от burn out.
Най-важното е да не гладуваш и да не правиш радикални диети, а да се храниш здравословно. Постави си за цел да отслабваш по не повече от 1 кг. на седмица.
Успех

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8326cf0e9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не ти е пробллема в диетата, а в това, че си се хранила прекалено обилно. Освен това провери дали нямап хипотероидизъм...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b0376f31e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Благодаря много за отговорите! На фитнес започнах да ходя, но се чувствам неловко, хората са с хубави тела и са издръжливи, а аз се изморявам много бързо. Това влияе на психиката ми, отчайвам се още повече, но май нямам друг избор. Мислите ли, че в комбинация с протеинова диета (без шейкове) ще има бързи резултати и колко често да ходя?
Хора, наистина се отчайвам, ако съм спокойна ще си действам и свалям... ама като нямам време за губене и се почват размисли дали ще ги сваля навреме? А за отпуската, не виждам как ще стане, а з доста дни липсвах, бях в ужасна депресия и сега това са резултатите.
МОЛЯ някой който Е ОТСЛАБВАЛ БЪРЗО да сподели повече и наистина какво мислите за протеинова диета спорт?
БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ на коментиралите, наистина няма с кого да говоря.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2b548c9c1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хората ти го казаха - спри с опитите си за БЪРЗИ резултати.
Поумней и разбери - или БАВНИ резултати ще има, или НИКАКВИ.
Нещо повече - помисли, че ако тръгнеш по бавния и сигурен път, само след месец може вече да изглеждаш прилично с 4-5 свалени килограми, защото ще си с подобрено насторение, самочувствие и по-стегната.
А ако продължиш паникьосано с диетите, след месец положението ще бъде ОЩЕ по-зле.
Не бъди алчна, не бъди неразумна, осъзнай, че това са възможностите на организма ти и спри да го стряскаш и объркваш, защото ще продължи да ти отмъщава...

Ще ти дам пример със себе си -
Бях стигнала до 78 килограма, точно защото все трябваше да съм бързо влязла във форма и ме беше срам от предстоящи срещи със стари познати. Следваше глад и после пренаваксване. Знаеш как е. Положението излиза от контрол.
И тогава реших - никакви диети, само спорт.
Спрях изобщо да мисля как изглеждам.
Целта ми беше всеки ден ПРОСТО да накарам кръвта ми да кипи, защото при бърз метаболизъм мазнините се топят от самосебе си.
Ето какво правя - Бързо ходене по 1 час на ден 1 час усилени тренировки - които водят до пълно изтощение и изпотяване. Има дни, в които пропускам, но не е фатално.
Каквото ми се яде - това си хапвам, без да прекалявам, то пък вече не огладнявам чак толкова.
Понеже имам проблем с щитовидната жлеза, а твърдо не желая да приемам изкуствени хормони, лекувам се хомеопатично. Да, не очаквам чудеса и знам, че при мен ще е по-бавно.
Ето, минаха близо 2 месеца и наистина бавно свалям - сега съм 74 кг, значи по 2 кг. на месец. Обаче всички мислят, че съм отслабнала много, защото обиколките ми се намалиха много. По коледа и нова година не наддадох нито грам. Теглото бавничко слиза, разбира се понякога колебаейки се и задържайки...
Апаратът за измерване на мазнините в тялото показва, че не са много и имам изградени доста мускули, затова е достатъчно да сваля само още 5-6 кг. и съм постигнала целта си.
Искрено ти пожелавам да тръгнеш по моя път и най-сетне да се почувстваш зарадвана от заслужените резултати и успокоена. Повярвай ми, приятно е да осъзнаеш, че си приятел на тялото си и то също ти е приятел.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 88a487d26b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не се тревожи, че във фитнеса другите са издръжливи, а ти-не... С постоянство и упоритост и ти ще станеш. Да не ти пука, всеки е там, за да се грижи за себе си, нали така? Ти си започнала, това е похвално.

Бих ти препоръчала НВ-ВМХ /потърси в нета /. С този режим ще се чувстваш сита. Мазнините са в повече, но за сметка на въглехидратите. Изчисли си калорийните нужди /в нета пак ще намериш такъв калкулатор / Ако, примерно, имаш нужда от 2000 кал дневно, изчисли ги така, че да си на 1400-1500. В съчетание със спорта-идеално. Ще си в отрицателен калориен баланс. Не търси БЪРЗО отслабване, а плавно такова-по 1, 2 кг на седмица. Така ще задържиш смъкнатите кг и няма да има йо-йо ефект.

Води си в една тетрадка дневник-на тренировките, храненето и удряй чертата на края на деня.
Вземи си мерки /гърди, талия, ханш, бедра и т. н/ и на всеки две седмици се мери отново, като си следиш мерките, записани. Това ще ти е мотивация.
Залепи на хладилника някоя твоя снимка от по-слаб период, отново за стимул.
Купувай само хубави храни-плодове, зеленчуци, яйца, млека, риба, ядки сурови и т. н.

Веднъж на 1-2 седмици си позволявай нещо-парче шоколад, парче пица или нещо твое любимо, но не се тъпкай с тях, за да не стане някакъв порочен кръг-тъпкане, глад....

Ако преяждаш, вероятно знаеш, че това се нарича Емоционално хранене.... Някои хора го правят, когато са нервни, от скука, от разни проблеми в ежедневието.... Седни, обмисли, какво те терзае и се заемай с разрешаването на проблемите.

Мотивирай се, не спирай с фитнеса, движи се повече от преди, храни се НОРМАЛНО, без гладуване и ще постигнеш целта си.

Желая ти успех :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 007b5079f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз бях 111 кг, в момента съм 72 кг и не съм в първа младост. Постигнах го за около година, но "пълната промяна" беше видима още на третия месец. Вече трета година поддържам тези килограми - в рамките на 72-74 кг.
Преди това бях опитвала абсолютно всичко - глад, диети, спорт, хранителни добавки и всички продукти, които се продават за отслабване. Истината е, че с глад не става. Става с малко ядене, през 2-3 часа и то само на храни, които са здравословни. На фитнес тръгнах, след като станах 80 кг, но се оказа, че не ми е любимо занимание. Затова продължих с ходене пеш всеки ден; упражнения в къщи и плуване 2-3 пъти седмично по около 2 км. Така се чувствам добре.
Едно мое примерно дневно меню и до ден днешен включва следното:
Закуска - половин кофичка кисело мляко с 2 супени лъжици овесени ядки или малка филийка хляб с извара, домат и 10-тина маслини. Закуската е задължителна.
В 10 часа ям малък плод или десетина сурови бадема.
На обяд ям около 80-90 г месо (пилешко, риба или нетлъсто свинко) с 200 г салата и малка филийка хляб.
Мога да ям и варива - боб, леща, грах, , около 250 г, сготвени, пак с около 200 г салата без хляб или друга готвена храна, но в горните количества. В 16 часа ям малък плод или чаша айран. Вечерта ям като на обед или ако имам нужда да сваля малко (ако съм станала 74 кг например) минавам на таратор или кисело мляко. Преди лягане пия чаша рядък айран (около 100 г кисело мляко)
Един ден в седмицата (за мен е сряда) ям само кисело мляко - 4 кофички и половина 2 процента) И така. Това ми е станало начин на живот. Разбира се, понякога хапвам нещо сладко - бисквита, вафла или шоколад, но това не е всеки ден, а е изключение. Когато ходя на гости или на заведение, се опитвам да се придържам към горните количества, макар и за сметка на вида на храната. Ако реша, че съм прекалила, минавам на следващия ден само на кисело мляко, по изключение. Не ям изобщо ориз (само някоя и друга сарма, по Коледа) като изключение, но ям всеки ден 1-2 малки филийки хляб. Ако ям картофи (пак малко) махам хляба. Въпросът е да се научиш да се контролираш сама, което не е лесно, но дава резултат. Абсолютният глад за няколко дни и последващото безконтролно ядене водят до напълняване. Аз го знам, знаеш го и ти. Не решавай да започнеш да се храниш по този режим от понеделник, а го започни в този момент. Имаш на разположение богат избор храни - зеленчуци, плодове (без да прекаляваш), извара (вместо сирене), маслини, риба, пилешко месо, нетлъсно свинско дори, сурови ядки, кисело мляко - основна храна! и т. н. Не яж никакви колбаси, кренвирши, сладкиши и пр. Те просто са вредни за здравето. Ако си наложиш да се храниш така, още първата седмица ще махнеш 2-3 кг, защото ще се дренира излишната вода. После ще продължиш с около 700 г на седмица, което си е 3-4 кг. за месец. Ще свалиш бавно, но още от самото началото ще се чустваш в пъти по-добре. Казвам ти го от опит и вярвам, че ще се справиш! Пожелавам ти успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: fc7e2a8654
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   fitnesinstruktor. com Препоръчвам ти този сайт аз съм много доволна. Също така спри тестените изделия, сладкото и газираното и кафето, пий повече течности под формата на чайове, натурални сокове и други.

Карол********

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b0376f31e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Благодаря ви искрено за съветите! Трябва да поясня, че не съм гладувала никога, свалях бавно, просто имах ограничен избор от храни. Отслабнах за половин година, после трябваше да се захраня, но не го направих, мислех, че това означава да се върна отново към предишното ми аз, страх ме беше да докосна нормална храна, дори плодове. И така още една година след отслабването продължавах да не си позволявам нищо, но започнах да се тъпча със зеленчуци, докато не ми стана УЖАСЕН навик и след това непрекъснато исках да ям. Имах вече психичен проблем. От скоро замених зеленчуците с калорични храни, чувствах се виновна за всяка хапка, въпреки времето, в което показвах воля. Всички ми казваха, че заслужавам, но аз не го приемах така. Обвинявах се, нямах сили да се спра, от отчаяние за безсилието ми се тъпчех още повече, плачех.. знам и знаех, че не води до нищо добро, но липсата ми на воля направо ме убиваха. Усещам вече, че и при проблеми така се успокоявам, всичко е на психична основа. Преди дори не мислех за храна.. И така след толкова време лишения за няколко месеца съм на стартова позиция, дори по назад и това ме кара да се чувствам като провал. Срам ме е от всички.. а и тези стряскащи цифри не обезкуражават. Искам пак да съм слаба, искам и да стане по-бързо. За мен бързо е около 2 кг на седмица.. така ще свалям два пъти по-бързо от първия път... и знам също, че с фитнес няма да свалям на кг а на см... Усещам, че ми трябва опора, някой който да ме обича и да ме подкрепя, даже си мисля, че може и да е от липсата на близост и обич това състояние.. отчасти поне. Кажете има ли шанс до лятото да се оправя, защото това пречи на целия ми живот. Кажете ми още съвети за фитнеса, номер 4 един час бързо ходене и после още един тренировки (силови за групите мускули ли? ) Благодаря отново и моля, отслабвали хора да споделят още за спорта... просто трябва да се мотивирам. :))))

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 88a487d26b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Аз съм № 5,но ще ти дам съвет.
За себе си открих,че като спортувам всеки ден,по 40-60 мин,се чувствам перфектно.
Това включва-кардио силови.Тренирам вкъщи.
Понякога просто карам кростренажора и правя стречинг,но пак е около 30-40 мин. Движение се иска при мен всеки ден,защото работата ми е на комп и се чувствам обездвижена...
Правя лицеви опори,имам гири -всеки ден тренирам различна мускулна група-гърди,рамо,бицепс и пр.,правя кофички /на пейка/опити за набирания,Табата/в ютуб ще намериш перфектни Tabata Workout / .Упражнения за крака-клекове,напади /2-3 пъти седмично/,коремни преси,Планк-също за корема,накрая-разтягания...
Всъщност,от години не съм стъпвала във фитнеса,вкъщи си правя пълноценни тренировки. Ако имаш някой и друг излишен лев,вземи си някакъв кардио-уред,дъмбели...А ,ако си ти е по-удобно,си вземай фитнес-карта...Идеята ми е,че време за спорт,винаги се намира,както и начини. Да живее нета,честно,
Ходенето пеша също е добър старт.Като бях бременна,бях качила 25 кг. Със спорт и ежедневни,няколко часа разходки режим,ги смъкнах.Помня,че ставах в 5 часа сутринта,да тренирам,преди детето да се събуди:)

До лятото имаш много време,ще смъкнеш,разбира се,стига да започнеш от сега и да си изградиш хубав режим,като начин на живот.

Виж тук

http://www.fitnessblender.com/v/exercise-group/Full-Length-Workout-Videos/2l/

Има много хубави тренировки
Както и тук ще прочетеш,намериш много инфо,предполагам,че и за мотивация ще ти дойде добре

http://www.inspiredfitstrong.com/bg/инес-субашка/

Посъветвах те да си водиш дневник,наистина е хубаво да следиш как се храниш,какво тренираш...



Насреща сме при въпроси .
:)))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6749011c44
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Диети.. Според мен първо трябва да се успокоиш и да се приемеш. Всичко е до вътрешната нагласа на човек. Да се харесаш и да се обичаш, такава каквато си. С гладуване нищо няма да постигнеш. Откакто се помня съм все на диети. Гладуване до степен такава, че се поглеждам в огледалото и виждам една 40кг "дебелана". Способна бях с дни да не хапна нищо. За капак ме лепна един вирус и в резултат на отслабнал имунитет имах усложнения-увредени вътрешни органи. Сега след години това "нещо" живее в мен. И понякога напомня за себеси. Но съм се научила да го контролирам. Пази си диетата но не изпадай в крайности и не гладувай.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4a1dbda34b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   УСПОКОЙ СЕ! Това не трябва да ти пречи в живота. Ни най-малко! Имаш си хубава работа, млада си, умна си, красива си. Винаги има спънки, но това не е края на света. Помисли си: Струва ли си заради едни глезотии да си мислиш че вече не ти се живее? Пълни глупости. Стегни се! Винаги има изход и никога не се отказвай! :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a3ed3eb227
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Омг 30кг са много!!!! Определено трябва да се подложиш на диета, сериозно! Тренирай упорито и за половин година ще си в форма.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ba35cf3be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Горещо ти препоръчвам да посетиш еднокринолог особено ако имаш и други оплаквания!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 88a487d26b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Е, нека да посети, но не мисля, че има някакви такива проблеми. Тя е казала-от няколко месеца не спира да се тъпче. как да не качи толкова кг. Храни се от стрес, самочувствието и е под нулата, успокоява се с храната. Порочен кръг.

Авторката да се включи и да каже има ли някакъв напредък за тези дни, мотивирала ли се е достатъчно?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: adbc7339ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Хора, казвам ви от личен опит - всичко си е до ядене. Може и 100 доктора да обиколи човек, но докато не спре да се тъпчи, няма отслабване. Аз се боря с килограмите също и се получава, когато не се тъпча. И 30 кг. може да отслабне човек, ако е постоянен и гледа да се хран здравословно и по малко.
Аз за работата си взимам кисело мляко и ябълки, понякога просто бурканче бебешка каша и мога да ви кажа, че така отслабнах. Успех

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a3ed3eb227
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Абе какви доктори бе, всичко си е до воля и желание!!! Авторке, от няколко месеца не пия газирано, спрях го и то супер лесно... и ми е по-добре така. Спри го и ти, ако не искаш да изглеждаш като балон. Единствената ми борба в момента е със сладкото... сладкозависима съм, борбата ще е трудна, но пък резултатите си заслужават. Искам да кажа, че - НЕ отслабвай само, защото си дебела, а започни да се храниш здравословно и да спортуваш, защото това е полезно за организма ти, и не на последно място за кожата ти. Ако спреш да ядеш вредни храни за няколко месеца да речем и наблегнеш на упражненията, ще видиш колко по-добре ще се почувстваш. И ти сама ще искаш да ги правиш и да се храниш здравословно!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b0376f31e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Благодаря на коментиралите и най- вече на тези, които ме разбират. Номер 5(9) мерси за съветите имам въпрос, да. Ако не тичам, ами вървя бързо още кардио ще има ли ефект? А и какво мислиш за Л Карнитина? да си взема ли и кога да го пия, какви резултати мога да очаквам.
Искам отново да подчертая, че знам как се отслабва, питам основно за спорта, но проблема ми е емоционалното хранене, развила съм вид хранително разстойство. Така се успокоявам наистина, изпитвам остра нужда от храна в някои моменти. Не искам да звучи зле, но наистина година и половина без изобщо никакви прегрешения, мания, следене и лишения едно, че тялото ми моментално трупа, а и психиката ми е изтощена до краен предел. Не искам да се оправдавам, грешката беше, че една година след отслабването не се захраних. Волята и желанието съм го имала, дадох всичко от себе си, но ето-много хубаво не е на хубаво. Бях се лишила през това време и от сладко и от всичко. Единствено пиех кола лайт и с нея пак отслабвах и имах плосък корем, пиех по 2 литра на ден в продължение на 2-3 седмици и точно тогава бях най-слаба, на мен газираното не ми влияе.
Относно диетата, като започна и след известно време се предавам, просто имам чувството, че е зависимост. Знам, че трябва да се стегна, знам какво да правя, но е поречен кръг наистина. После пак вина, отчаяние.. и все по-силно и по-силно.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 88a487d26b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Аз съм номер5/9/14.

Значи, аз никога не съм приемала Л-карнитин. Единствената ми добавка сега е рибено масло.
Каквото и движение да имаш, ще свалиш, като съчетаеш с режима. Сигурна съм, че си напълно наясно как се отслабва, но тук нещата вече не опират до воля, каквато си имала преди. Вече си се пречупила. Отприщила си емоционалното хранене. Затова те посъветвах да следиш какво хапваш и как тренираш, като ги пишеш в дневник. Може да си направиш и такъв дневник във форума на ББ тийм, много са отзивчиви съфорумците там....

На първо място, не си мисли за колата лайт. Може да си имала плосък корем преди, но нищо полезно не е носила тая напитка на организма ти. По-добре чайове, вода, знаеш.... Аз сутрин, на гладно пия чаша гореща вода, освен, че притъпява апетита, пречиства организма.

Сайтовете, които ти споделих, относно спорта, заинтригуваха ли те? Каквото и движение да започнеш, ще ти се отрази благоприятно-изкачване на стълби, скачане, тичане, имаш избор, голям. След време, включи и други неща към тренировките-лицеви опори, коремни преси и т. н. за да не привикнеш към едно и също.
Шест дни се храни ниско-въглехидратно, а на седмия ден си хапвай, каквото искаш, но не да прекаляваш, разбира се. Така няма да си в застой, защото ще изненадаш тялото си. Опитай се да овладееш емоционалното хранене /вярвай, минала съм през това, дори понякога и аз преяждам, главно от скука или стрес/

Също така е пълно с рецепти из нета, диетични, режимни и пр. Превърни храненето в удоволствие-избирай си продуктите, готви, поднасяй си ястията в хубави чинии /да ти радват окото/

Промяната започва отвътре, но и отвън. Направи си нова прическа, купи си хубава рокля, усмихвай се, излизай, не се затваряй сама, с храната и кантара, вкъщи. Движение-колкото се може повече. И без извинения, че нямаш време. :)

Аз тренирам основно сутрин, но понякога и вечер-за да не се нахвърлям тогава към хладилника. :)

Желая ти успех и да се включваш с положителни мнения:)))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: adbc7339ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   "Л-карнитин", момичета действа, но само при спортисти... Пие се задължително СЛЕД тренировка, но пак казвам - няма да помогне на нормалните хора.

Авторке, сама си открила, че проблемът ти е по-скоро психологически. Потърси прихолог-жена (задължително). Гледай да е млада, за да е завършила през последните 10 г. (учила новите западни теории). Ако отидеш, много лесно ще превъзмогнеш хранителното си разстройство, а после свалянето на кг. ще ти се стори много лесно. Казвам ти - инвестирай малко пари и няма да сбъркаш. Болен е духът ти, не тялото.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: e8a96aa2d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Здравей и от меен!!!

Цялата история ми е много позната и съм в същото положение, но всичко ще се оправи. От вече 1 месец съм на режим и тичам с тренировка вкъщи и се справях и гордех със себе сии, , но всиичко се провали от 2 дни и усещам как оотново изпадам в предишния порочеен депресивен кръъг, но се спирам на време. По-добре 2 дни грешка, отколкото 2 месеца, коогато положението е зле. Продължавам с режима и не трябва да спираме и всичко бавно ще се нареди!!!

Вдъхно вии се от някой преминал същото и продължавй смело! Вече имаш ли напредък? Най-важното е просто да не се отказваш дори да излезеш от ритъм, случи лии се наваксваш с тренировката и продължаваш. ВЯрваай в себе си!!!
Успех!!!

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b26f08920b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Много добре те разбирам. И аз съм качвала 20 кг за 1 месец, от 49 на 69. Била съм дебела, нормална, слаба, кльощава... спортувала съм, мързелувала съм... мога 100% да те уверя, че проблемът ти не е храната или дисциплината. Трябва ти нещо ново, някаква промяна, динамика, нещо, което ще те накара да се чувстваш жива, трябва ти любов

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker