Относно 90 дневната диета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121358)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18569)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Относно 90 дневната диета
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 2142 пъти
Здравейте
Днес съм на 14 ден от диетата и съм свалила 3 килограма.Хубава е диетата но искам да попитам тези които са я правили и знаят как е най-правилно да се прави ..искам да ми отговорят на няколко въпроса..Ден 1ви- например ядеш месо със салата какво трябва да е количеството?! Колкото ти се яде?! или ?! Също така през два часа можеш да ядеш плодове нали ?
2ри ден- ориз , боб , леща и т.н .. този ден ми е най-ясен и пак през два часа плодове..
3ти ден- Този ми е най-труден !! Почти не знам какво да ям ..Ям макарони с гъби и то даже не са ми вкусни но ги ям защото не знам друго какво да ям .. и за вечеря сладко ..
4ти ден ..плодов ..само плодове през два часа и сурови бадеми ..
И МНОГО ВОДА.. но понякога ми се пие нещо друга ..Какво мога да пия? Освен фреш портокал и вода ? Ммного съм объркана и може би много грешки имам в диетата и за това искам да ми помогнете по някакъв начин ако можете.. Благодаря предварително ! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: aab3292995
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Количеството аз си го ядях, колкото ми се яде. То с времето просто стомахът ти се свива и се наяждаш много по-бързо и така количествотосе регулира от само себе си. Естествено не трябва да преяждаш.

Значи, тази диета е много трудна за спазване, защото трябва да ядеш по цял ден почти едно и също. В един момент просто писва. Организмът ти свиква с еднаква храна и към втория месец просто отказва да сваля повече, дори може и да качи малко въпреки диетата. От личен опит ти казвам. А после като я спреш, мама мия... Отначало няколко дни може и да задържиш, но после за 3 дни си връщаш всичко. Няма диета, която да я пазиш 3 мес. (ако успееш изобщо) и после цял живот да си слаба, гарантирам ти го и ти сама ще се убедиш. Трябва да си създадеш правилен постоянен режим на хранене.

Аз се отказах от нея много отдавна. Препоръчвам ти минус 60. Не е диета, а начин на хранене. Има цяла книга, но и по форумите я има. Тя е подобна на 90-дневната, базирана е на разделно хранене, но при нея не се яде по цял ден едно и също, а в рамките на едно хранене. Нямаш ограничение като количество. Съответно е много по-лесна за спазване, не писва и е много по-ефективна, защото сваляш по-плавно (но по-продължително) и го няма йо-йо ефекта, дори и да спреш. Доста време се задържат килограмите, но по-добре да я превърнеш в начин на хранене за цял живот. Първите една-две седмици може и нищо да не смъкнеш, защото трябва време метаболизмът да се засили.

Казвам ти го като човек, който е пробвал хиляди диети и на края се спрях на тази, защото наистина е ефективна и има траен ефект и не е проблем да я спазваш постоянно. Аз освен това си излекувах и гастрита с нея. Пък и се чувствам по-енергичен.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 1ae2251f88
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторката :

Здравей номер 1. Аз тази диета не смят да я спазвам 90 дни проблема при мен не е голям. Имам за сваляне 6.. 7 килограма.. Запизах се на фитнес за да мога по лесно да ги сваля но просто ми трябваше и режим на хранене.. Искам да кажа само че днес съм 16 ден плодов и съм свалила 2 килограма и както казах по горе ми остават 6.. 7 кг.. Имах пъпки по лицето но с 90 дневната диета много ми се изчисти лицето.. Но както каза ти писва ми.. Това цял ден да си само на плодове и вода на другия ден само на месо после само на ориз и т. н е доста тъпо.. Има неща които ми се ядат но не мога да ги ям.. Просто ужас.. Мисля си да я спирам тази диета да ям по здравослоно да не ям след 6.. 7 часа и да се ограничавам.. И ще видя системата минус 60 мерси :)

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 139b4154c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Знаете ли, на 90 дневна диета съм от много време и ще споделя от личен опит какво стана.

Значи ядях си каквото искам (в смисъл позволено за деня) в умерени количества. Стомахът се свива и в крайна сметка - наяждаш се с 1/3 или половината от това което си ядял преди. Но никога не съм спазвал правилото да се яде едно и също - ядях различни ястия обед и вечер. Плодовете до 12-12 и половина - задължително, често карах и само на вода в тези часове. Задължително трябва да спазваш и часовете между храненията - месо - 4, варива -2, тесто - час и половина, пловодове - 1... Само че не си нося купата с ориза през два часа - ядях на обяд ориз, а за вечеря картофи например. Така калориите ти ще са в пъти по-малко и ще слабееш повечко. И да знаеш, че през првите дни ще сваляш по много до два месеца - вече п? по малко. Но продължавам на диетата и вече от година съм на нея. Тя просто се е превърнала в начин на живот - ям си всичко, но задържам килограмите!

Пробвай някои от рецептите, които аз открих - например соева мусака - слагаш всичко само че заменяш месото със соя. Разлика няка, божествено е и е за втория ден. За същия ден примерно си правим картофи, отгоре ориз, над тях рендосани домати - става фантастично! Много мога да говоря за тази диета, тя промени живота ми! Бях 73 килограма, наднормено тегло, високо кръвно. След 90 дневната - 55 килограма, ниско или нормално кръвно, ПРЕКРАСНО чувство и ПО-ГОЛЯМО самочувствие. Мацките взеха да се лепят ;). Пожелавам ти успех с диетата, ако има нещо можеш да мо търсиш за повече информация, само да се сетя да проверявам.

Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 26a6aec3a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От тия диетк, най-много някоя язва да си докарате! Я си се хранете нормално. Само намалете шоколадите и сте готови.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker