Ще има ли резултат? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Ще има ли резултат?
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 1760 пъти
Здравейте!
Искам да попитах хората, които са наясно с подобни неща, дали това, което съм започнала ще даде резултат.
Висока съм 160 см и тежа 6о кг. Искам да сваля поне 5 кг. Нямам големи амбиции да ставам кльощава - просто трябва да сваля тези килограми, за да се чувствам добре.
Вече втора седмица съм ограничила храната - избягвам тестото. Опитвам се да наблягам на плодове и зеленчуци - макар, че не ми се дояждат много. Ако ям хляб, то той е пълнозърнест с 6 семена. На 3-4 дни ми се връзват около 4 филийки. Опитвам да пия повече вода. Но мисля, че не е достатъчно, но не ми се допива :(
Втора седмица ходя на зумба - 2 пъти седмично. Там скачането е много и съответно потенето е голямо. Страшно ми харесва и мисля да продължа. Интересното е, че нямам мускулна треска, при положение, че там имам моменти, в които краката ми треперят от напрежение.
И за тези две седмици дето намалих храната аз се запекох и трудно ходя до тоалетна. Аз и по принцип съм с лениви черва, но сега стана повече. Четох из нета за някакъв чай - Сание. Той бил разхлабващ и даже го дават, че се отслабва от него. Аз не вярвам, но ако подейства ще е добре. Идеята ми е да се пречистя, защото не се чувствам добре с подут корем. Пише, че не се привиква към него и, че е изцяло от билки - без химия. Пих 2 пъти и имаше резултат. Имах леки болки в корема, но пише, че е нормално първите дни така действа. Приема се всяка вечер след хранене.
Та въпроса ми е - комбинацията, която ви описах, дали би дала положителен резултат? Какво бихте ме посъветвали?
Благодаря, че имахте търпение да прочетете това!
Лек ден!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 7f1eab9076
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Продължавай в същия дух, но не забравяй месото и рибата. Иначе много жени страдаме периодично от запек и подут корем, особено в дните преди менструацията. Важно е да пиеш достатачно течности, както и да ядеш храни, богати на фибри (тестеното не е такова) - плодове, зеленчуци много, салати.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 26b4f4c2a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Поздравления за начинанието, сега обаче обърни внимание на това, което ще ти кажа, защото и аз почнах така преди време и се оказа грешно. Не намалявай храната - храни се здравословно. В медицината няма такова нещо като мързеливи черва, няма го нито като болест, нито като симптом - това е просто неправилен начин на хранене, а именно приемане на достатъчно вода. Казвам вода и имам в предвид вода не течности - чаят, колата, глупостите, не - чиста, рясна вода.
За здравословното хрянене мога да ти кажа това - пий по 2 литра вода двевно и се старай да не са по-малко. Яж повече сурови зеленчуци - моркови, краставици, домати, зелки и всичко което душа ти иска сурово. Запознай се с цвеклото- настъргано с настърган морков е страхотна салатка. Яж пилешко месо или такова с малко мазнини, пуешко филе, яйца варени, защото организма има нужда от протеин, с който да се изхранват мускулите и мозъкът ти. Яж на честичко по малко. Като излизаш винаги носи една ябълка с теб, като огладнееш, пий вода и я изяж :) Намали солта и повечко движение.
Аз спазвам тези правила и ходя на фитнес три пъти седмично. Извода е такъв - ходя до тоалетната като пич с редовен стомах, и за по-малко от месец смъкнах 5кг.
Дано съм ти помогнала:) Късмет - ТАРДИС :)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6200c1710e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Една приятелка започна да пие тоя чай, викат му китайския, след няколко години привикна към него, сега не може без да го пие. не те съветвам да го пиеш редовно. опитай се всичко да е естествено

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker