Приличам на момче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121296)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Приличам на момче
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 3045 пъти
Омръзна ми да ме оприличават на момче.
Ужасно е... винаги съм спортувала, още от малка и съм доста слаба с по-скоро мъжка фигура(никакви гърди, никаква талия, никакво дупе)
Заради фигурата ми не ми отиват по-женствени дрехи, на токчета изобщо не мога да ходя, пък и не искам така или иначе съм доста висока.
Обличам се нормално с дънки и тенсика, по спортно...
Косата ми е много къса и тъмна.
Грим не нося защото кожата ми е чувствителна и порите ми се запушват, няма какво да увъртам просто не обичам такива женски работи.
Това обаче НЕ означава че си падам по жени.
Всички ме мислят или за лесбийка или за момче.
Днес отново ми се случи някакъв човек ме потупа и ми вика"Момче, момче" и ми подава рекламна листовка.
Обидно е, попадала съм на толкова унизителни ситуации, докато се целувахме с бившия ми в едно кафе и от страни някви жени коментираха "Не ги ли е срам не стига че са гейове пък и го натрапват.
Не съм виновна че така съм се родила не може всички да са женствени.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: f794e00cd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съвет - погледни си хормоните, може би ти липсват женски хормони, щом не ти се е оформила фигура на жена. Иначе - обличай се женствено, не е нужно да носиш високи обувки, но дрехи за жени, защо не?
Пусни си дълга косата.
Колкото до грима - ами и моята кожа е чувствителна, но си има и грим за чувствителна кожа, който не запушва порите - освен това - гланц за устни? Ами очите? И там ли имаш пори?
Ако не искаш да бъдеш бъркана с момче, хвани и стани момиче. Лошото е, че повечето мъже не биха тръгнали с жена като теб. Има и мъже, които си падат по такива, но те обикновенно имат други предпочитания и не се чуди, ако иначе са би или са обратни.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 20f3df2e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Направи нещо за себе си. Като например си купи по женствени дрехи, чанти, обувки. Въпреки, че косата ти е къса отиди и си направи някоя по модерна женска прическа и носи повече аксесоари като например чанти, бижута и т. н. Това е начина и колкото да не ти се иска да промениш тези неща ще трябва. Ако ли не няма как да постигнеш желания ефект.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 747f4b4dff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Пусни си по- дълга коса, направи си някаква по- различна прическа, слагай си спирала на миглите, изскуби веждите, гланц на устните, малко бижута и спортно елегантни дрехи, но Дамски, а не уни секс. Без значение кой и как изглежда- важното е да се вижда какво подчертаваш и как се държиш. Приятелката ми е баскетболистка и какво от това- пак е секси. Твоето е оправдание, мислят е за момче, но не полага никакви грижи за себе си. Ако искаш да си Дама, ще си, ако не искаш- няма как. Имам колежка, която до скоро не знаех- мъж ли е, жена ли е? !? !? Държи се като мъж, късо подстригана, маратонките, данки и мъжки тениски и якета, от колата на колата и пред вратата на сградата. Цигара след цигара- ноктите, не е оформила, а сякаш ги е дялкала. Дори скоро разбрах, че е жена и аз същото си мислех за нея и не само аз. Който каквото иска- това показва. Горен коментар ти казва да си видиш и хормоните и това става, но си обърни внимание и на визията- подмени си гардероба, отиди до бижутерията и си вземи бижу, после в козметично студио и си оправи веждите, ако неможеш сама и от там в парфюмерия и си купи елеменарни неща- така и пролетта да ти донесе новата визия, самочувствие и различното отношение на околните към теб.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f3275146b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Мила Авторке,

Не знам на колко години си, но ми се струва че отдаваш твърде голямо впечатление на това кой за каква те бил помислил. Защото изобщо ти дреме какво е помислил някакъв си смотаняк?
Ти си знаеш каква си и защо си и това е важното. Не позволявай на разни кухи индивиди да те сдухват.
Що се отнася до мен - то аз далеч бих предпочел момиче като теб, пред поредната куха лейка с два литра силикон в сутиена, пет кила грим на муцуната и нулево съдържание на черепната кутия.
Ти си си ти - истинска, естествена и поради това - страхотна. Вдигни гордо глава, крачи смело по пътя си и да не ти дреме. Нека си лаят каквото си искат. Те ще останат назад, ти ще вървиш напред.

Поздрави!

П. П. Ако сайтът не беше анонимен, бих те поканил да се запознаем. :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d29b0d9509
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Благодаря на всички за съветите! Утре съм на пазар за нови дрехи и обувки, ще пиша какво е станало :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 747f4b4dff
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, чакаме да разказваш за процедури по разкрасяване и покупката на тоалети. Какво си купи днес и мина ли на козметик?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 84a3012de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

8.   Според мен не трябва да променяш стила си. Щом ти харесва да се обличаш по-спортно, не е нужно да спираш да носиш дрехите, които ти харесват. Един съвет от мен.. Сложи си обикновен молив за очи. Просто пробвай веднъж. Ти сама ще видиш-ще ти хареса :) След това можеш да сложиш и спирала. Нищо няма да ти стане на кожата, но вечер ги трий. Можеш да си пуснеш косата малко по-дълга, но ако не се харесваш така не е нужно да се променяш. Правилния човек ще те хареса такава каквато си :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 747f4b4dff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Девойко, къде се загуби и какво направи съботата. Успя ли да си купиш тоалет и да се порадваш на промяната си? Със сигурност една такава промяна ще ти донесе радост и самочувствие!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 62ce81c625
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   аз съм гей и харесвам момчета, и точно такива момичета като теб са ми правили винаги впечатление. вие винаги приличате на някакви ужасно хубави момчета. и после като се усетя, че не сте момчета и... много ме хваща яд :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker