Притеснявам се от стриите си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121269)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18547)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Притеснявам се от стриите си
преди: 11 години, 23 дни, прочетена 3194 пъти
Здравейте. На почти 18 години съм и от доста отдавна имам стрии по корема, по ръцете, бедрата. Хем много, хем големи. Пълничка съм, но се притеснявам че дори да отслабна те пак ще са там и даже сигурно ще станат повече.. Много ми е тежко наистина и ме боли, че не мога да бъда с хубаво тяло като другите жени заради тези гадни стрии.. Влюбена съм в едно момче и знам, че скоро ще дойде времето, в което ще правя секс.. Умирам си от страх, че ще се отврати от мен и ще го отблъсна.. Сега ще ми кажете ''Ами то ако истински те обича няма да му пука, а ако те остави значи не си е заслужавало'' Но аз мисля, че никой мъж не би искал да спи с изрод като мен, никой от тях не приема стрии по женското тяло.. Всички искат някакви плеймейтки. А той специално е бил с толкова красиви и секси жени, че сигурно колкото и да ми е добро сърцето, няма да се принизи на това ниво да има гадже със стрии... Моля ви ако някое момче чете това, кажете ми какво мислите за тях.. Искрено. Просто сърцето ме боли вече и мисля да пробвам тези скъпите процедури, но знам ли доколко ще имат ефект...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 22 дни
hash: 60ced4133b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм момче на 16, също имам, но моите са около бицепса и трицепса. Само дето моите изглеждат все едно са пресни, а седят от доста време. Както и да е, вече даже не ги забелязвам, никакво впечатление не ми правят. А на хората около мен? Само 1 от фитнеса ги забеляза, но само защото и той има по своите ръце. Не се притеснявай, това да ти е проблема!
Pr0cK

 
  ...
преди: 11 години, 22 дни
hash: 4fd3d6fc8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила,много ми стана мъчно като ти четях поста,не за друго,а заради тревогите,мъченията,които изпитваш, защото искаш да си перфектна ЗА НЯКОЙ. Дори не го правиш за себе си....Тъпо е.

Първо,ако продължаваш така ,ще си останеш сама. Ти вече си си втълпила,че е имал най-най-красивите жени,че си недостойна един вид /за някакъв си мъж,егати,ЗАРАДИ МЪЖ..../.,с няколко дума -самочувствието ти е под нулата. Комплексирала си се и то сериозно.

Стегни се-започни да полагаш грижи за себе си,за външния си вид,това ще те кара да се чувстваш добре.
Спортувай,храни се разумно,смей се,бъди щастлива,не се вторачвай във всяко едно свое несъвършенство,защото ,ако ти не се заобичаш,не виждам как другите ще го направят.

Ето ти тази рецепта за стрии

http://shonned.blogspot.com/2011/09/blog-post.html

прави я постоянно
Аз също имам малко стрии,останали ми след бременността,на бедрата,но съм забелязала,че като се изпека много /ставам кафява/,не ми личат. Не ми пречат,както и на човека до мен /даже не ги е забелязал,а и аз не му ги навирам в очите ,да му кажа ,примерно-Виж ми стриите:D /
Те,мъжете ,повечето са си разсеяни,не им правят впечатление такива неща.
Не са като нас-да забелязваме в детайли ,дори незабележимото:))))

Та това е в общи линии....Успех.
Не си струват такива терзания заради мъж,....

 
  ...
преди: 11 години, 21 дни
hash: f49121747c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Миличка, повярвай, споделям мнението на номер 2, не се тревожи за глупости. Спортувай и се постарай да имаш стегнато тяло, разхождай се на чист въздух, прави тен, бъди усмихната и секси, грижи се да имаш красива и здрава коса и зъби. Бъди умна, чети книги, бъди забавна.. Ти не си виновна за стриите, каквото и да правиш те се появяват и то не толкова заради напълняване и отслабване, а заради хормони. Повярвай, мъжете не обръщат внимание на такива детайли, пък и в тъмното никакви стрии не се виждат, ще правите секс в началото на приглушена светлина, после когато свикнеш с него и се отпуснеш ще видиш, че няма повод за притеснение... Много ми е мъчно за всички момичета(Някога и аз една от тях) които губят най-хубавите си години в стрес и страх, че няма да са харесани от случайни момчета Младостта е прекрасна сама по себе си. Изживейте си я с радост. И не приписвайте на мъжете такива крайности- те ни харесват и обичат заради нас самите. Аз също имам стрии и то не малко, а приятелят ми е с 15 години по млад от мен, хубав и харесван от другите жени. Но той харесва и обича мен. Желая ти щастие.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 19 дни
hash: 72f65b23e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   О, я се стегни! Стриите да са ти проблема. Те не се забелязват толкова. Ще правиш секс на по приглушена светлина и готово. Мъжете харесват самоуверени жени, със самочувствие. Аз например имам близка приятелка, която е пълна, с наднормено тегло. Обаче се държи супер самоуверено, облича си се както си иска и да ти кажа честно не е останала без мъже около нея :) Пък и секс по-редовно от много други "перфектни" жени прави. Да не ти пука за такива глупости. Наблегни на нещо, което харесваш у себе си и подчертай него- дали ще са гърди, дали устни, очи, крака... Всеки си има по-нещо секси у себе си. А мъжете понякога могат да се побъркат и само от секси глас! :) Успех и горе главата!

 
  ...
преди: 11 години, 18 дни
hash: 924129500a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Препоръчвам ти да изпробваш "Phytolastil Lierac", крема Дева! Ренуе гел, и лазерно премахване в Хил клиник. Препоръчвам ти и да посетиш кожния лекар. Той ще ти каже още ефикасни продукти.
Violet

 
  ...


...
преди: 11 години, 18 дни
hash: df8d77dcf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Хей аз съм на 22 и откакто родих имам стрий. Въобще не се притеснявай, не си първата жена със стрий, не си и последната. Това е нещо нормално. Вдигай високо главата и да не ти пука.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: c8b2766009
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Препоръчвам ти да си вземеш масло против стрии на Икаров.... струва 6 лева и още от първите няколко нанасяния ще забележиш ефектът! :)

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 713f2b681c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Хей.... горе главата, почти всяка жена има стрий. Ако някой мъж те обича и иска да бъде с теб той не гледа тези неща. Сега ще ти кажа аз как се справям с тях и съм много доволна. Всеки ден след като си изпия кафето(с захар без захар, няма значение) си събирам утайката в едно бурканче. И на всеки втори ден като вляза в банята след като си измия тялото със сапун или душ гел, взимам от утайката и започвам да мажа цялото си тяло. Но.... преди да вляза в бурканчето си капвам няколко капки зехтин ммммммм след това кожата става невероятно мека. Е за сметка на това пък баня тя е... но пък много лесно след това се измива всичко. Мой те вече почти ги няма и след като се скрият ще продължа да го правя защото си харесвам кожата така, а и един път ми се случи да бъда с мъж след това и той ми каза че мирисът на кафе по кожата ми още повече го е възбудил. Ако искаш пробвай този метод, аз съм над 35г и засега други кремове много не помогнаха но от този прост метод съм доволна. Успех.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 004f8ca6c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Момичета едно от най-ефикасните неща за заличаване на стрий е свинската мас. Аз съм спортист и от напомпването на мускулите имам много стрий, но за мъжете това не е проблем да имат. Опитайте с мастта и споделете.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 129d7f0d41
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На 14 години съм и имам стрии. Не мога да ги преживея, много ме боли! Пробвах с Икаров, помага мн. малко! Пробвах със свинска маз, но мн мерише! Пробвах съвсем малко с Мустела за бременни от една бременна приятелка, е момиче НЕВЕРОЯТЕН Е. Скъп е, една тубичка е 40 лв, и стига за 1 месец. Вземи го! А до това, дали мъжете ги инт. мисля, че ги интересува, приятелят ми е на 23 и е перфекционист, много ме е страх, какво ще си помисли за мен, ако ме види гола... вс. казват, че само аз си ги виждам, те са белички вече, но... много ме е страх! Като побъркана съм на тази тема, но не съм пък дебела и имам много хубав корем, на вс. им харесва, че са ми изкочили ребрата и кокалите, така, че заложи на красивото в теб!

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a228b1c461
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз съм на 15 години и също имам стрии :). И аз не съм слаба. И аз си падам по такъв тип момче. Умно, красиво, невероятно чаровно.. По него постоянно тичат така наречените 'плеймейтки'. Не ми пука особено. Защото той прекарва времето си с мен, а не с тях, обича мен.. Вярно е, че сега сме разделени и точно това ме мотивира да се променя... Нещо ми стана-реших, че ще бъда по-добра от всички онези безмозъчни кукли.. Ще променя тялото си, ще премахна тези стрии, ще си боядисам косата, нали знаеш? Нов живот, нова любов.. А по твоя повод- това момче никога не го е било срам от мен в каквото и да е отношение, било то стрии или килограми. Бих искала да си разменим имейлите някак, за да можем да комуникираме за резултатите и това как минава новият ни живот! Съгласна ли си? Така и двете ще имаме морална подкрепа и ще знаем, че не сме сами в това :*

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker