Фитнес - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121568)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18622)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Фитнес
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 2737 пъти
Здравейте. Момче на 15 съм и искам да ходя на фитнес малко да заякна. Попринцип го правя, за да натрупам малко самочувствие, защото в момента много ми куца това. Проблемът ми е, че се притеснявам от хората във фитнеса, по-скоро тези на моята възраст и да не вида някой познат. Ако може да ми дадете някакъв съвет? Също протеиновите прахове и напитки вредни ли са за моята възраст или не са?

Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: 8e35014a24
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Няма от какво да се страхуваш - отиваш, тренираш и си тръгваш! И какво, като видиш някой познат - даже още по-добре!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 3754d74892
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не са вредни протейните. Хубаво е да ходиш на фитнес. Няма от какво да се притесняваш!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 17b87b4ee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Не са вредни. На 16 съм, за 3 месеца заякнах от протеиновите шийкове. Наблягай на лежанката.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 0424e2e63b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От тези протеини на прах може сърцето ти да се натовари и да спре. Има вредни вещества, които пречат за нормалното функциониране на тялото, и то започва да се трови, трови, и така бавно умираш. Не се трови момче, хапвай си по някаква програма - отиди при специален фитнес инструктор да ти изпише някаква програма за всеки ден, ходи всеки ден (всяка вечер ако имаш възможност) в фитнес залите, дори можеш да си извадиш карта по изгодно е. Става бавно, но пък ефикасно и много много полезно за тялото. Само фитнес! А и с тези прахове = всичко вътре е химия момче! Сърцето ти почва да прескача..

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: aa896529cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   здравей,
може да тренираш у дома!
потърси в интернет има много информация и видеа на български - как се правят упражненията.
Ако имаш апри може да си купиш уреди (дори втора употреба - не са безбожно скъпи).
След няколко месеца ще имаш резултат и тогава спокойно може да отидеш на фитнес - въпреки, че според мен няма от какво да се притесняваш.
Има няколко големи фитнес форума - може да пишеш и там - ще получиш съвети от хора които се занимават сериозно със фитнес.
Няма причина да ти се подиграват - ти си там по същата причина заради която са и те. Така, че твоите притеснения са неоснователни!

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: d8a17f5a24
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Има много малко хранителни добавки, които стават за нещо. Най-добре е да се храниш правилно, да приемаш повече протеини, аминокиселини и наситени мастни киселини (като омега 3, 6 и 9) чрез храната си. прочети в Интернет, кои храни ги съдържат. На фитнес винаги можеш да ходиш в друг квартал или в часове, в които знаеш че познатите ти са на училище. Спортувай, не само за да изглеждаш добре, но и за да се чувстваш добре. Успех :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: c1b8459d8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Eто това не мога да го разбера - вчерашен пикл*о с извинение, още не тръгнал да тренира и вече пита за добавки.... Малък си мойто момче, но ако искаш да имаш много пъпки, стрии и каквото се сетиш - почвай с добавките от сега... Не мога да разбера защо хората винаги изпадат в крайности, аз лично от 5 години тренирам редовно и не помирисвам такива боклуци. Тренирай си правилно и поне 3 пъти в седмица и ще си имаш хубаво тяло и ако не дай си Боже ти се наложи да спреш да тренираш за 2-3 месеца, няма веднага да се превърнеш в свиня, както наблъсканите с химия. Сега знам, че разни такива ще ми опонират, но няма смисъл - виждам ги всеки ден в залата... Преодолей срама си, това е най-важното - не забравяй, че всеки е започнал от нулата. Повярвай ми, никой в залата не го интересуват такива като теб, няма от какво да се срамуваш, никой няма да ти се смее. Похвално е, че искаш да спортуваш!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 543aea7b84
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Аз също съм на тази възраст и тренирам фитнес. Не знам защо се притесняваш, отиваш там да тренираш, не друго. Не трябва да ти пука особено за мнението на околните. Протеините не са вредни, стига да вземеш качествени, а не някои от тези на BILLA. Разучи повече нещата щом те интересуват. Има купища сайтове само за фитнес.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: dda6f6758f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   И дa срещнеш познaти, те сa тaм по същите причини, кaто твоите;))) Дори съвсем естествено може дa поискaш съвет зa мaшинaрийките( от въпросните познaти). може от познaти дa стaнете приятелчетa.
Aко пък сa от " ония", дето държиш дa не се зaсичaте, имaш повод дa опознaеш друг квaртaл и фитнесa тaм.
A кaто цяло, всички зaпочвaме от" нулaтa". Едвa ли ще си сaмо ти новaкa, пък и дa си, нa никой не му дреме.
Всеки гледa дa си оползотвори времето зa пaрите, дето си е плaтил и не го вълнувaт другите.
Инaче винaги можеш дa поискaш съвет, ще ти помогнaт с удоволствие, тъй че- споко!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: fb1ed57df4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти да не си в публичен дом? Защо да се притесняваш? Какво неморално или лошо правиш?

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e7a409e208
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Никаква химия! Запомни - НИКАКВА!
Вслушай се в думите на №7 - това е истината! Той тренира от 5 години, аз имам 25 зад гърба си. Нагледал съм се на човешки трагедии, предизвикани от хормони, химикали и добавки. Започва се от безобидни нещица - протеинчета, витаминчета... Като те видят, че кълвеш на подобни екстрички, започват да те зарибяват за все по-сериозни неща. В един момент обаче се превръщаш в абсолютен заложник на тези неща - спреш ли ги, спадаш като балон под налягане. А и да не ги спреш - 10-ина години след това здравето ти заминава на кино. И не само здравето - психически отклонения, импотентност, безплодие.
Мисли с главата си и не допускай глупостта сега, заради 5 години "слава" да си заложиш в живота бомба, която ще ти гърми после десетки години.
Иначе - браво за инициативата!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 86dee919fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравейте аз съм момчето. Мерси за помощта и междо другото питах за протеина просто, защото съм виждал много на моята възраст дори в училище да употребяват. Благодаря на всички за подкрепата! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 3f3bc9716c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Това колко си як, рядко има значение извън разни кръчми и прочие. Тренирай за изваяна тяло, плосък корем, ясно изразени рамена, стегнати гърди, V-образно тарсо.
http://www.listal.com/list/100-hottest-male-celebrities - в този лист не се виждат подути стероидни гиганти.Някой от посечените звезди дори биха изглеждали хилави, ако попиташ "фитнесджиите".
Липсата на самочувствие, не се лекува с упражнения в фитнес зала. Или с покупката на нов айфон или скъпи немски маратонки (ако попаднеш в този капан, да задоволяваш нуждите си с разни джаджи и да се перчиш с първо маратнките си, после коли и къщи ... ще те чака доста тъжен и престорен живот). Направи нещо от което да си горд. Научи се да свириш на китара, стани част от волейболния отбор, направи нови приятели, зарадвай стари, отиди някъде, където не си бил ... прави различни неща и открии кое те радва.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: add06a4a15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Нямам мускули, ама в днешно време са си едно голямо предимство, най-малкото, че респектираш човека срещу теб, почвай от сега, докато си малък.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 543aea7b84
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Абе хора, вие чувате ли се какво говорите!? "Протеина бил вреден", "Щял си да имаш проблеми със сърцето", какви са тези глупости не мога да разбера!? Отделно, че протеина не е химия, защото е добит от нормални полезни хранителни вещества като мляко, яйца, соя и т. н. Не мога да разбера защо плашите момчето като говорите глупости!? Спадаш и не ставаш за нищо само ако спреш да тренираш, а преди това си приемал забранени медикаменти, а не базови хранителни добавки, които не биха ти навредили. Е, биха ако не са качествени или ако приемаш прекалено големи дози, но все пак това са добавки към храната и не могат да заместят нормалното хранене.
Съвета ми към теб е да наблягаш на истинската храна. Можеш и някаква хранителна добавка да си вземеш ако искаш, но не си мисли, че изведнъж ще станеш нацепен. Процеса е бавен! :)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 77b0ec9a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   До 16

По-скоро ти се чуй какво приказваш. Ако изпиеш един протеин, все едно си изял 20 пилета примерно. Е, според теб това естествен човешки режим ли е? Ако беше лъв или тигър, да. А ако 5 г. си "ядял" по 20 пилета на ден и изведнъж спреш зоба и започнеш да си ядеш нормално по половин пиле на ден, това според теб няма да накара мускула, който е свикнал на 20 пилета да спихне, така ли?

А и протеина отдавна не "е добит от нормални полезни хранителни вещества като мляко, яйца, соя и т. н. " Не слушай дистрибуторите. Те самите хранителни продукти са ГМО, а какво остава за протеина. Ако една доза протеин наистина беше 20 пилета например, щеше да струва много повече от това, което струва. 20 пилета струват примерно 100 лв, а има и не евтина преработка и извличане на протеина. То реално една доза трябваше да струва 150 лв да речем. При такава цена нали се сещаш колко щеше да се продава. Всичко е химия и ГМО, за да се смъкне себестойността, иначе не се връзва.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e7a409e208
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   №16, то ПО ПРИНЦИП е противопоказно да се занимава със силови спортове и най-вече С ТЕЖЕСТИ преди да е навършил някъде 19 години, защото до тази възраст костната система още се развива и не се е втвърдила достатъчно, та може да си направи големи бели, особено по прешлените. Ти си тръгнал за протеиновите прахчета да се застъпваш. Хайде кажи ни КОЕ му е полезното на един протеин, витамин или кавото и да е там - изолираноано, концентрирано и ИЗВАДЕНО от естествения си контекст? Ти чувал ли си, че всяко едно вещество се усвоява от тялото само в правилни ПРОПОРЦИИ с други вещества? Примерно - ако аминокиселината А не е в пропорция 1:3 с аминокиселината B и 1:18 с аминокиселината C, то и един леген да изпиеш от нея - все тая! (най-много да получиш съответното отравяне).

Въобще не се занимавайте с глуости! Можете да увеличите ЛЕКО консумацията на яйца и на извара, примерно, и това ще ви даде достатъчно положителен ефект, без да рискувате да понесете всички предвидими и непредвидими негативи на нечие печалбарство... Вие какво си мислите - че като е ароматизирано, оцветено и сложено в шарено пакетче е някакво чудо ли? Същата, че и по-добра работа ще ви свършат акчествени яйца и извара за 10-пъти по-малко пари... Вижте диетите на силовите и боди-билдинг шампионите сред аматьорите от 90-те години (вече са разкрити) - никъде няма да срещнете "прахче - еди-кое си"... Инересното е, че само тези, които не са вземали НИЩО ДОПЪЛНИТЕЛНО са си живи и здрави и до ден днешен - със здрав дух и в здраво тяло.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: d797d073de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   До номер 20, мога да изредя доста голям брой бодибилдъри от старата школа, които не просто са взимали безобидните добавки като протеини и амино, но за зобили с какво ли не. И все пак, повечето от тях са си живи и здрави, а голямата част от тези които не са, са болни/умрели поради други причини. Не отричам вредата от стероидите и прекалената консумация на хранителни добавки, просто казвам че това е силно индивидуално. Зависи от организъм, зависи от тренировки, зависи от използваната доза. Хранителните добавки са абсолютно приемливи, а някои от тях са доказано полезни за организма. И все пак, съгласен съм с теб за това, че няма нищо по-важно от правилен хранителен режим, защото в това се крие "тайната" на успеха, но само ако е комбиниран с правилна тренировъчна програма и ПРАВИЛНО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА УПРАЖНЕНИЯТА, за да избегнем тежките контузии.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker