Една несподелена любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121202)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Една несподелена любов
преди: 10 години, 29 дни, прочетена 3888 пъти
Здравейте на всички в този хубав сайт искам да споделя своята история и да потърся съвет.
Преди няколко месеца станах приятел с едно момиче в социалната мрежа, което е родом от моят град но живее в друг град. Проблема е че се влюбих до полуда в нея без да я познавам, реших да и пиша и тя ме отряза още първият път. Да уточня, и двамата не сме тийнейджъри. Въпреки че ме отряза аз продължих да и пиша, тя само четеше съобщенията но продължи да не ми отговаря, харесвах и постовете и снимките, коментирах ги но тя пак не отговаряше на коментарите. Започнахме да се засичаме често в чата, тъй като и тя и аз влизахме през мобилните си телефони, започнах да мисля постоянно за нея, щом се събудех сутрин веднага влизах да видя дали не е там или не е публикувала нещо, забелязах че и тя започна да влиза често. Досега не ми се беше случвало да се влюбя в момиче само по снимка без да я познавам, луд съм по нея, много я обичам, не знам защо си мисля че и тя изпитва нещо към мен, то се усеща онова чувство когато си влюбен и някой мисли за теб. Много съм объркан ако е така защо не ми отговаря на съобщенията, просто не го доумявам, а не е обвързна, никаде в профила и няма снимки от годеж или свадба. Много съм объркан, мислих направо да и напиша че съм влюбен в нея, но ми се струва доста глупаво, исках да и го кажа лично, но тя не ми позволява да осъществя контакт с нея, не знам какво да правя, опитах да я забравя но не мога, чувствам че тя е моето момиче, липсващата част от пъзела. Моля ви дайте ми съвет как да постъпя, има ли смисъл да се боря за нея, не изключвам възможноста да си има някой и за това да не ми отговаря, но ако беше така щеше да има качени снимки и на двамата, да обаче такива снимки няма. Не знам какво да мисля, само знам че я обичам. Благодаря, че прочетохте историята ми, ще се радвам да чуя вашето мнение, случвало ли ви се е такова нещо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 29 дни
hash: 32c6609922
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Объркан си и си силно привлечен от нея ,но не си влюбен и не я обичаш. Дори да не си тинейджър със сигурност нямаш много опит в любовта като чета написаното от теб.
Какво мога да те посъветвам освен да говориш с нея като нормален човек? Държанието ти е много глупаво и детинско и честно да ти кажа мене няма да ме впечатли някой като нон стоп ми харесва всички постове и снимки в фб.
Щом те е отрязала и продължава да не ти обръща внимание явно не иска да има нищо общо с теб или и тя е децки гъз ,който си мисли че така ще те накара да се интерсуваш още повече от нея.
Ама ми изглежда ,че момичето просто не се интересува от теб,а само и досаждаш.

 
  ...
преди: 10 години, 29 дни
hash: ff22bbbdb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Определено имаш силно влечение към нея, но може би не е точно любов, а само увлечение, което на по-късен етап може да стане по-задълбочено като изживяване, само ме притеснява факта, че тя не контактува толкова с теб, а явно си има някакъв личен живот, в който ти още или не си допуснат или не фигурираш. За социалната мрежа-може да се ограничава публиката на всичко, което тя споделя. Може да е слагала снимки или обвързаност с някого, но точно ти да не можеш сега да ги виждаш и пак да са си там. Мисля че трябва да и кажеш всичко, което чувстваш-кажи и, че се радваш на вниманието и компанията и, макар и да е в чата. Повече е прибързано мисля на този етап, защото ако тя не е толкова прибързана в действията си, може да я изплашиш и да я загубиш, като те отсвири директно.
Не ми се струва, че е детинско, просто ти така си обясняваш на себе си тази силна привързаност. И не е нужно да има някого това момиче, за да те отреже. Може да не и се занимава с никого на този етап.

 
  ...
преди: 10 години, 29 дни
hash: 7658358616
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз бих искал да говоря по нормален начин с нея, но не виждам как може да стане, не съм харесвал нон стоп снимките и защото е доста досадно както казваш ти номер1, що се отнася до това че и досаждам, бях и се извинил че няма да я притеснявам повече преди време и от тогава не съм и писал а ако тя мисли че и досаждам е могла да ме махне или блокира като приятел, това че не го е направила значи че все пак не съм и безразличен.
/Автор/

 
  ... горе^
преди: 10 години, 29 дни
hash: 05ab543952
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз имах същата история... така се запознах с едно момче и от там почнахме да си пишем постоянно, но не знам какво се случи и почнах да го отбягвам в чата.. спрях да му пиша, като ме пита какво правя му казвах, че съм заета и така постепенно спрях да си пиша с този човек... и както каза номер 1 - НЕ я обичаш.. може да си се влюбил по снимка, но е моментно.. повярвай ми.. преминала съм го и знам какво е.. а иначе за да те отреже зависи какво си й писал или питал? Не може от здравей, как си? и т. н. да ти каже "не ме занимавай".. изчакай известно време без да й пишеш, не й коментирай нищо... може да харесаш някоя друга снимка, но не й пиши и не коментирай.. след известно време или тя ще ти пише или ти пак и пиши след 2-3 седмици примерно.. питай я как е, какво прави и т. н. Ако искаш някой друг съвет пиши ми - *******@abv. bg :) (само предлагам :) )

/Модератор7 - Контактна информация не публикуваме!

 
  ...
преди: 10 години, 29 дни
hash: d04814a5cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Въпреки че не сте тийнейджъри, тази история си е точно за раздел "Тийнейджърски". Няма начин да я обичаш, просто я харесваш и ще ти мине. Да обичаш е нещо друго, което явно още не ти е познато. Възможно е и тя да мисли за теб, възможно е и да си въобразяваш, но няма как да го усещаш. По-добре и пиши директно, че би искал да се запознаеш на живо с нея и се разберете като големи хора. Недей да нахалстваш много - бъди възпитан и сдържан - може девойката на се прави на недостъпна, а може и въобще да не и понасят запознавства чрез социалните мрежи, но нямаш друг избор. Ако я видиш на живо, може и да я разлюбиш набързо, така че не се впрягай толкова.

 
  ...


...
преди: 10 години, 29 дни
hash: 2cb35ff4a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами според мен не си влюбен в нея - не можеш да обичаш някого без да го познаваш. Предполагам, че е мн красива и т. н. и я харесваш и може би ти допадат някои от нещата, които си видял, че и тя харесва и т. н., но това не е любов.
И все пак ако наистина държиш да събудиш някакъв интерес у нея, като момиче бих те посъветвала да спреш да и пишеш, да харесваш снимките и постовете и и да ги коментираш. Ей така, както до вчера си и писал почти всеки ден и отчаяно си търсил контакт с нея, изведнъж просто спираш. Ако поне малко те харесва най-вероятно или тя ще те потърси след известно време, или ако по-нататък някой ден пак и пишеш ще ти отговори. Ако пък ли не, значи просто не я интересуваш и няма смисъл да продължаваш да и досаждаш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 29 дни
hash: 9266e43be8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, за каква ОБИЧ и ЛЮБОВ говориш при положение, че нито сте общували на живо, нито даже в интернет? ! Или си много наивен, или лъжеш за възрастта си. Залагам на второто, съдейки по начина ти на писане. Пфу, да ви имам проблемите...

 
  ...
преди: 10 години, 29 дни
hash: 83bad0f765
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Първо си и досаждал въпреки несъгласието и, а после ти се струва глупаво да и се обясниш в любов. Това е като онзи виц, дето мутра искала да и направят около 30 татуировки една от друга по-грозни, а на края като го питали дали не иска и едно слънце до облаците, казал: "е, няма ли да е кичозно? "

 
  ...
преди: 10 години, 29 дни
hash: 9a737d4194
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не че искам да те разочаровам, но при така описаната история, тя има поне още 3-4ма балъка като теб, което е лошо колкото за теб, толкова и за нея.
За теб е лошо за момента, тъй като си и преписал някакви очаквания, които тепърва ще се разбият на пух и прах. Хубавото е че тепърва ще градиш такъв опит.
За нея е лошо, защото от много момчета, тя ще се обърка, ще знае че всичко и е позволено, включително и долни манипулации. Така ще стане поредното младо момиче, паднало и потънало от кораба, защото е решила че всичко и се полага на момента, веднага, без да се бори ида гради.
Примери за такива много.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 29 дни
hash: 9d996315ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Егати дивотията. Не казвам че не е възможно, но е малко вероятно да се интересува от теб. А ти си се побъркал човек. НЕзнам какво да ти кажа, освен, че поропускаш мног наистина свестни момичета около себе си докато витаеш в някакъв мираж. От друга страна, разбирам те чудесно, и на мен ми се е случвало - е чак в социална мрежа -не. Аз затова и нямам профил в подобни сайтове. ;)

 
  ...

...
преди: 10 години, 28 дни
hash: 58e6e2583f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Това не е любов. Това е обсебване някакво. Не я обичаш, , а я искяаш, защото те е отрязала. Бил съм в подобна ситуация, но бързо излязох от нея. Спрях да я търся, не съм яя блокирал или нещо, но просто не я търся. След време си намерих момиче, което си обичах наистина. Така че, не се вживявай в подобни истории.

 
  ...
преди: 10 години, 28 дни
hash: 5fcdd6f455
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Леле! Как може да изпитваш нещо към момиче, с което не си се виждал на живо, нито си разговарял с нея поне 5 минути? Предрасъдака ще те съсипе!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 28 дни
hash: 69fd62097c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Я я зарежи тази фръцла, не виждаш ли какви номера ти върти ''тя ме отразя от пъвия път'' голям глупчо си :')

 
  ...
преди: 10 години, 28 дни
hash: 34f2ee95e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Абе не се занимавай, удари един ъглошлайфай на ножа и си живей като пич спокойно

 
  ...
преди: 10 години, 28 дни
hash: a16e44c3e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Каква ти любов, бе човек.. Вкарал си се в някакъв тъп филм, нещо средно между пародия и филм на ужасите. Просто се дискънектваш и повече нищо в тази история не те интересува! Ле-лееее..

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 28 дни
hash: 7658358616
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Много благодаря за отговорите ви, да поясня не съм и досаждал, пишех и отвреме на време не всеки път, да отсвири ме на съвсем обикновенен въпрос: Здравей какво правиш, на което тя отговори че била на работа и не могла да пише, а цял следобяд беше на линия, явно е че си е чатила с някой.
Да пробвах и варианта да не и пиша и коментирам нищо, резултат нямаше. Да хубава е, що се отнася до това дали е скрила определени снимки, не е защото съм влизал от други профили и излизат същите снимки. Случваше се когато съм коментирал нещо на мои приятели дя да влезе и да коментира например нейна снимка или публикация, която е стара или да отговори на някой стар коментар написан от друг само за да ме подразни. Не съм и писал вече около месец, смятам да не коментирам нищо за да видя какво ще се случи. Имал съм връзки, но реални и такова нещо не ми се беше случвало. Яд ме е че не съм я притеснявал с нищо а се отнесе така лошо с мен. Що се отнася до възраста и двамата сме на такава че би трябвало вече да имаме семейства, но не искам да пиша годините заради нея. Очаквам още коментари и съвети, поздрави на всички коментирали!
/Автор/

 
  ...
преди: 10 години, 28 дни
hash: 9dabcc7c0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Товa твое поведение е плaшещо....
Звучиш кaто мaниaк някaкъв. Момичето те е " отрязaло", зaщо продължaвaш дa я притеснявaш? !

 
  ...
преди: 10 години, 26 дни
hash: 7658358616
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Не знам, освен да и оставиш телефонният си номер, ако иска ще ти звънне.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 25 дни
hash: 458b6f3d70
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   №=6 Аз също бях влюбена в момче, което не познавам.... (та още си страдам, но както и да е)
Авторе... Ако я обичаш истински не се отказвай от желанието си... Опитвай се все повече и все повече и накрая тя ще те забележи... УСПЕХ
ж15

 
  ...
преди: 10 години, 24 дни
hash: 7658358616
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Много благодаря номер 20, мисля че няма да има смисъл, Тя дори, когато ми потвърди поканата, аз и написах че и благодаря за споделеното приятелство, а тя взе че излезе и не каза нищо, за последно и изпратих картичка с пожелание за 8ми март, а тя дори и едно мерси не написа. Писъл съм си и с обвързани и винаги са ми отговаряли, а тя въобще не пойска да си пише с мен, исках да тръгне някакъв разговор но тя на съвсем обикновнният въпрос здравей не пожела да отговори, с нищо не съм я притеснявал писъл съм и че ще ми е приятно да се запознаем но уви отговор нямаше, когато е публикувала нещо и е била в чат съм и писъл че много ми харесва това което е споделила, а тя мигновнно изчезна и след около минута влезе през мобилния да види дали съм още там, а преди това е била на линия през компютъра. От известно време насам влиза много рядко, може би е заета, може и да е нарочно, публикува нещо, но вече не съм и харесвал нищо, реших да се отдръпна за известно време. Прави ми впечатление че едни и същи хора и лайкват постовете, дори има още един, който също я харесва зящото почти на всякъде има негови лайкове и той е от моят град и ми е приятел в мрежата, не знам може би е объркана защото съм сигурен че други са и писали много повече от мен. Само знам че имам някакви чувства към нея, по това което поства доста ми допада като разбиране и начин на мислене за живота, мисля че бихме си допаднали, но за съжаление явно тя не мисли така, а може би е чакала да и пиша или пък се е отказала, не знам времето ще покаже.

 
  ...

...
преди: 10 години, 23 дни
hash: 7658358616
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   "изчакай известно време без да й пишеш, не й коментирай нищо... може да харесаш някоя друга снимка, но не й пиши и не коментирай.. след известно време или тя ще ти пише или ти пак и пиши след 2-3 седмици примерно.. питай я как е, какво прави и т. н. "
Точно това направих номер4, забравил съм да го напиша в увода на темата, но тя не ми писа, а на въпросът ми "Как си, какво правиш, не получих отговор въпреки че и двамата бяхме в чат.
Автор.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 12 дни
hash: 7658358616
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   След известно затишие от моя страна и коментирах един нейн пост, след часове видях че тя беше отвърнала на коментарът ми. Разгледах добре профила на въпросната госпожица и установих, че тя харесва постоянно снимките на един нейн познат, а наскоро беше отбелязала на страницата си че са били заедно, явно това е нейният приятел, мисля че би било глупаво от моя страна да и пиша за мойте чувства към нея.
Автор.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7658358616
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Задравейте, след два месеца опитах да и пиша отново, написах и това което изпитвам към нея, но не получих отговор от нея. Вероятно, както някои от коментиращите беше написал, тя не се интересува от мен и аз не съм включен в плановете и, в мномента тя е на море.
Реших повече да не се занимавам с нея.
Благодаря на всички за съветите. Всичко най хубаво ви желая!
/АВТОР/

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 45e3daed25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Леле, авторе и това ми било държане на "голям" мъж за женене... Вижте до какво доведе тая напаст фб, хората започнаха да живеят във виртуала и да се влюбват виртуално :D
Като жена ти казвам, с гадже или не, тя просто не изпитва грам интерес към теб. Не е до добро или лошо отношение от нейна страна, ти просто нямаш право да очакваш, каквото и да е от един непознат "приятел" във фейса. Решила е, че ако ти отговори, като нищо ще се закачиш и ще й задосаждаш. Позната история... някои/много мъже не знаят кога да се откажат...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4bac3018a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Малееееййй, къв филм ;) анимационен - Авторе бъзикам те да -и няма да ти се извинявам. Ей ти един виртуален шамар да се освестиш ;)На ти още един! Виж сега случвало ми се е нещо подобно - нека ти обясня :Това, както са ти казали и в други коментари, не е влюбване, не е любов а най- много увлечение. Общо взето я искаш и си го набиваш ежедневно в мозъка и тя като ти демонстрира невнимание - чуството се засилва и се превръща в опасно психическо неравновесие. Цялата работа идва от там, че хормоните ти са скочили и оттам ти създават неадекватност. Сигурно и не спиш като хората, сигурно и не ядеш нормално... Съвет: погледни се сериозно отстрани и разсъди - можеш ли наистина да обичаш човек, който не си виждал наживо, не знаеш каква е комуникацията помежду ви, не виждаш нищо от езика на тялото и т. н.... Знам че е кофти момент, ама се стегни и ИЛИ я питай да се видите и го направете или като те отреже се спри да се самонавиваш, защото ако продължи по - дълго време това състояние става опасно за здравето ти!

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7658358616
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Аз съм и писал че искам да се видим, но както винаги не получих отговор номер27, много ти благодаря за коментара, не смятам да се занимавам повече с нея.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4ea90fcb0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   И моята история е подобна на твоята, само че аз познавам момичето по-добре от теб и напълно те разбирам, щом мислиш за нея значи я искаш и не се отказвай от това, ако трябва форсирай нещата започни да действаш гангстерски така да се каже ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7658358616
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Офф, вече не знам, писна ми, има моменти когато е на линия с часове през телефона, това ме навежда на мисълта че си чати с някой или пък чака някой да и пише и за това оставя фейса си включен с часове. Наскоро се прибра от морето и започна да влиза много често, през 15 минути, сякаш търси някого, има братовчетка и сестра която е женена, наскоро беше постнала че са били двете и още двама в едно местно заведение, не знам може би си чати с тях. Забелязах че когато е постнала нещо, аз естествено нарочно не го лайквам, започва да влиза много често, сякаш да види дали съм го харесал, а когато го харесам се спира, може би се заблуждавам а може би си играе с мен, честно казано вече се изморих. Бях и пуснал картичка с поздрав от мен за именният и ден преди около месец, беше го харесала, да обаче наскоро имах рожден ден но от нея не получих нищо, докато в същото време ми писаха много други непознати мисля, че поне от уважение би трябвало и тя да го направи а може би нарочно не го е сторила, на инат за да ми покаже че не иска да има нищо общо с мен. Когато и написах какво испитвам към нея, тя не отговори а след един два дни постна стаус (картичка) на стената си, нещо от рода на "ако някой ни е наранил го забравяме и спираме да мислим за него, понякога е доста трудно но действа оздравяващо". Най вероятно е било адресирано към мен, доста странен начин да покажеш на някого че нещата няма да се получат. Не знам, според мен работата е ясна, би ми било интересно да споделите своето мнение.
/АВТОР/

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker