Къде греша - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121207)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Къде греша
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1365 пъти
Здравейте!
Първо ще бъда много благодарна на редакторите ако публикуват темата ми.
А сега да мина към проблема ми и той е че просто не мога да отслабна. Нека първо да уточня: на 15 години съм, не може да се каже че съм дебела но не съм и достатъчно слаба (като казвам достатъчно имам предвид до толкова че АЗ да се харесвам). И ето как стоят нещата - от нова година на сам се храня здравословно - внимавам с размера на порциите, с това какво ям (гледам да ям повече протеини и витамини и по - малко въглехидрати, макар че и от тях хапвам всеки ден, не ям junk food нито пък сладки неща - най - много 2-3 пъти да се е случило да хапна от тях), спортувам редовно (5-6 пъти седмично - кардио, силова тренировка или йога). Не е като да няма абсолютно никакъв резултат от тренировките защото имам като цяло оформени мускули, но каква е ползата като са скрити под мазнини. Също така да добавя че пия и по много вода (8-9 чаши) и зелен чай или кафе всеки ден (за по - бърз метаболизъм), но нищо.
И най - лошото от всичко е че просто не знам къде греша. Защо не мога да отслабна. Искам го толкова много. Моля ви ако някой може да ми помогне или да ми даде съвет, да пише.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4d9a7ca4ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябва ти време, няколко месеца чисто хранене и тренировки, за да се изчистиш. От нова година правиш така - еми хубаво, продължавай, но запомни, че не може за 20 дена да ти се покажат плочките примерно. То така ако ставаше всички щяхме 20 дена да се храним добре и да спортуваме и хоп - хубавото тяло се показа. Това отнема месеци чисто и здравословно хранене придружено със спорт, което няма краен срок, а е начин на живот. Ти ако искаш 1 година се мъчи така и после се отпусни, спри да спортуваш и почни да ядеш отново вредно и виж дали няма да си върнеш старото тяло. Ще го върнеш ако не веднага, то за няколко месеца и усилията ти ще идат на вятъра. Иска се постоянство и търпение. Продължавай да се храниш чисто и здравословно и да спортуваш и ще видиш желаните резултати.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 5b5cf8f9b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Грешката ти е , че искаш да стане много бързо всичко.И аз преди бях така- започна някакъв спорт, огранича яденето и не виждам бързите резултати, които искам примерно в срок от 2-3 седмици и се отказвам.Много спортове съм оставяла така.Както каза номер 1 иска се време.Ти казваш, че си започнала от нова година, което досега са 23 дена.Трябват поне няколко месеца - и то не да правиш диета, а да се храниш здравословно като начин на живот завинаги и да спортуваш редовно, не само докато свалиш килограмите, а пак - завинаги.Това трябва да ти е начин на живот.Аз така бях качила 15тина килограма в рамките на 1 година, поради стрес , много калорично и нездравословно хранене и т.н.Започнах да се храня здравословно, без да се лишавам от нищо, просто повече салати, плодове, по-малко въглехидрати - изхвърлих чипсове , пици спагети - много рядко.И спорт.За около 2 месеца свалих 5-6 килограма.Може да ти се струват малко, но е препоръчително да сваляш по малко и да ги задържаш.Аз освен, че ги задържах следващия месец свалих още 3.Сега ми остават около 5-6 килограма за сваляне и знам че ще успея , но може би след 2-3 месеца , защото бързите диети освен, че забавят метаболизма, след това качваш всичко наново.Затова не се отказвай - дори след 6 месеца да отслабнеш бавно , но славно е по-добре отколкото сега да се отчаяш, да захвърлиш всичко и пак да си на старото дередже.Успех от мен и не се отказвай , докато не си постигнеш целта!!!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 2e35e09955
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От новa годинa бе моме , мaлко време е:)
Имaй търпение! Често се случвa дори , нaчинaещи с фитнес първо дa вдигaт около 2 кг. Ти продължaвaй тaкa и след двa - три месецa ще се влюбиш в себе си;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4d9a7ca4ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1 съм и напълно подкрепям номер 2 .

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 18a7916f2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   трябва честно казано поне няколко месеца, за да видиш промяната. Но браво, че включваш и силови тренировки. Продължавай в същия дух

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker