Отслабване с плодове - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Отслабване с плодове
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 3140 пъти
Здравейте! Искам да попитам дали някой знае дали плодовете стават за отслабване? Говоря за ябълките, кивитата, грейпфрутите. Нали са със захар(плодова, фруктоза, ама пак си е захар!). Примерно ако се изяждат по 3-4 плода(2 ябълки, 2 кивита) на ден дали е проблем?
А за крушите какво мислите?
Благодаря ви предварително. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0ee211a52c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сам(а) си си отговорил(а) на въпроса. По принцип не стават. Има едно но. Ако ги ядеш преди 15:00 часа няма да ти се отразят отрицателно на телосложението. Също така не се препоръчва и да са първо хранене(поне грейпфрутите) заради киселината, която съдържат. Затова закуси едни овесени ядки или мюсли. След час-час и половина хапни плодове. Преди да обядваш също хапни плод, почакай малко и тогава обядвай. Идеята, е че преди хранене плодовете подготвят храносмилането за действие и по-добре се усвоява приетата храна.
След като обядваш пак изчакай час и половина и пак хапни плод, който да те подготви за следобеното хранене. Мине ли 3 след обяд спирай плодовете. Какво да ядеш освен плодовете обаче е не по-малко важен въпрос. Хляба го забрави, дори черния(защото в България черен хляб НЯМА а е менте като много други работи)Хапвай белтъци тях можеш да ги ядеш по всяко време и по колкото си искаш. Разни газирани наптки и студени чайчета също ги отпиши напълно. Ориз и картофи умерено и вкарвай по някоя салатка на вечеря. Не е зле да правиш кардио и то постепенно да увеличаваш натоварването недей да се натоварваш рязко още от самото начало, защото ще си вкараш автогол.
Ами това е от мен дано да помогна. Аз когато спазвам тези прости неща, които съм описал свалям по 4 кг за месец. от днес и аз започвам, защото празниците ми се отразиха кофти на корема и тази година :-)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: dd1c75fb3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   в никакъв случай не оставай само на плодове. аз самата преди около седмица бях останала само на активия и плодове. няма да ти помогне. може да опиташ да си хапваш пе1ени филийки пълнозърнест хляб, салата, рани манджи, но не пропускай да има в различните дни белтъци, въглехидрати и такива. иначе първо ефектът ще е минимален и второ може да има йо-йо ефект. успех!
момиче, 15 г.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5f20e8311e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Хей мила! Виж тази статия http://www. tialoto. bg/a/29-dieti/26100-plodovete-ne-vi-pomagat-da-otslabnete/
Подоветве са въглехидрати, а консумирането на такива води до повишаване нивата на инсулина което възпрепятства горенето на мазнините. Всъщност не са мазнините тези които ни пречат да отслабнем. Според мен консумирай, нискомаслени или обезмаслени млечни продукти (извара, прясно и кисело мляко), хапвай риба и наблегни на зеленчуците. Те ще ти помогнат да отсабнеш. Един грейфрут и ябълка, няма да ти навредят толкова но не повече. Киви също. Три-четири плода са твърде много, ако искаш да отсабваш. За известно време по-добре ги ограничи. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 667c306ed7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката:
Благодаря ви за съветите. Ще пробвам да вкарам яйца, риба и зеленчуци в хранителния си режим. Номер 1, къде мога да намеря кардио упражнения? Скачането на въже брой ли се към тях? :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 304ed4bb38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Глупости говорите всички! Аз съм 43 кг, а на ден изяждам около 2 кг ябълки из между храненията си мюсли, мляко, сирене, риба, месо (пилешко, пуешко, патешко
), салати, зеленчуци и т. н. И след вечеря задължително изяждам една ябълка с мед :). И от години стоя едни и същи килограми.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: bdfa7bb1fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Да № 5. Нали знаеш, че всеки има различен метаболизъм? При теб може да не се отразява, но при друг-може. Аз също съм фен на плодовете /сезонни/ и си ги хапвам. Но гледам да не прекалявам, защото съдържат въглехидрати, фруктоза.
И още... 2кг на ден, не ти ли идва множко? На мен от една ябълка ми става дискомфортно на стомаха.... Пък и казват, че толкова е достатъчна-one apple a day keeps the doctor away

Авторке, добре си се ориентирала какво още да включиш в менюто си. Може да си вземеш и рибено масло, на хубава фирма. Омега 3 са незаменими, помагат дори за отслабване.
А в ютуб е пълно с кардио-тренировки.
Като намалиш въглехидратите, ще отслабнеш задължително.
По добре сита с 3 яйца и салата, отколкото да се тормозиш с 2те обедни ябълки, примерно, да изтрещееш по някое време и да опустошиш хладилника:)))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0aa294071d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 5 как става тая работа 2 кг ябълки, и тоя куп храни дето си изписала? Къде ги сибараш в тея 43 кг тяло или просто храненията са ти някакви минимални порции? А до авторката по-добре не спираи нищо, а просто го намали. Чипсове, хамбургери и вафли забрави, а яж здравословна храна и тренираи фитнес с 10 мин кардио да речем 3 пъти в седмицата. Е един хамбургер на седмица нищо няма да ти навреди, но не всеки ден! С упоритост всичко става. Няма не мога има не искам! Успех

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0ee211a52c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   До авторката
Да брои се, обаче е много енергоемко. Започни с велоергометър като въртиш без никакво съпротивление. Три пъти седмично първо 15 минути след седмица ги направи 20, увеличи интензивността, мини на 25 след две три седмици тези 25 минути ги направи с по -висока интензивност. Така след 2 седмици направи времето 35 минути, леко намали скоростта и виж колко калории ще изгориш. После отиди на 40минути и пак варирай със скоростта. Идеята е през време да променяш натоварването така, че да не започнеш изведнъж да въртиш по много време и организма ти бързо да свикне и да няма ефект. Важно е да има разнообразие в тренировките и да се храниш нормално и най-важното да имаш ТЪРПЕНИЕ. Върти велоергометъра месец примерно после една седмица тичай, върни се пак на стационарното въртене и така. Не мисли, че като ядеш почти нищо и започнеш да въртиш като луда ще има резултат за нула време. Аз спортувам от доста време и мога да ти кажа следното:Бързите резултати бързо се и губят. Това което се постигне с упорство, търпение и постоянство остава най-дълго време. Резултатите постигнати с разни химии като термогенните фет бърнъри изчезват за дни!
Успех ти желая!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: def3d95276
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Яж плодове умерено, а вместо хляб /защото наистина у нас няма истински диетичен хляб/ си прави "палачинката на Дюкан"
Много е лесна. Аз си правя една голяма и мога да я ям без страх 1-2 дена. Освен това засища!
LZ

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3caf35d393
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До номер 5, номер 6 съм - Не, никак не ми идват множко, дори често наред с ябълките, ям и други плодове, каквито има, а сега и тук-там изяждам и някой сух плод. Може би пропуснах, че съм бегачка на дълги разстояния, но зимата не тренирам поне 1-2 месеца, докато минат големите студове, забранено ми е да тренирам, когато стане -5. Но смея да твърдя, че преди години бях с наднормено тегло, висока съм 1, 60 и тежах 58 кг. Когато промених хранителните си навици, отърсих се от някой психически проблеми, започнах да консумирам из между яденията ябълки, започнах да слабея - без гладуване! След това започнах да тренирам, свалих още някое друг килце и сега съм си вече от може би 3-4 години 43 кг и не съм мръднала. Само едно ще кажа, когато започнах да консумирам повече плодове, а и да подбирам здравословната храна, започнах да си слабея, престанах да боледувам, започнах да възприемам и повече информация (т. к. това с което се занимавам изисква много възприятие на обем информация). Така за плодовете съм категорична, че не бива да има ограничения, съдейки по себе си. Аз отслабнах преди да започна да се занимавам с лекоатлетика.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: fc110e8143
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   За отслабване има само 1 начин .

Започваш да си броиш калорийте и започваш яки тренировки.

С ябьлки и други простотии ако мислиш да отслабнеш,кьм пенсиониране ще стане,а може и тьй да те заровят като стигнеш пределна вьраст с наднормено тегло и с 5 кила ябьлки в стомаха.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker