Бях спряла сладкото, а сега умирам за него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121556)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Бях спряла сладкото, а сега умирам за него
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 2046 пъти
Здравейте! На 16 съм. Имам нормални мерки (височината минус 100 е равна точно на килограмите, които тежа). Кожата ми обаче стои отпусната и в ръцете преди имах бицепси, а сега са отпуснати -не много, но не са стегнати всеки случай. От юли до този месец правих опити да отслабна, защото и в училище имам някои други комплекси покрай слабите ми съученички. Опитах, бях постигнала някакъв напредък. Но август месец бях на почивка с приятели и там пихме, ядохме разни палачинки, пържени картофи и тем подобни глупости, от които си върнах сваленото. Бях спряла сладкото и другите вредни работи, а сега само за това мисля. Спортувам по 2-3 часа на ден. След тренировка си умирам за сладкото. А го бях спряла и въобще не ми се ядеше. Толкова ме е яд. Септември дойде-до училище има малко повече от 10 дни, а аз съм си същата без никакви промени.. Не знам какво да правя -желанието за сладко е по-силно от мен. Измъквам се тайно от вкъщи и казвам на нашите, че ще излизам с приятел. През това време си купувам един два шоколада от по 100 гр и ги оправям. След, което се прибирам и измислям някаква история за срещата с "измисления " приятел. До сега -една седмица вече спазвам свой режим на хранене (с трици, месо, зеленчуци и тук таме накой плод).. Гадно е. омръзна ми да се храня само с тези храни. Направо ми се повръща от тях, а не знам по какъв друг начин да се стегна по-бързо и да е видимо..
Проблемът все още остава сладкото. Знаете ли някакви хапчета, които помагат. За хрома съм запозната, но имаше разни отзиви на хора, които не са останали доволни и затова се колебая.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: fa64ae2f68
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Аз изяждах по 2-3 шоколада на ден, но от около месец замених всякакво сладко с мед и тахан. Вече дори ми става гадно като се сетя как се тъпчех с бонбони, вафли и подобни.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 695bedeb1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Аз съм на 23 с нормално телосложение и ако не изям поне един шоколад на ден, ще припадна! Хапвай, щом се чувстваш добре. Като бивша спортиска мога само да ти кажа, че от сладко се пълнее, но не се "отпуска"
Вземи си пектин с витамин С, това пия, като искам да намаля храната, като цяло. Това е природен продукт и е ДОБАВКА, към храната.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 03fa4b2ebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Само да ти кажа, че за жена нормалните мерки са минус 110. Минус 100 е за мъже, оттам си прави изводите... Спорт му е майката!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 652df86b82
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   авторката:.. Точно в нормите съм. 1, 65 тежа 55 кг. Спортувам редовно, както и по-горе казах. Просто си прецаквам тренировката със сладкото и това ми е проблемът. За пектин с витамин С, мерси, не съм го чувала, ще си го взема.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 9f356bc5c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ох, все едно мен си описала! Бях напълняла доста и отидох на диетолог, изготви ми специален режим и отслабнах доста, сега се боря с последните 2-3 килогарама, обаче сладкото и до днес ми липсва много. От всичко друго се отказах и от пицата и от пърженото и даже от сладоледа, обаче сладкото си ми липсва и това е. Особенно когато съм уморена и ми е паднало кръвното, направо умирам за шоколад. Гледам да се контролирам, ама не винаги успявам и после ми е съвестно като си помисля колко усилия ми струваше да отслабна и как ще взема да проваля всичко заради тоя шоколад... абе, добре те разбирам, но не знам какво да те посъветвам, защото и за себе си все още търся решение на същия проблем. Ще следя темата ти с внимание и ако някой ти даде съвет ще се възползвам, че е страшно! Направо като наркоман съм и без сладко умирам.

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: fea1e081b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   А те съветвам да се откажеш от сладкото напълно! В началото ще ти е трудно, но постепенно все по малко ще чувстваш глад за сладко. Спортуваш редовно и то по 2-3 часа, което е наистина похвално! Ако пък наистина много ти се яде сладко и не можеш да се откажеш яж сладко преди тренировка, така ще изгаряш поне част от погълнатите калории! Или пълно отказване от сладкото, което е най-добрия вариант или другото, ако ядеш сладко след тренировка малко се губи смисъла и дори ще почнеш да качваш още повече кг.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 317fbcd179
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Замени шоколада с мед като ти се прииска нещо сладко изяж 1-2-3 лъжички мед и след време няма да ти се иска сладко. А пък щом спортуваш не разбирам какъв е проблема. Може да изядеш 1 шоколад преди тренировка примерно

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: e294d93a6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз съм като шоколадов наркоман.... Обожавам сладкото, това е най-хубавото нещо в живота за мен. Не мога да опиша с думи просто колко ми е сладко да си хапвам шоколад. Ама много ми се трупа на бедрата. Умирам за сладко... Едва ли някой яде повече сладки работи от мен -на ден съм изяждала цяла кутия с бонбони, после кутия с бисвити и 2 шоколада на милка. Това ми е рекорда. Толкова е вредно, знам. И сега се опитвам да се откажа от него не само заради вредните му качества, а и заради килограмите, които качвам с него. Е, нормално е като се тъпча толкова, но ми е толкова готино. От 2 дни не съм яла сладко.. Текат ми лигите, докато гледам някакви снимки из интернет на разни сладки изкушения.. Едвам удържам фронта, ама трябва да се стегна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker