Притеснявам се от стриите ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Притеснявам се от стриите ми
преди: 11 години, 24 дни, прочетена 3712 пъти
Здравейте. На почти 18 години съм и от доста отдавна имам стрии по корема, по ръцете, бедрата. Хем много, хем големи. Пълничка съм, но се притеснявам че дори да отслабна те пак ще са там и даже сигурно ще станат повече.. Много ми е тежко наистина и ме боли, че не мога да бъда с хубаво тяло като другите жени заради тези гадни стрии.. Влюбена съм в едно момче и знам, че скоро ще дойде времето, в което ще правя секс.. Умирам си от страх, че ще се отврати от мен и ще го отблъсна.. Сега ще ми кажете ''Ами то ако истински те обича няма да му пука, а ако те остави значи не си е заслужавало'' Но аз мисля, че никой мъж не би искал да спи с изрод като мен, никой от тях не приема стрии по женското тяло.. Всички искат някакви плеймейтки. А той специално е бил с толкова красиви и секси жени, че сигурно колкото и да ми е добро сърцето, няма да се принизи на това ниво да има гадже със стрии... Моля ви ако някое момче чете това, кажете ми какво мислите за тях.. Искрено. Просто сърцето ме боли вече и мисля да пробвам тези скъпите процедури, но знам ли доколко ще имат ефект...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 23 дни
hash: 693dacca99
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Стриите не са само на дебелите хора миличка. Аз съм слаба и то доста, но нормално, принципно съм под нормата и се водя анорексичка, но не съм. Цялото ми дупе е в стрии, малко по колената и преди имах по гърдите, но там се махнаха. Знаеш ли колко момчета ми викат, че гола сигурно съм много готина и някакви такива, защото имам дълги крака и като сложа токчета и изглеждам добре, но ме е страх, че като стане време за секс и ми видят дупето и ще ме отхвърлят и ще ми се присмеят. Майка ми казва, че аз съм хубава и едва ли само заради това някой би ме оставил и че повечето на моите години имат. Споко не си само ти. Доколкото знам не могат да се премахнат, а само да избледнеят. Чувала съм за някакви много скъпи инжекции и се вкарва във всяка стрия по малко от лекарството от лекар и тя изчезва. Ако имаш пари, потърси в интернет за това, ако нямаш, тогава и аз не знам.

 
  ...
преди: 11 години, 23 дни
hash: cc56fa73d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Стриите ти няма как да изчезнат, каквито и да са тези вълшебни процедури, не мисля, че ще имат кой знае какъв ефект. И аз имам стрии, преди много се притеснявах от тях (преди изобщо да съм имала приятел), но след като времето на "първият път" и първата "любов" отмина вече бях свикнала с тях и не им обръщам никакво внимание, а и честно казано, каквото и да стане ще разбереш, че стриите са много по-малък проблем или пречка, от колкото други неща.
Вярно е, че дори и да отслабнеш те пак няма да се махнат, но според мен смъкването на килограми по здравословен начин ще ти се отрази много добре и е страхотно решение, определено ще ти повиши самочувствието и ще се чувстваш много по-добре.
Успех :)

 
  ...
преди: 11 години, 23 дни
hash: 2a246b5906
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Купи си Palmer's много подходящ е за стрии. Аз лично съм много доволна. Не е мазен, мирише приятно и е като кремче. Мажи се сутрин като станеш и вечер преди да си легнеш. Ефект няма да има от една седмица мазане... трябва постоянство :)
Успех

 
  ... горе^
преди: 11 години, 23 дни
hash: aa267bc290
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отиди на солариум, като имаш шоколадов тен не се виждат толкова, почти изчезват, а и ще си по-секси с тен.

 
  ...
преди: 11 години, 23 дни
hash: edc57bea5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Миличка, напълно те разбирам как се чувстваш, защото и аз имам същия проблем. Имам стрии от гърдите до колената... За съжаление няма какво да направиш. Казвам го от личен опит. Не искам да ти отчайвам, но няма какво да направиш, че за да изчезнат.

 
  ...


...
преди: 11 години, 23 дни
hash: ccc2394931
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ти отслабни и се стегни пък стриите да са ти проблема. На мен дори впечатление не биха ми направили ако другото е ок, но ти е по лесно да кайеш дори да отслабна пак ще имам стрии отколкото да отслабнеш и да видиш какво ще стане и няма ли да изглеждаш по добре.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 23 дни
hash: a952c1099a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Приятелката ми има стрии и я беше срам от мен. Както и да е, след време го превъзмогна, и вече не се крие. А аз първите няколко пъти не ги забелязвах, докато тя не ми ги показа, но продължавам да не обръщам внимание. Такива леки козметични ефекти да не те плашат!

 
  ...
преди: 11 години, 23 дни
hash: f68eb46d70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Чак пък изрод... не прекалявай. Знам за какво става на въпрос, много добре те разбирам, но исам да ти кажа, че в днешно време има много процедури, които могат да ти заличат до огромна степен стриите, така че ако имш възможност, възползвай се. Ако стриите ти са червени - започвай да се мажеш с кремове за стрии, докато не са избледнели, защото ако станат бели - мазилата не повлияват, докато ако са още червени - могат да се премахнат напълно с правилното мазило. Успех.

 
  ...
преди: 11 години, 19 дни
hash: 05a5337ddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   По-добре слаба със стрии, от колкото дебела със стрии! Ти какъв мъж ще предпочетеш - нисък и плешив или само плешив?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 18 дни
hash: 68775dc9c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   домашните убийци на стрии?
Зехтин
Лавандулово масло
Масло от ший
Масло от пшеничен зародиш
Какаово масло
Кокосово масло
Витамин А и Е
Всички изброени масла подхранват кожата и й набавят нужните вещества, за да бъде еластична и да устои на изпитанията на времето. Както с повечето продукти на пазара, така и с домашните мазила и мехлеми е нужно постоянство, за да се видят първите резултати.
След баня и след като сте екфолирали кожата, я подсушите и с кръгообразни движения нанесете върху засегнатите участъците или върху тези, които смятате, че са застрашени от стрии. Приложете лек масаж, докато маслото попие и чак след това обличайте дрехи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker