Как да постигна така желаната форма - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Как да постигна така желаната форма
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 1865 пъти
Здравейте, може би ви е омръзнало да четете истории с такова заглавие... Но все пак реших, че може и да науча нещо ново, което не знам.
Аз не съм дебела, а малко закръглена и просто трябва да сваля 3-4 килограма. В момента тренирам Kangoo Jumps три пъти седмично и наистина изразходваме много енергия. Въпроса е, че съм мотивирана, имам ясна цел, но нямам постоянство. Решавам например тази седмица да ям здравословно и да тренирам, отслабвам с 1килограм и през уикенда като ходя на гости при баба ми си го връщам.. Защо? - защото изведнъж започва да не ми пука... яд ме е, че никой от семейството ми не ме насърчава и не ми помага... А когато почна да им говоря за хранителни режими и добавки като - л карнитин, отразяват единствено своето безразличие и мислят, че съм твърде вманиачена.. с две думи разсейват всякакви мои надежди да имам перфектното тяло, те самите, които са ме създали не вярват в мен, та аз ли ще повярвам? ! Обичам ги, те са ми дали всичко от което имам нужда, подсигурили са ме, имат много положителни качества и затова няма да им прехвърлям тази вина. Поне не изцяло, въпреки че я има - от малка са ме търпели с вредни неща и аз свикнах с тях.. А бабите- те няма как да знаят какво е полезно и какво- не, за тях едно дете трябва да се храни за да порастне :Д :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 9c0aff16fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе, момиче, какво толкова 3-4 кг не са много.
Като искаш да отслабнеш, започвай да се разхождаш по 3-4 км на ден и нямаш проблеми.
Ядене - никакви глупави диети, хапчета, боклуци - ядеш това, което ти се яде, но препоръчвам да се намали сладкото.
Дано не съм прав, ако си 50-54 кг нямаш нужда от отслабване.
Ако си на 13-14 г 50-55 кг са нормални и стига с тия глупости, че трябва да отслабвате, за да изглеждате прекрасно за момчетата или Вашия клас.
Разхождай се, когато си гладна хапвай, но не прекалявай.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 5ddf338f98
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   защо искаш да махаш килограми, а не ги оформяш? Яж си колкото искаш, но спортувай сериозно. Да нр би да искаш да ставаш някоя вейка 50 кг. анорексичка?

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: c500c60db3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Номер 2, тя иска да махне тези кг, явно ги вижда като излишни, ако ги "оформя" гя ще си увеличи теглото и ще изглежда по-едра, защото ще направи мускулна маса.. Ако иска да се стегне, трябва първо да махне излишните кг, за да не се получи така, че после да не се харесва :Д иначе до авторката никакви диети.. Намаляш сладко и тестяно, ядеш по-чессто в малки количества.. Ппц и аз съм като теб мотивирам се там прая упражнения и се въздържам от вредните храни за седмица, свалям 2 кг и толкоз :Д намери някоя приятелка примерно или някой по нета, да го прайте заедно и да споделяте резултатите :Д

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1d0a34fda7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката : Номер 3, прав/а си, като имаш с кого да споделяш резултата си и да обменяте мнения е по-лесно. Засега спорта поне ми е сигурен, няма да го махам в никакъв случай, но покрай Коледа и Нова година с тези трапези.. няма как да се огранича от вредното. От някъде бях чула, че като тренираш мускулни групи увеличаваш мускулите си и те започват да се хранят от излишните мазнини, но смятам че това е много дълъг процес и по-важното е да ходя на аеробни тренировки, за да отпуша лимфата, която спомага за ускоряването на метаболизма, като по този начин изгарям повече калории, дори в дни, когато не съм на тренировка... С една приятелка се разбрахме да ходим заедно на фитнес, така че ще съчетавам и от двата вида тренировки - по два пъти- аеробна (канго джъмпс) и по два пъти- мускулни групи (фитнес) седмично. Ще внимавам с храната и се надявам проблема да бъде решен :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 46dce83f3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   При мен майка ми е адски слаба абе уникално тяло има.Аз съм закръглена на границата на дебелото.Тя ме тъпче като свиня,а тя яде много малко.Не мога да я разбера тя е с 2кг по дебела от мен ,но е много по-висока.Според вас каква и целта.

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1d0a34fda7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката : Номер 5, това е защото родителите знаят, че ние подрастващите сме в такава възраст, че имаме нужда от повече храна, защото ни е по-бърз мегаболизма и бързо я преработва. Колкото повече растеш, толкова по-бавен ти става метаболизма и по-трудно би отслабнала. Аз и затова сега мисля сериозно над това да се взема в ръце. Но смятам да започна с началото на новата година да се храня правилно и да спортувам. Направи и ти нещо. Всъщност от мен точно не можеш да получиш най-добрия съвет, защото аз самата не съм издържала повече от седмица на правилно хранене. Мотивирана съм, всеки ден гледам снимки на тренирани жени и си се представям в идеалната форма с летните дрехи, къси панталони, бански. Ще споделям резултата си в края на всеки месец, започвам от януари. Много важно е какво ядеш. Пребори се с желанието ? да ти дава вредни неща. Поне да не е нещо пържено, не яж нищо навън от рода на банички, вафлички, кремвирши, лютеница (има много Е-та) и залагай на зеленчуците, пилешко месо, риба, , сурови ядки, плодове, овесени ядки, гъби, пресни картофи (варени стават идеални, но в малко количество и със сирене), пълнозърнест хляб. Пий поне 1. 5л. Вода на ден. Не преяждай, разпределяй храненията си през равни интервали по малко, така че да се получат по 4/5 хранения. Планирай в началото на деня всичко, което ще ядеш. Кажи на майка ти да не ти слага в чинията, че можеш и сама да прецениш колко ти трябва. Това е, другото е постоянство, което аз нямам. А волята да отидеш на гости и пред теб да има куп сладки неща и да не си вземеш при мен е фатална. Все се изкушавам и така провалям не само конкретния ден, а цялостния режим, защото се отказвам.. казвам си ето, пак не успях и напук почвам да ям нездравословно до следващата ми смяна на мисленето. :D Надеждите са ми в новата година.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8495c80d5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Не е нужно толкова да се вманиачаваш по това какво ще ядеш, но все пак е хубаво да ограничиш възможно най-много вредните неща и да ядеш по-често по малко. По-важно е да тренираш, въпреки че ще качиш мускулна маса първо ще се стопят мазнините /ако ядеш правилно/ и после ще ти се оформи и тялото!
Надявам се да съм ти помогнала и да не се мъчиш с диети, а да се стегнеш, да спортуваш и просто да не ядеш боклуци. :))

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4e150b5273
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Благодаря, ще се постарая да постигна целите си. Вярвам в себе си и знам, няма да е лесно, но не е и непостижимо. Искрено се надявам това, което искам да се осъществи, то ще ми помогне в много аспекти от живота.. Няма място за отчайване, ще се боря!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker