Обичам го и ми е трудно, защото всеки трябва да поеме по своя път..... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обичам го и ми е трудно, защото всеки трябва да поеме по своя път.....
преди: 16 години, 8 дни, прочетена 4194 пъти
Имам си приятел, който надминава всичките ми очаквания за истински мъж (честен, добър, нежен и всичко най най). Тази година завърших и октомври месец отивам да уча. Проблема е че ще се наложи всеки да поеме по своя път, а аз неискам това, обичам го и неискам да напускам живота му, нито пък той моя. Готова съм на почти всичко за да останем заедно, но немога да загърбя учението, а и той не би ми позволил. Единсвеният начин е да дойде с мен, в което дълбоко се съмнявам, не защото не държи на мен...... Мн съм объркана и нз какво да правя, мисля че ще се побъркам, ако не го виждам.....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 16 години, 7 дни
hash: c5bee20032
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ЗДРАВЕЙ МИЛА, аз имам същия проблем и не знам какво да правя... един път да срещна идеалния и сега ще трябва да се разделим... боже плаче ми се

 
  ...
преди: 16 години, 7 дни
hash: 626218da1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз също уча, а приятеля ми постоянно е в командировки, виждаме се много рядко, но иначе се чуваме всеки ден. Скоро тои ще заминава в чужбина, а аз ще мога да отида при него чак когато завърша. Но въпреки че живота ни разделя ние оставаме заедно защото си имаме доверие и се обичаме, а за любовта няма граници. Не виждам причина да напускаш живота на твоя човек. Останете заедно въпреки всичко, чуваите се често, виждаите се когато можете дори и да е много рядко, пък все някога ще доиде времето да сте отново заедно:)

 
  ...
преди: 16 години, 5 дни
hash: 2aa22ef247
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Казват, че любовта не знае дистанции. Тя преминава време и място и за влюбените разстоянието не е пречка. Дори имаше една песен: "Невиждани очи уж се забравят, а твоите по - силно ме изгарят.. делят ни много, много километри, а всъщност с теб сме на сантиметри!" И така... здравей мила, аз съм момиче, което имаше твоя проблем ( и донякъде все още го имам). Срещнах любимия точно, когато бях първи курс студентка и трябваше да заминавам, а той да остане в родния град. Трудно беше защото когато нещата ти се струват приказка, раздялата е като кошмар. На мен лично дори ми се наложи да почна работа и доста често да отсъствам от страната с дни. Понякога не сме се виждали със седмици, но това не ни попречи да сме заедно сега, почти три години след това. Аз все още пътувам и уча, но се приирам всеки път, щом имам възможност, той също идва да ме вижда. В момента дори живеем заедно (лятото), а после пак заминавам. Е, има малко ревност, няма начин. Също така се караме от време на време, но когато се обичате, разстоянието е последния проблем. Затова, моя съвет е да не се отказваш от бъдещето и развитието си, защото на твоята възраст е прекалено рано правиш подобни компромиси. Имаше една много готина поговорка : "Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш." Та така е и в любовта - ако ви е писано да сте заедно, няма къде да си избягате!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 1441d4e9e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Върни се в училище и виж отделно ли се пише "не" в "неискам", "немога" и т.н. Иначе няма да вземеш нито един изпит.

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: a9a4b503da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Да предположим, че правописните грешки са поради голямото вълнение и болка, които тя изпитва:) и да се опитаме да ги подминем със снизхождение... Един съвет по темата - каквото и да правиш в живота, винаги гледай то да е първо за твое добро и в твоя полза, както това да завършиш университет! Защото любовните чувства са толкова сложни и непостоянни, да не си удряш някое време главата, че си си пропуснала шанса да си осигуриш едно по-добро бъдеще заради поредния Жоро, Пепи, Цецо и т.н. (разбираш накъде бия)

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 9bee120eb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   ох и аз съм така, искам да съм с него, но имам изпити и още 2 години трябва да сме разделени, а това обучение е 4 години, от 2 години сме разделени и просто ми е най-голямата жертва този бакалавър, направо така съм го намразила, че ни разделя точно това... . искам вече да отида при него... но имам да чакам... цял век, само да не свърши света... . докато стане да сме заедно... .

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker