Малките ми гърди ми провалят живота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121359)
 Любов и изневяра (29750)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Малките ми гърди ми провалят живота
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 2732 пъти
Зад клавиатурата стои едно отчаяно 18 (почти 19) годишно момиче. Имам голям комплекс от малките ми гърди. Чашката на сутиена ми е А, а в нея допълнително слагам подплънки, за да имам поне малко гърди. Липсата ми на гърди ме комплексира от близо 5-6 години. В 7ми-8ми клас на съученичките ми им ръстяха гърди и аз се чувствах много неудобно, защото нямах никакви. Чак в 10ти клас започнаха да ми се появяват някакви и в 11ти спряха отново да растат. Не се харесвам, не се чувствам добре, стоят като подутини, много са малки. Моля не пишете коментари от рода на "Харесвам малки гърди", защото знам, че има мъже които харесват, но моите почти не съществуват. Тоест да, почти плоска съм. Нямам и дупе, което допълнително ме комплексира- приличам на прът и не го намирам за красиво. Попринцип не съм клъощава, с нормално тегло съм. 166 см, 54 кг. Много искам да си сложа силикон, ще ми повдигне самочувствието, ще се чуствам много по-добре в тялото си и това е най-важното. Моля и препоръчайте ми добри клиники в София, за да започна да проучвам още от сега, защото имам намерение да си сложа през пролетта.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 454a1a6670
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не смятам, че малките ти гърди ти провалят живота, а по-скоро ти чрез своите комплекси си го проваляш.
И все пак - сложи си силикон, ако толкова желаеш, не бива човек да живее с такива комплекси.
Имам доведена дъщеря с малки гърди, но тя не страда от това, точно обратното - може да носи всякакви дрехи. Направила си е един сутиен с разни „диаманти“ отгоре - слага една прозрачна ризка и така излиза. Подчертава и много краката си като носи легинг с късо панталонче, къса пола и горе с бюстие.
Понякога баща ? издивява и я кара да сложи връхна дреха, но няма какво да си кривим душата - аз съм с големи гърди (чашка С-D) и я намирам за много секси, защото да имаш големи гърди си има и своите недостатаци. Например аз съм слаба с големи гърди, но не мога да си намеря дрехи, които да ми стоят добре - гърдите повдигат свободните ризи от тюл и стоят като чувал, не мога и сака да си намеря, и палто - или на гърдите няма да ми се закопчават, или в талията ще висят и да не говорим за рокли - всички затворени и хубаво от италиански марки не мога да нося, защото не мога да си напъхам гърдите, а по-големият размер е като на закачалка.
Според мен ти си имаш своите предимства, но не знаеш как да ги подчертаеш или просто не искаш, концентрирана върху проблемите.
Сложи си силикон, но недей повече от чашка B - със С-Д и слаба е много трудно дори бельо да си намериш, за дрехи вече казах, а и е неприятно, че мъжете те гледат само в гърдите дори да не го желаят, което те кара да се чувстваш като парче месо. Аз намирам малките гърди, чашка А за красиви, особено ако са симетрично и добре оформени, а и не могат да увиснат след кърмене и бременност. Сестра ми има чашка D-E, а е слаба и страда вече от болки в кръста. Големи гърди не можеш лесно да намалиш

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4bf0535ead
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Заглавието на темата трябва да бъде:

"КОМПЛЕКСЪТ че гърдите ми са малки ми проваля живота"
или
"Сама си провалям живота, комплексирайки се от малките си гърди"

От няколко години имам приятелка с гърди като твоите. Около 40-те е, като е родила и е отгледала почти сама три деца. Невероятен човек е!
Ни си спомням размерът на гърдите ? някога да ми е правил впечатление, или да влияе на чувствата ми, или на преживяванията с нея, или на нещо такова, освен може би първия път като ги пипнах, и то бегло...

Така че всичко е в главата ти! Ако се притесняваш, че няма да имаш достатъчно мляко за децата си - забрави. Жените с малки гърди имат много повече мляко от балконаджийките, понеже няма какво да им притиска и задушава млечните жлези.

Напротив - малките ти гърди са един съвършен филтър, който щете предпазва от глупаци, които биха гледали на тебе само като форма, без съдържание. Същите тия, дето се прехласват пред фолк-певачките и разните напомпани коври. На човек, който би оценил човешките ти качества и достойнства, гръдната обиколка би била последното нещо от което ще се впечатли или разочарова.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1c5cb7db8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Щом казваш, че са прекалено малки може да сложиш силикон. Сложи малко а не много. Важното е да имаш нещо. Това го направи ако имаш пари. Иначе престани с тези сутиени с подплънки. Повечето биха приели гърдите ти, но с тези сутиени с подплънки те ще очакват да видят нещо, но няма да го видят.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: bee73f2a1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз съм мислела за силикон, защото имам малко по-големи гърди от твоите, но не достатъчно. Ще ти кажа една основателна причина, заради която не бих си сложила. Един качествен силикон и операцията струват към 5 000 лева и се сменя този силикон през 5 години, после става негоден и се разгражда в теб. Ти сигурна ли си, че през 5 години ще намераш тези пари? Ти трябва да имаш поне 20 000 лева в банката, за да се подсигуриш и те да са само за това. Аз не бих си сложила поради тази причина, ако остана без работа и без пари и това да се разгради в мене и да ми отрови тялото и кръвта, само за да се харесам на мъжете? Айде не, мерси.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 536f420f57
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   А знаеш ли, че много от мъжете харесват малки гърди..

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e73aaf0c32
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Абе, я заеби тия силикони и гадости. Аз лично не обичам малки гърди, но преди всичко гледам човека, а не гръдната обиколка. Всеки човек си има плюсове и минуси. Никой не е идеален. И аз искам 25 см. пишка, ама няма, задоволявам се с 17 см и никога не съм имал комплекс. Това, за гърдите си е чист комплекс. Преодолей го и ще видиш колко по-лесно ще ти е.
Примерно, вгледай се в себе си. Във всеки човек има по нещо привлекателно, при едни са очите, устните, носа, ръцете и т. н. Когато осъзнаеш кое е привлекателното в теб, автоматично ще забравиш за големината на гърдите си.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 39261f0a2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Aвторке, не знaм дaли зaрaди тaнците или не, но aз до около 20 годишнa почти нямaх гърди. Нaложи ми се еднa годинa дa спрa всякaкъв спорт и кaто тръгнaхa тия дa рaстaт, сегa сa си нормaлни средни. Изчaкaй според мен още годинa- две. Освен товa с някои противозaчaтъчни можеш дa си помогнеш мaлко, консултирaй с лекaркa по женски;).
Имa също из билковите aптеки рaзни хaпчетa с естроген. Опитaй първо тaкa, преди което си нaмислилa. Оперaциятa нямa дa ти избягa, но aко можеш без нея дa предизвикaш мaлко рaстежa им... :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 684f536f36
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Проблема е в главата ти! Развивай се духовно! Аз разбирам да си мъж и да ти е толкова малък, че да не можеш да правиш секс, а то какво било. Бил съм с жени, които са почти плоски като теб, но жени, в които има с толко страст и ум, че забравяш какво се случва около теб.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a71296919d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Kaто не си харесваш нещо - променяш. Стига сте й наливали в главата, че гърдите не били важни, да се развива духовно и т.н. Ако хубавият бюст, ще направи момичето щастливо, това си е нейно право.
Щом си решила да си правиш операция, чети тук: http://www.tialoto.bg/forum/forumdisplay.php?f=29 Моят съвет е да не си слагаш огромни топки, максимум пълна чашка Б, за да изглеждат колкото се може по-естествено.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4e188984b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Проблемът не е в размерът на гърдите ти, а в ниското ти самочувствие. Вторачила си се в гърдите си и обвиняваш размера им за всичките си проблеми, а истината е, че дори и да сложиш силикон пак няма да си щастлива, защото ще намериш друга част от тялото си, която не е супер. Така, че вместо да се занимаваш със силикони и подобни глупости, се приеми такава каквато си. Добре, гърдите ти не са като на Памела Андерсън и какво от това? Сигурна съм, че имаш хиляди други готини неща-коса, зъби, стегнато тяло... така, че виж тях и се гордей с това, което имаш, а не мисли винаги за това, което нямаш. Дори и най-големите красавица не са съвършени, обаче знаеш ли какво ги прави толкова неотразими? Самочувствието им. Те си знаят цената, знаят кои са силните им страни и знаят как да ги подчертаят. Така, че спри да се тормозиш за това, което нямаш, а погледни какво имаш и бъди горда с него! Иначе ще станеш като онези нещастни хора с по 20 пластични операции, които продължават и продължават, защото все си откриват нови и нови "дефекти" и нито за миг не могат да са в мир със самите себе си и да се приемат и обичат такива каквито са. Така, че забрави са силикона. А и още нещо, едва на 18 си, тепърва ще ставаш майка и има голям шанс гърдите ти да пораснат малко след раждането.

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 10da95eae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Погледни на нещата откъм забавната страна - ако някой те загледа с възхищение, ще знаеш, че е видял нещо в теб, различно от дупето и гърдите. Повечето жени и идея си нямат кое точно е забележил, а след получаването на отговора не се чувстват по-добре. Казваш, че си като прът, но всъщност си компактна и не предизвикваш задръствания, а хората трудно ще се блъснат в задника ти, защото не е в стил Дженифър Лопес.

Няма да ти казвам кой какво харесва, а ще те попитам нещо: кой ти каза, че гърдите ти са малки? Кой те накара да се чувстваш зле? Сама ли си го внуши или повярва на някой друг? И откъде знаеш, че твоите са малки? Може на останалите да са огромни и мутирали? :)

Казва ти го човек, който е загубил част от живота си да се комплексира ненужно и разбира тези неща: ако имаш 10 предимства (да речем, не те познавам) и 1 или 2 недостатъка, не се вторачвай в някой от недостатъците! Наслаждавай се на превъзходството си, което ти дават 10-те ти предимства пред останалите! Така животът е по-хубав, а и е доказано, че ако ти се фокусираш върху нещо, останалите улавят подсъзнателно мислите ти и правят същото. Е, наистина ли искаш да изпращаш съобщение "Гърдите ми са малки! " вместо "Толкова ме бива, че се гордея със себе си! "? Няма съвършени хора - един мрази носа си, друг веждите си, трети цвета на очите, а четвърти - всичко. Но така и трябва, защото обществото ни не е готово за съвършени! Ако имаше един, щяха да го тормозят психически и накрая някой луд да го убие заради комплексите си. Не исках да звуча като учител, но май така стана! Просто се фокусирай върху това, което ти харесва и спри да мислиш за това, което не ти харесва! Така животът ти ще бъде в пъти по-хубав.

Съветът е безплатен, но и няма да те проверявам след време, за да видя дали го спазваш. Ако искаш да страдаш, пътят е широк, точно пред теб е и те очаква. Ако искаш да бъдеш щастлива, пътечката е встрани от периферното ти зрение, тънка е и трябва да се съсредоточиш в една точка, за да я видиш. Ти избираш накъде да тръгнеш. Моят живот няма да се промени от решението ти - само твоя! :)

Хайде и умната!

М27

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: f80c9f458f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз съм момиче на 22 и имам същите гърди като твоите :) Като бях на 16-17 бях ужасно комплексирана по този повод. Ама ужасно. Беше ми супер гадно, не се харесвах. Не намирах нищо хубаво в себе си, всяка дреха, която пробвах СПОРЕД МЕН не стоеше добре. И щеше да стои добре, само ако имах маалко по-големи гърди :D Но.. изглежда с възрастта се променят някои неща, дори и тези в главата. Сега се сещам и се смея сама на себе си.

Момиче, 1. 75 съм, 52кг. Мразех и височината си. И това, че съм толкова слаба. Исках да съм 1. 65 и към 55кг, пих разни хапчета за напълняване, но без ефект :)

Малко по-късно осъзнах, че имам перфектни мерки и, ако имам желание, мога да покажа тях. Но първо промяната започна в главата ми. Открих, че човек е повече душа, отколкото тяло. Разбрах, че е по-важно да хапвам здравословно, отколкото да се тъпча с мазнотии, за да надебелея и външно да изглеждам така, както искам. Почувствай се добре, харесай се първо като човек. Не знам как да обясня, не става за 1 ден промяната.

В последствие се появи и моят приятел, който обожава дългите ми крака, а в последствие и малкото дупе. Естествено, това харесва след мен самата. Мисълта ми е, че харесвам малките си гърди, супер удобни са и често нося спортни сутиени, които са идеални за вкъщи, а понякога и за навън.

Сама открий това, което харесваш в себе си и не си втълпявай такива глупости. Но не знам доколко ще ме разбереш сега, щом на почти 19 все още се комплексираш за такива неща, значи има още много да учиш и да се опознаваш!

Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c66ba6793b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Боже, да ти имам проблема.... Кой каквото си няма -това иска. Аз винаги пък съм си мечтаела за по-малки гърди.
При мен пък обратно. Винаги съм мразела големия си бюст. Гърдите ми започнаха да се развиват рано и в 4-клас бяха колкото шепата ми. Беше ме срам когато се събличахме по физическо-момчетата само ме зяпаха. За да ми изглежат по-малки даже си слагах слагах една безопасна игла отдолу на потника между гърдите си, за да си ги стягам и притискам и да ми изглеждат по-малки. После като продължиха да растат... мелеее. Толкова ме е било срам. Беше ми омръзнало да ме зяпат, да ми подвикват мъжете от колите, от строежите, да ме заглеждат и подхвърлят реплики по улицата. Това ми се струваше кошмарно, защото като харектер не съм такава, лековата... Колко съм искала да имам по-малък спортен бюст, а не тоя фрапираш, страсторазпалващ, огромен бюст.... от които няма как да се спася.
Сега съм с размер ДД/Ф.... Но вече съм на възраст, на която изобщо не ми пука.

Дъщеря ми е още на 14г и е с размер Д. Пита докога ще и растат-охх, като знам какво е да си с големи гърди... ама какво да се направи -природа....
На един Бог дал, дал....

А то авторке, обличай се по-женствено, наблегни и разкраси другите части от тялото... и не мисли, че гърдите ти са малки. Не това е най-важното в една жена. Ти си си го внушила и си мислиш, че това е най-важно, а не е така.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7499327f43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Пий мляко. Моята приятелка пие почти по литър на ден и са й екстра гърдите, а преди 1 година беше г/д като теб. Млякото много помага, гледай да е домашно - още по-добре.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e1b5079d2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Чакай малко, ти сама си втълпяваш, че като не носиш чашка H не си првлекателна. Знаеш, че мъжете харесват малки гърди, тогава защо искаш да си ги уголемяваш. Доколкото знам гърдите растат до 21- годишна възраст. Малките гърди си имат доста предимства. Представи си да си с размер H. Ако ти се налага по цял ден да тичаш по работа какво ще правиш? Тези неща тежат, а ти пишеш, че си кльощава. Съветвам те да си помислиш много добре, погледни ситуациата от всеки възможен ъгъл. Желая ти успех.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1c9be5e48d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ееее маса простотия..
Да развенчаем митовете и градските легенди..
Размерът винаги има значение (без мъжки хуй няма секс, без женски форми няма възбуда), парите нямат значение (хах нямат да, за това може да се живее сред природата, защо хората не ходят на почивка винаги когато могат щото парите нямат значение), и вътрешната красота е най-важна, мога да кажа, че няма ли външна красота няма никаква (но правилото е и в двете страни, трябва и вътрешна и външна, но външната е за предпочитане) щото никой не иска с крокодил да се сношава, или с нещо приличащо на орел за това не говорете глупости...

Нормално да е комплексирана мацката все пак няма нито задни части, нито предни тотално нормално е, който не е на нейно място да не дава съвети щото да си ощетен не е хубаво и е напълно нормално да иска да не прилича на дъска за гладене, а да има красиви женствени форми.
А тези с огромните гьомове хич не се оплаквайте, щото поне имате дори да е прекалено много пак имате, болял ги гърбът бре, ми ако нямахте никакви цици тогава щяхте да пискате, че сте дъски радвайте се, че имате огромни балони така е много по-добре, макар че аз лично смятам, че размер Ц е най-доброто, но колкото повече, толкова повече.

Както повечето жени обичат да ги порят кат риби с по 20 (и над 20 санта) патки, така и мъжете харесват пищни форми и е нормално иначе с какво се различава една жена без цици и задник от някое момче?
И аз нямам 20м санта шпек леки, но съм доволен и на 17 сантиметра поне не е 10, че тогава щеше да е ужасно...

Просто няма как да успокоявате хората, които нямат нещо, което не могат да си сложат, щото това не са дрехи и винаги е добре да има поне от един среден размер нагоре, пък си вярвайте, че размера няма значение....

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d9719dbe05
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Номер 17, комплексите ти бликат, бликат ;D Аз имам супер малките гърди, сигурно по-малки и от на авторката, никакъв сутиен не мога да сложа, само спортни и бюстиета, и познай? Кефя им се като невидяла - хем удобни, хем чувствителни, хем различни, да ме зяпат и да ми се чудят хората. Помня като бях осми-девети клас някакво момиче в далечината как каза: ама тази е съвсем плоска, т'ва момиче или момче е изобщо. И на мен ми стана смешно: момиче без цици момиче ли е, как, може би съм хермафродит тогава :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d99589d46a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Е чак пък толкова?!?
Малките цици обикновено вървят със сладки и стегнати дупета.
А в аналния секс няма нищо лошо.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a12ad581db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   НИкакви хапчета, никакви отрови! Започни да тренираш усърдно, направи си план за натрупване на мускулна маса. Яж чисто месо, пий мляко, много важно - ЯБ ЗДРАВОСЛОВНО. Първо начина на живот оправи. Вярно, това може да е до ген, ама явно тоя ген има недостатък, който ще си набавиш със трнировките. Тренирай лятото, почивай зимата от тям тялото само ще се оформи, както майката природа го е сътворила. Аз също имах малки, но миналата година промених изцяло начина си на прекарване на лятото и тялото ми само се оформи изключително добре. Тази зима мазнините вместо да се трупат, забелязах, че тялото ми ги използваше за разстежа на жизненоважните органи. В един от първите коментари прочетох за жена, която е спраля тренировки и също тогава са започнали да й растат. Логично, защото тялото вече се е обучило да влага храната в важните части, а не просто да си е трупа. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker