Пълнеене - въглехидрати и белтъчини - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121305)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Пълнеене - въглехидрати и белтъчини
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1372 пъти
Здравейте! Имам нужда от мнение. Имам наднормено тегло със средно 7-10кг. Изчела съм страшно много за отделните групи храни и енергийните им стойности. Тренирам па час и половина, понякога и повече, през ден. Не пия газирани напитки, ям само черен хляб. Но като се сложих на протеинова диета ( нещо подобно на японската, но не съвсем) вместо да отслабна, качих! А от 4-5 дена се застъпиха рожденните дни на мама, баба, и кака и съм само на торти, сладки и шоколад ( като не мога да се въздържа от сладкото при тези му количества реших поне да не смесвам отделни групи храни) и наблюдавам че леко съм се вталила. Възможно ли е? Въобразявам ли си? Никъде не бях чувала да се отслабва със сладко, а да се дебелее от протеинови храни. Благодаря Ви предварително! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: cd4b1989e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Възможно е и с протеинова диета да напълнееш, ако ядеш повече калории от изразходеното. Това, че правиш спорт е похвално, но ако след това си хапнеш, ефект малък.
Не знам каква диета точно правиш, но при нисковъглехидратната хляб не се яде - пълнозърнест също!
Веднъж седмично се яде торта да кажем или чиния с паста и се запълват въглехидратните резерви.
Трябва да ядеш към 1 гр. протеин на 1 кг. тегло, което са почти 400 гр. месо дневно! Аз не мога да изям това и съм на шейкове понякога. Много е трудно, но като привключиш веднъж на нисковъглехидратно хранене поне не напъляваш.
Намали спорта, защото само ще ядеш от него, особено ако правиш много кардио. Повечето хора надценяват изразходените калории при кардио и спорт и средно ядат повече от изразходеното! Най-дебелите хора във фитнеса са на кардио уредите.
Препоръчвам 3 пъти в седмицата спорт по 1 ч. - 15 мин. Кардио на макс в края на сесията и 45 мин мускули като последните на максимални тежести дори и сериите да са по-малки. Имай предвид, че за този час не си изхарчила повече от 300-400 калории и НЕ СЕ ТЪПЧИ след това.
НЕ ЯЖ ПО-Често от 3 пъти на ден!!!
ТЕГЛИ СЕ РЕДОВНО

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 108b27ed46
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всичко зависи колко калории приемаш и изразходваш.
Направи си режим на хранене, най-добре разделно, без пържено, вредни храни, сладки неща ( може понякога, но не прекалено), без газирани напитки и натурални сокове, приемане 1, 5- 2 литра на ден вода, зелен чай без захар, яж на 3-4 часа по- малко, не се граНИ СЛЕД 18-19. 00 часа, тренирай нещо или се разхождай минимум 1 час на ден

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5cdd781ef5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Авторката- Аз си пресмятам калориите да са ми средно около1200-1300 на ден. Висока съм 160 и тежа 67 кг, на 16 год. Тренировките ми са предимно клекове, махове с краката в страни, коремни преси, тичане, едно упражнение което не знам как се нарича- в разкрачен стоеж с гръб към стената и се въртя с тежест в къце която опирам в стената. Също така отделно си карам колело като нямам сили за друго. Ако можете да ми дадете и диета която да не изключва напълно сладкото - забравих да спомена че понякога ми пада кръвното- и да има видими резолтати за не прекалино много време някъде за месец поне 3-4 кг :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6d9c8a7921
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Намери в интернет...Разделно Хранене.
Ядеш колкото можеш, но не смесваш храните, това е.

Y D

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3e2ec23a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ако градиш мускули - което при темповете ти на трениране и физическото натоварване, което описваш, е повече от вероятно, е нормално теглото ти да нараства, вместо да спада. Спокойно, след като не надвишаваш калорийния прием, които посочваш, това не са мазнини. Мускулите просто тежат повече - в огледалото обаче би трябвало да виждаш разликата, ако случая е такъв - по-стегнато тяло и тонирани мускули. Не се отказвай. Поздрави.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a8b967362d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това с нисковъглехидратната диета изобщо не го прави, защото спреш ли веднъж, веднага ще качиш, та даже и отгоре. А не можеш вечно така да си караш - сама казваш, че си изчела много за групите храни и знаеш колко са важни въглехидратите. Хората даже и са пресметнали какъв процент от храненето ти дневно трябва да са въглехидрати. Ако ти се занимава да броиш, де. Аз нито калории си броя, нито от кое по колко съм изяла, но пак си пазя хранителен режим. Например:
1. не ям абсолютно никога пържено, сладко, тестено, газирано (абе и сокове дори не пия, само вода и фрешове ;д), никакви полуфабрикати, само готвена храна, млечни продукти (но и с тях не трябва да се прекалява), месо, риба (необходимо е поне веднъж седмично, ама аз по-рядко успявам), яйца, плодове, салати заедно с обяда и вечерята.
2. също така си следя и порциите - да не са твърде големи (като ползваш по-малки чинии изглеждат по-пълни и създават усещане за ситост)
3. горе-долу съм си разграфила по часове кога трябва да ям, кога да позалъжа глада било с плод, било с кисело мляко...
4. колкото до спорта, през ваканциите главно танци, през учебно време три пъти седмично кънки и силови тренировки, а иначе почти всеки ден тичам
Това стана доста дълго и знам, че за друго питаше (аз фактически отговорих, пак съм предния коментар, в случай че не излязат един след друг, аз съм с хляба и белвитата :D). Aма реших да си кажа, да обменим опит :D

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker