Бременност-КИЛОГРАМИ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121347)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Бременност-КИЛОГРАМИ
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 1894 пъти
Има нещо, което ме притеснява! Спокойно, не съм го правила и не смятам още да го правя, на 16 съм!!! Но когато стане време и забременея се притеснявам колко килограма ще кача. Глупаво, а? Сега съм 39-40 кг. Притеснявам се защото съм 151 висока, а като забременея и ако кача над 10 кг не ми се мисли! Въпреки че е рано съм решила, когато имам бебе да внимавам много с какво ям. Ще си ям както си ям и сега - сутрин, обед и вечер, по малко. Не искам да надебелея... Възможно ли е, ако внимавам с какво се храня да не напълнея много. Просто ще ям в определите часове и няма да ям когато съм гладна.?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 11eaa440cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторе, хубаво мислиш ти за бременност, но къде остана училището, къде остана образованието като цяло, къде остана работата?
Преди да се притесняваш за килограмите по време на бременност, трябва да се притесняваш за образованието си. Килограмите не са най-важното като цяло в живота на един човек.
Иначе, по темата - по време на бременност не се правят диети, а жената продължава да се храни като до сега. 10 кг. повече са нищо - това са само бебето, околоплодните води, задържаните течности в организма. Нормално и желателно е да се качат към 12-15 кг. 10 от тях си отиват с раждането, другите постепенно, а след края на кърменето всички килограми са се стопили. не бива да се пазят диети и да се напълнява над тези 15 кг. Диетите могат да доведат до това да родиш преждевременно болно дете, детето ти да е физически и умствено изостанало, а прекаленото тъпчене пък може да докара на теб и детето ти диабет.

Моя приятелка роди на 19 и беше качила 35 кг., а след 1 год. си изглеждаше нормална, а днес е направо слаботелесна. Имам и приятелки над 30-35 г., които си родиха и се възстановиха. Всичко си е до воля и до дисциплина, не толкова до възрастта.
Авторке, не се пидготвяй сега за раждане и не си въобразявай, че ако родиш на 17, ще можеш да запазиш фигурата си и да си красива мама. Точно на недораслите момиченца им липсва волята и дисциплината за гледане на дете, за възстановяване на тялото.
Погрижи се за образованието си, за добра работа и доход - раждането е лесно!
Не е нужно да оточняваш, че не си „го правила“. Не ни интересува. Има доста момичета на 16 г., които правят редовно секс и се пазят, но не са толкова наивни като теб и мислят за бъдещето си /образование, квалификация/, не за няколко кг. по време на някаква си хипотетична бременност. Всеки може да надуе корема, дори да прави диета по време на бременност, трудно е да НЕ забременееш, да се възстановиш след раждане, да родиш здраво дете, да се образоваш и да имаш хубава работа.
Ако основната ти цел в живота е да раждаш и да си пазиш фигурата, няма да стигнеш далеч

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 72587c6dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Браво номер 1. Много хубав и смислен коментар. Авторке, искам да ти кажа, че в момента си добре с килограмите, даже си малко под нормата. Щом си висока 151 см., идеалното тегло е 51 кг по българската система за индекс на телесна маса. А и е по-важно хората да те оценяват по други качества като ум, добросърдечност, миловидност, а не по килограмите. Ако си нисък е много трудно да изглеждаш слаб, а това ти си го постигнала. Поздравления, но не ставай анорексичка, защото такова натрапчиво мислене за килограми точно натам води.
*Д*

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker