90 дневна диета за мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121334)
 Любов и изневяра (29742)
 Секс и интимност (14380)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

90 дневна диета за мъже
преди: 10 години, 1 месец, прочетена 3652 пъти
Здравейте. Искам да сваля няколко килограма и си харесах 90 дневната диета, но повечето коментари на хора които са използвали такава диета са все на жени или момичета. Затова моя въпрос е дали тази диета е подходяща и за мъже или момчета?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 1 месец
hash: aa03a8e307
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбира се, че е подходяща. Пола няма значение. Мой роднина- чичо ми, спазваше диетата определено време и свали килограми, но после спря, защото той диети човека не може да спазва :D

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 0e1a1cf703
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, няма никакъв проблем да я прилагат мъже. Мой приятел вече е в края й и направо се е стопил.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 784fb8275c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз съм мъж, пробвах я, свалих няколко кила, но после си ги върнах за по-малко от 2 седмици.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: a96624453d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Баща ми я прави в момента, заедно с мен. Да, става :)

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: f299a84109
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Повярвай ми не ти трябва диета. Особено за мъже диетите са много лошо нещо. Ако ЗАПОЧНЕШ диета означава че все някога ще СПРЕШ което ще те върне в началното положение. Повярвай ми и аз имах проблем с килограмите и по много лесен и "безболезнен" начин ги свалих драстично. Не ти говоря за хапчета и глупости просто за лека промяна на живота.

Ако искаш да си здрав - трябва да ядеш от всичко, лишаване от въглехидрати, мазнини ще доведе само до проблеми. Човек има нужда от въглехидрати за енергия, мазнини за да усвоява голяма част от витамините които са много важни и протеин за... ами за всичко, ние сме 99. 9% белтък (като изключим водата).
Това което трябва да направиш са три много прости стъпки:

1. Яж по малко
2. Пий повече вода
3. Движи се повече

Трябва да направиш диетата своя живот, и под диета имам предвид лека промяна в храната не драстични лишавания от тестени изделия, мазнини, вода или др.

Храни се както се храниш с няколко правила:
1. Порцията която обикновено ядеш я раздели на две и изяш половината
2. Яж в по малки чинии. Това звучи глупаво но повярвай ми - работи. Потърси в интернет ако се съмняваш. Учените са доказали че ако пред теб има пълна малка чиния ще имаш чувството че си изял пълна голяма чиния. От тук идва и друго правило: Поп добре малко от колкото много. Сипи си малко, дори да е смешно малко по добре от колкото да е повече, защото когато усетиш че не ти се яде, няма да станеш да си сипеш повече, обаче ако не ти се яде но ти остава в чинията ще се насилиш да го доядеш.
3. Яж повече плодове. Няма смисъл да ти разказвам за добрите качества на плодовете. Купи си ябълки, банани, портокали и каквото видиш на пазара и ги сложи на видно място, като ги погледнеш - хапни един плод.
4. Пий вода, пий около 3 литра вода на ден, това е горе долу дневната доза за мъже, ако се съмняваш влез в интернет има всякакви калкулатори които според теглото ти казват колко вода трябва да пиеш.
4. 1. Преди всяко главно хранене изпитвай по две чаши вода. Храната ще се усвои по добре, да не говорим че стомаха ти ще се напълни и ще ти се яде много по малко от обикновено.
5. Пий вода с лимон. Купи много лимони и всеки път когато си сипеш вода стисни малко в нея, водата е много по вкусна, зарежда те с енергия и хиляди други неща. Отново прочети в интернет за водата с лимон аз бях изумен какви неща прави това, за всякакви болести помага и предпазва.
6. Премахни всички пържено. Нямам предвид всички мазнини, просто всичко пържено, нямаш нужда от пържени картофки и други такива боклуци.
7. Движи се повече. Естествено по интензивното кардио ще ти помогне много по бързо да свалиш килограми, но не се налага ако нямаш време или желание. Просто се движи. Когато имаш време излизай да ходиш или тичаш, във вас или на работа гледай да стоиш вместо да седиш ако е възможно. Просто гледай да се движиш. Качването по стълби също е невероятно упражнение. Ако ползваш асансьор, забрави го, качвай се по стълбите, даже ако си в 8 етажен блок а живееш на 4 етаж стигни до 8-мия и се върни до 4.

Като цяло това е, не се изисква някаква голяма промяна в храната, просто малко правила около приемането. Много по лесно от диета която в 90% от случаите няма да спазваш и същевременно по ефикасно. От една страна по здравословно от друга по дългосрочно.

Аз за няколко месеца, мисля че около 3-4 бяха, свалих десетина килограма, стегнах много разпуснати зони и в момента се чувствам много, много по добре. Сега вече работя повече за мускули, но същевременно продължавам начина на хранене и живот за да не се отпусна пак. Не е трудно, много по просто е от диети и др.

 
  ...


...
преди: 10 години, 1 месец
hash: c6706b48c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не знам за диетата, но виж - ще ти дам моя опит, който не е с много добър завършек, но все пак е добре да знаеш какво да не правиш:
Като бях на 16 бях доста дебеличък и свалих 20 килограма за месец... като ядох само салата веднъж на ден и бягах няколко километра. Сега съм на 24 и искам да тръгна на фитнес, но не мога да кача и един килограм. Заседнал съм на 55 и систоя там от години.
Та съветът ми е: спазвай внимателно диетата и не се оливай с неща от сорта "не трябва да ям" или нещо такова :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker