Ревнувам от бившата на гаджето ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121301)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ревнувам от бившата на гаджето ми
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1819 пъти
Здравейте!! От заглавието се разбира какъв ми е проблема. Ще разкажа на кратко. Преди 4 дни с няколко семейства и с приятеля ми бяхме поканени на ресторант, за мое голямо съжаление бившата му беше там. Бях се настроила много позитивно, но цялата ми вечер беше пробвал. Той ми е разказвал, че го е мотала 2 години, тръгвала с него и след 5 дена го оставяла и пак така, че била ревала за него, пишела му смс-и, че го иска, че и липсва, стихове, песни във фейсбук публикувала и т. н. Когато започнахме да излизаме с него и след време нещата станаха сериозни той ми каза, не иска да бърза за да не ме нарани. Аз много добре разбрах какво имаше предвид, чувствата му бяха 50% на 50%. В продължение на 1 година си търсех приятел и трябваше този път да направя нещо, тоест да си послужа с лъжа. Не е в мой стил да лъжа и т. н, но се наложи и го излъгах, наговорих му куп глупости и той сега я мрази, казах му, че тя иска да ни раздели, както го е разделила с предишните му 2 приятелки. Онази вечер когато тя го видя направо откачих може би не го беше виждала от 5 месеца, защото учи другаде. Цяла вечер го зяпаше, игра на хорото, само минаваше покрай нас, а като минахме покрай дансинга така се разигра и разхвърча, че направо ми идваше да и издера очите. Цялата вечер бях нервна, псувах я, кълнях я(досега никога не съм кълняла никого), чоплих покривката, блъсках стените в тоалетната, крещтях, алкохол пих, цигари пуших, наистина се побърках. Просто откачих. След това 2 дена бях на успокоителни и тичах на стадиона като луда. Приятеля ми много ме обича и ме успокояваше и само ме питаше, защо се дразня толкова много, но какво да му кажа. Дразня се, защото бившата ти те обича, макар, че ти е въртяла номера 2 години. Постоянно публикува някакви тъжни песни и полудявам.. добре, че поне той я няма в приятели да не ги гледа. Кажете какво да правя, как да спра тази луда ревност, защото вече наистина се побърквам? Винаги когато има участие някой певец ходя в това заведение, но не мога да понеса още една такава вечер камоли пък повече, но тя ще бъде там за да го гледа, а аз не мога да гледам онзи нейн поглед с който изпива приятеля ми, защото следващия път вече ще и набода очите на шиш!! Наистина съм полудяла до степен несрещана досега при мен, дайте някакъв съвет, хапчета, упражнения за успокояване или не знам, каквото и да е..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 689dff6908
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Малейййй! Ако някой ви даде катеричките накъсо - ток ще произвеждате!
Пуашим се, брато! Уж жените били нежни, крехки създания... Годзили и кикимори, мравояди и бял равнец!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: f4c9aa9518
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз пък винаги с бившите на гаджетата ми съм била приятелка или просто позната. Едната даже ми стана кръстница! Ми това е един отнай-стойностните хора в живота ми, хич не ми пука, че му е била бивша и са ходили близо 10 години! Щом е бивша и е избрал да бъде с мен аз съм доволна. Никога не съм го ревнувала, нито той ми е дал повод. Не, че не ме заради друга... :)
Та, мисълта ми е, че се радвай на миговете си с него, че да имаш хубави спомени. Нищо не се знае - може да останете цял живот заедно, може да се влюби и да те остави заради човек, с който се е запознал от 2 месеца (както в моя случай). А може да се види с бивша отпреди конкретната и с нея да се събере (свят шарен, съдни всякакви)“. Защото с тазиревност само обричаш своя живот без спомени. Нямаше ли да ти е по-добре, акосе беше веселяла цяла вечер, а не си стояла вторачена във въпросната мацка? И 3 дни след това да пишеш по форумите как се чувстваш гадно.
Щото аз мога да си спомням с умиление как сме всички на купон исе заливаме от смях, или как сме лагерували на палатка 10 човека и е било незабравимо (което не променя факта, че се радвам, че се разделихме) :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker