Приятелят ми работи между живи изкушения ..... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121202)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелят ми работи между живи изкушения .....
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2484 пъти
Приятелят ми е барман в стрийпклуб, всяка вечер гледа голите мацки, лошото е, че ги познава лично и с някои от тях е приятел. Отскоро сме заедно и той не крие нищо от мен, но случайно научих от приятелка, че понякога той си тръгва с някоя от тях, ползвали обща кола или такси. Не знам какво да си мисля и дали да се притеснявам. Като познаваш едно момиче и го гледаш голо, дали няма да искаш да бъдеш с него. Аз знаех с какво се занимава, когато се запознахме и приех това, но с времето започнах да се притеснявам и да се съмнявам. Какво мислите, има ли опасност да ми изневерява? Не искам да пиша повече подробности, защото ще наруша анонимността. Дайте ми някакъв съвет, някой има ли такъв опит, да работи на такова място и да остава равнодушен към тези"колежки"?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: aba342530f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Естествено, че е съмнително. Той за какво мислиш е избрал да работи точно на това място. Бармани се търсят къде ли не. Поослушай се, някоя вечер се дегизирай, сложи перука и отиди да наблюдаваш... или пусни приятелки с камера...
Трябва да си наясно...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f2e97fc23f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбира се, че ще е приятел с колежките си и ще си поделят такситата. Но ако ти изневерява, едва ли ще се влюби точно в някоя от тях... виж, само секс може и да правят, макар че най-съблечените жени са и най-недостъпни...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 934b845624
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Има голяма вероятност да ти изневерява, още повече, че той работи в стрийпклуб, сещаш се какво се случва там. Защо не се разделиш с него? Аз не бих имала връзка с мъж, който работи на подобно място. Той гледа стриптииз и голи мацки на живо, със сигурност през цялото време е възбуден и със сигурност би се изчукал с някоя.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9a6d4fa05e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Я стига глупости, изневери- глупост пълна! Та те са колеги и е нормално да се прибират заедно! Ако е искал връзка с някое момече от работата със сигурност е щял да го има преди да те срещне- сега е с теб! Защото точно теб е предпочел. Не се вкарвай във филми- защото с едно недовен. рие и съмнениея ти ще провълиш връзката си!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9a937a126e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Колкото и да й казвате не се вкарвай във филми, ти вече си го направила. Съгласна съм с номер 3. А относно коментара на номер 1- според мен е избрал да работи на такова място заради повечето пари, едва ли колежките му се бият коя първа да му го.... Но според мен нямате бъдеще в тази връзка. Може и да не ти изневерява, може и дори да му е омръзнало от чекнещи се женици и да не ги поглежда... Но съмненията в теб ще ги има винаги и ти винаги ще се чувстваш подтисната. Недай си Боже някой ден да е уморен, да не пожелае да правите секс. Е, тогава комплексите и всичките съмнения които са ти се създали във времето, ще избухнат със страшна сила. Най-добре си намери момче с по-нормална работна среда... за твое спокойствие.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 81db29b3cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   ами да ти кажа аз съм момиче и да кажем работя нещо подобно като ситуацията при приятеля ти. Тук реално има значение от колко време работи, ако е от скоро може и да се възбужда и тн и тн, понеже не е свикнал така. Но ако е от повече време, едва ли му прави впечатление голотата им, може преди да си е отбелязвал "ей тая е мн готина" и ако е искал да спи с някоя от тя това е било тогава. Сега вярвай ми, че ги приема просто като колежки и затова си делят такситата и тн. НЕ с епритеснявай, според мен няма смисъл. А и като цяло жени навсякъде, може да го заинтригува дори и най -облечената, так че няма какво да си хабиш нервите, ако иска да и е способен да изневери мможе и са най-грозната да го направи, ако те обича това няма да се случи поне докато връзката ви не се изчерпа.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6fc48b4e5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нормално е обстановката да му влияе и колкото и да е верен, все някога ще се промени. Критериите му за жена(тяло и визия), неминуемо ще се вдигнат и ако ти не се вписваш в тях, рано или късно ще го усетиш. Има един фактор, който си пропуснала, за да имаме пълната картина за обсъждане. Как изглежда приятеля ти. Дали е мъж, който има дани за свалка или е невзрачен, Иначе, контактите с тях и ползването на общ превоз е най малкия проблем и не е причина за безпокойство. Тук чета предложения, да се правиш на детектив... пълни глупости. Не е необходимо да се излагаш. Ако е почнал да ти изневерява, ще го усетиш по секса, който ще почне да намалява или съвсем ще изчезне. Това е обикновено края на една емоционална връзка.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: eedb169a18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей смятам че номер пет го е казал най-точно, напълно съм съгласна снего, докато все още не са се задълбочили вашите отношения, заради твоето спокойствие си намери мъж с по малко изкушаваща професия. Вярно че и другите мъже са поддават на изкушения, но твоя е подложен всекидневно на това и колокото и да държи на теб, дори и да те обича определено не би устоял, особенно след време като се наситите един на друг.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4d6f02240a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Подкрепям 5 и 8.
Мацка, дори и през ума да не му минава да задява някоя от тях, съмнението винаги преебава ситуацията.
В таква среда съм и работих с охранители(фейс контрол) от публични домове в чужбина. Те не са спали с проститутките. Разумните си пазят хляба. Някои младежи дори са ги разкарвали по магазините, почти на цената на такси. Тук големите публични домове са на километри от града.
Обикновено говорим за технически проблеми.
Но както казаха номер 5 и 8, търси си друг, момчето ти може и да е стабилно, но ти се съмняваш в него...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 03b811ae3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Трудно е да не си оближеш пръстите след като си бъркал в меда.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 1f10761f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Един мъж ако иска да изневери ще го направи, независимо къде работи и с кой... Освен това мъжете са толкова различни, за едни може да е голямо изкушение, за други- не. Щом приятеля ти е избрал да има връзка с теб, а не с някоя колежка, значи няма от какво да се тревожиш, мое мнение...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 1ee04e9834
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако съм на мястото на барманчето ще ги скъсам. Направо почвам да си фантазирам... Докато първата се съблича, втората ми прави свирка под плота, а аз разклащам поредния коктеила в ръка. След час отивам до тоалетната а там ме чака номер 9 с свалени бикини, хванала се здраво за мивката. Започвам 100 метра с препядствие и го завършвам с медал. Връщам се бързо на работното си място и хвърлям бърз поглед, как стоят нещата. Поръчки коктейлчета приказки с момичетата и става време за в къщи. Качваме се на едно такси, аз, номер 3 и номер 5. Аз съм на задната седалка с номер 5. Тя ми го изважда нежно и започва да си играе с език и уста. Затварям очи и се унасям в блаженство. Усещам дупките по пътя с ритъма на номер 5. Пристигам пред къщи и казвам:Лека и доутре. Номер 5 се облизва доволно и ми маха за довиждане. Влизам в къщи. Вече е късно и зайчето ми спи. Подарявам и една щастлива целувка и лягам със задоволство да се потопя в приятния сън, който ме очаква.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: bec599bb70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторката съм. Мисля, че взех някакво решение за себе си. Първото нещо, което ще направя е да му споделя как се чувствам, защото никога не съм казвала, че неговата работа ми пречи. Да, взима добри пари ако питате. Ако той е готов и ме изслуша, може да се опитам да му намекна да се занимава с нещо друго. Благодаря на всички, които ме посъветваха и казаха мнение. За външния ми вид, спокойно мога да се кача на пилона:), но не бих се занимавала с това. Изглеждам доста добре и нямам притеснения, приятелят ми не е красавец, но е симпатичен, ако това е достатъчно. Проблемът е, че някои от момичетата на това място не правят разлика между "здравей" и секс, казвам някои, не всички. Повечето си имат занимания извън заведението. Вярвам му, но... Мисля, че няма да мога да издържа още дълго да знам, че работи там и се вижда с тях, че ги гледа чисто голи, а после си приказват. Някак си неестествено е.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: fe91973789
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Дето си вика, "Дай да си вярваме, че ако не си вярваме, ще се дебнем, дебнем ли си - ще се хванем! "
И да има и да няма нещо - разликата е единствено в твоята глава!
Кажи на приятеля си, че компромис с верността няма да правиш - той да си решава!
Ако е решил - не можеш да го спреш, държи ли на теб - нямаш грижи!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker