6 дена хранителен режим - 1 ден почивка ?!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

6 дена хранителен режим - 1 ден почивка ?!?
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 2562 пъти
Момиче съм на 15 години и от 2 месеца г/д започнах да се замислям за това което ям и за начина по който изглеждам. Висока съм 1, 70 и вече тежа 51кг. Тренирам през ден като скачам на въже, правя коремни преси, клякания и други упражнения за стягане. Храня се основно с плодове, зеленчуци, овесени ядки и млечни продукти. Та въпросът ми е дали мога поне 1 ден в седмицата да ям каквото си поискам, защото все пак съм още на 15 и колкото и да искам да изглеждам добре, да съм здрава и да се чувствам добре ми се дояжда като гледам всичките ми връстници да се тъпчат със сладкиши, дюнери, пици, палачинки, чипсове и т. н....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 085329a87f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз също съм на 15 години и тренирам за удоволствие около 2 години вече. Общо свалих 10 килограма, хората ми казваха, че ще се разболея, но всъщност аз просто си промених навиците, защото исках един по-добър живот с хубава и здравословна храна. Храня се по 5-6 пъти, но не мога да убедя хората в това.
Както и да е, това е друг въпрос. Ако си постоянна в тренировките и в чистото хранене през тези дни, нищо не пречи да отделиш и 1 ден от седмицата, в който да увеличиш храната или иначе казано, да хапнеш малко по-вредно от обикновено. На мен лично също 7-мия ден ми е „cheat“ и изобщо не вреди,по какъвто и да е начин, даже е желателно понякога да има такива дни.
Пък и на първо място,ние сме ти тийнейджъри. :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: cac6760b1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   да, но това не значи да се тъпчеш като за 5 дена

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1f0f652914
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   НЕДЕЙ да се тъпчеш с дюнери, пици, палачинки, чипсове, пържени неща и най-вече "бърза храна" и "джънк фоод". Твоите връстници един ден ще имат здравословни проблеми благодарение на тези отрови, ще бъдат дебели и болни, докато ти ще си си в перфектно здраве. Нямаш си на представа каква услуга си правиш като не консумираш тези боклуци.

В днешно време хората не знаят какво пъхат в устата си и колко вредно е то. Главните причини за смърт в света са сърдечни заболявания и рак. Отиди в Макдоналдс и ще видиш, че винаги е пълен с деца. Родителите им доброволно водят децата си там, после защо децата били дебели. Да храниш децата си с бърза храна, да им позволяваш да се тъпчат със сладки, това за мен е равностойно на малтретиране на деца!

Затлъстяването (най-вече детското затлъстяване) набира скорост всяка година благодарение на невежеството и лакомията на някои хора. В Америка например има Макдоналдс на всеки 2 минути. В София до всяко училище, във всеки подлез, на всяка пресечка продават я дюнери, я баници, я има ресторант на Макдоналдс или KFC. Това нормално ли е?

Хората не са виновни, че в училище никой не ги учи на правилно хранене. Но за лакомията и мързела могат да винят само себе си! Сами са си виновни, че са мързеливи и лакоми. Не бъди една от тях :(

Продължавай да спортуваш, продължавай да се храниш правилно и докторът ще бъде като мит за теб. Успех :)


Бърза храна = Бавна смърт.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4f902b095e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   според мен може да се тъпчеш с квото си искаш само спортувай, спортувай, спортувай.. и не се отказвай от плодовете, но и не прекалявяй с тях. Идеално тегло е за мъже височината минус 100 10, а за жена - височината минус 100. Т.е. ти трябва да тежиш 70 кг. Спортувай, за да изглеждаш добре в тях.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a8d33c3bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   хр.режим не е нещо което някой да те кара да правиш или му се отдаваш или не ! няма почивка от хранителен режим още по малко толкова често да имаш "чийт дей" това са близо 50 дни в годината в които ядеш лайна

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f2e16a9e44
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм на 17 и съм в същото положение
От няколко месеца се храня здравословно, , три дена в седмицата скачам на въже, правя коремни преси, клякам. А петък и събота карам колело по 2 часа .
Има ефект, да . И си най-накрая си харесах тялото .
Та един ден в седмицата, си позволявам да ям чипс и през ден изяждам по 1-2 шоколадови бонбони . На всеки човек му се дояжда нали ? Не се притеснявай. Няма да напълнееш от една вафла и един чипс на седмица. Или друга вредна храна :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 130464103d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Зa ръстa си, си нaпълно нормaлнa. Хубaво е, че се хрaниш здрaвословно, но не глaдувaй в никaкъв случaй. Aз също спaзвaм режим, но веднъж в седмицaтa си позволявaм нещо слaдичко. Товa по никaкъв нaчин не се отрaзявa нa фигурaтa, стигa дa не ти стaне нaвик. Дaже е хубaво дa го прaвиш от чисто психологическa гледнa точкa, зa дa не се чувствaш все едно си нa вечнa диетa.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 5a4ebf54c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Темата е стара, но ще кажа едно:

Хрантелният режим, трбява да е естественото ви състояние, а не "някакъв зор", че да ви трябва почивка от него. Променете си мисленето и ще се оправите.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: bcd2f7df11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не е толкова трудно да преядеш с този 1 ден и да си наваксаш за другите 6. След такъв ден е много вероятно да стане дори по-трудно да се придържаш към плана си, но всеки е различен - може на теб да ти се отрази добре.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker