Отностно косата ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121546)
 Любов и изневяра (29806)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21916)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Отностно косата ми
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1992 пъти
Здравейте.Баща ми има гъста коса,а майка ми рядка и моята коса е нещо средно.Като малка си я бях пуснала равна отвсякъде да си бъде и ми беше удобна за поддръжка,но пък трудно се изправяше.Затова реших и горния пласт си го скъсих до раменете ,а надолу долния беше до закопчалката на сутиена,направих си и бретон,а косата покрай лицето ми беше на степени стигаща до бузите и до ключиците.Така вече от 4 години ходих да ме правят така и косата ми стана все по-тънка и филирана.Сега обаче реших,че спирам с това,пускам я да расте отвсякъде еднаква както преди ,за да си стане гъста ,защото степените и бретона като пораснат ще стават за опашка да се хващат и ще е по-добре.Слагам й на всяко къпане олиото на Икаров,къпя косата си през ден,не мога по-рядко,след къпане пръскам хининова вода ,а в краищата слагам крем за изправяне,не използвам преса от 4 месеца,само с четка и сешоар си оформям косата,защото иначе стърчи ,това което е дълго до ключиците.Понякога си правя и маски с тривитаминол .Вече втори месец съм постоянна в действията си,но имам чувството,че пустата коса не расте.Преди като бях с бретон и всяка седмица ми се налагаше да го режа,иначе ми стигаше под очите,а сега от 2 месеца пускане не е мръднал да порасне.Може ли да ми дадете съвети с какво още да се мажа,за да ми расте по-бързо?Ям много храни с протеини.Аз и майка ми обаче забелязахме,че от олиото на Икаров косите ни започнаха да падат адски много,канала се запушва от мен с по 2 топки коса,а уж трябва да помага за спиране на косопада.Чудя се дали е от сезона.Други имат ли този проблем от този продукт?Една приятелка ми каза ,че е по-добре да спра да използвам напълно всякакви продукти и да си се къпя пак през ден и тя ще порасне с времето ,да но идва зима и горния пласт отзад който е къс започва да стърчи от влагата,искам просто равна отвсякъде коса до кръста.Знам,че има хиляди такива теми,но тази е специално да питам за олиото дали някой има проблем от него.Напишете вашето мнение и какво използвате вие.Боядислава съм се само 2-3 пъти ,исках да се видя в друг цвят и сега съм в процес на връщане на моя си и после близката 1 година няма да се боядисвам.

момиче 18

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 168f8a7fe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не мога да разбера защо тооолкова много си пазите косите, ревете като ви ги подстрижат, пазите ги от бои, изтъняване.. Боядисвам си косата синя на всеки 2 седмици, нищо и няма. Поддържайте я както искате и я боядисвайте колкото си искате докато имате коса, че като остареете боядисвали, небоядисвали - няма да имате :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: d2844eae66
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Аз имах коса до кръста и реших, че искам промяна. Подстригах се на черта до рамото и се боядисах руса. За да постигна добро русо се боядисах два пъти, но ми омръзна и я направих много тъмно кестеняво, да си израсте моята си коса с естествен цвят.
Кестенявото падна и стана отново русо. За година и половина косата си ми израстна отново и стигна дори до под кръста, като съм й махала връхчетата през няколко месеца.
Сега наскоро малко повече я скъсих и все още не мога да се отърва от русото. Сега си е израснал моя си цвят, но по краищата още имам лек омбре ефект.
Всичко е строго индивидуално. Моята коса расте много бързо. Мия я 3 пъти в седмицата, като използвам шампоан (почти всеки път различен), после с един лечебен шампоан "Низорал", защото много ми се бели кожата по главата и накрая и слагам балсам в краищата. Косата ми е много къдрава, не става за изправяне, за това й слагам само пяна за коса, колкото да си пооформя къдриците.
И я реша много рядко, много е къдрава и гъста и като я среша, все едно ток ме е ударил. Реша я колкото да не се сплита.
Хининовата вода не помага, сестра ми я ползваше, но нищо. Може би си иска просто поддръжка, махай връхчетата през месец, два. Шампоан, балсам, може и някакви кристали за бърз растеж и предполагам ще си израсне.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 156eefeb90
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Да не говориш за Стимуланта за коса на Икаров?
Ами досега не съм срещала някой да се е оплаквал от него, мисля че ти си първата...
Може да е от косата ти. И аз ползвам хининова вода и може би малко разлика има, но не знам дали изобщо помага, защото моята коса расте на нормално темпо. Тоест, точно тези продукти които използваш може да не действат на косата ти. Можеш също да пиеш витамини за коса и нокти, аз не съм си правила каквито и да е маски досега, нямам толкова време, а и да имам мързи ме. Но ако държиш на маски, можеш още да се разровиш в интернет има с хининова вода и тривитаминол, аз за маски точно не мога да ти помогна. Чувала съм, че от бадемовото масло расте бързо косата, ако ли не поне помага доста и мисля че се взима от аптеките. Аа да, има едни профисионални течни кристали на "SERI", 7 или 8 лева са и тях не съм ги ползвала, но наистина имат ефект и аз мисля да пробвам ти също!
Дано да съм ти била малко полезна.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ab494cbb9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По-вероятно е да пада от хининовата вода. Виж за проблема от нея в интернет.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0600dc3df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И на мен така от този стимулант на Икаров, и не само от него, от някои други продукти също които уж много ги хвалят че действали мен ми пада косата още като го нанасям и като го измивам.. странно..

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 48fe061866
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   http://e-cosmetics.bg/argande-shampoan-argande-1000ml-p-763.html Очарована съм от този ,препоръчвам ти го-икономичен и на достъпна цена!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e24d915d0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Благодаря на всички за мнението.
от авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker