Къде бъркам и защо не отслабвам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Къде бъркам и защо не отслабвам?
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 2435 пъти
Здравейте. Никога не съм била дебела, а просто пълна, но въпреки това никога не съм харесвала тялото си така. Затова реших, че е крайно време да отслабна. Е добре, обаче по някаква причина нещата не ми се получават :Д
Висока съм 1, 68 и в момента тежа 55кг. Преди 1 месец започнах да спазвам режим на хранене и да ходя на фитнес 3 пъти в седмицата, тогава тежах 58кг.
И ето, 3кг за един месец. Не искам да звучи сякаш съм очаквала да отслабна за 1 месец, но проблемът е, че не виждам резултати. Решила съм да спазвам такъв режим до края на живота си, а не да се тъпча с каквото ми попадне както преди, но започвам да се отчайвам. За закуска ям плодове или мляко с овесени ядки, за обяд яйца/риба/месо с зеленчуци и за вечеря обикновено само салата. От една седмица спрях и хляба, въпреки че ядях по 2 филии пълнозърнест хляб. Между храненията също ям някакви плодове, ядки и т. н. Не разбирам къде бъркам наистина. Искам да сваля още 5кг, но съм на тези 55кг от 2-3 седмици и кантара не мърда. Всякакви съвети ще са ми от полза.
Наистина се надявам да публикувате историята ми. =)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 134ae1642f
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   3 килограма за 1 месец е изключително добре, бързото отслабване е вредно за организма, колкото и клиширано да ти звучи. Но недей да отслабваш с повече от 1-2 кг, най-много да достигнеш 51-2 кг. Нямаш нужда да отслабваш, храни се здравословно и спортувай, но това е твое решение. Ако искаш можеш да скачаш и на въже по 30 мин. на ден, но първо трябва 1 седмица подготовка или постепенно, ако не си скачала преди. Също така можеш и да тичаш по 1 час на ден или половин. Успех! :)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 47a83e923f
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Защо напълняват жените след, като се омъжат? А вече и преди това-Защото започват да ядат мъжки порции.
Тук се крие и отговора на въпроса, как се отслабва?
Като се поемат по-малко калории от тези които изразходваме. Контрола над порциите е решаващ.Второ е времето на прием на храната три пъти дневно, през не по-малко от 4 часа. Трето е бавното хранене-минимум 15минути.Дъвкане на всяка хапка по 32 пъти преди поглъшане.Четвърто много/30мл./кг.тегло/ ВОДА, вода не течности. Само така се слабее бавно но сигурно,оставяме време на организма да се настрои,за да не се получи йо-йо ефект.
Тук искам да добавя ,че трябва да се спре с междинните хранения.Прясното мляко не е полезно,дори е вредно, особенно от крави принуждавани да дават по 60-80литра на ден. А плодовете съдържат много фруктоза особенно във вид на сокове и фрешове.Най ,най добрата скорост за отслабване е 0,5кг/седмица.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4990ed39d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Спри ядките(фaстъци, бaдеми и т. н. )от тях се дебелее. Нaтовaрвaй мускулите, ходи дa тичaш, a относно тичaнето имa едни колaни, зa дa се потиш повече.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e8c90cb4c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отворих един случаен сайт за изчисляване на BMI индекса, въведох ти височината и килограмите и... си на ръба да влезеш в графа ПОДнормено тегло.

Вземи един метър и надежден кантар и си запиши обиколките и теглото, след което отиди на ей тоя сайт и си ги въведи в частта за жени: http://www.xenious.com/body_fat_calculator.php

Не е задължително да си "пълна", може просто да ти е такава фигурата по принцип.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d8f6ee44f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Част от дневната храна я премести към вечерята - докато спиш организмът ти има нужда от градивен материал, не само от салата, особено пък щом тренираш. Лягай си рано - около 22. 00 - късното лягане пречи на отслабването, а и не само на него. Ядки - малко, но редовно. Ако ти понася мляко - 2-3 пъти на седмицата е достатъчно, но най-добре да е качествено. Мазна риба - 2 пъти седмично. Останалите основни храни също с мярка. Ако изпитваш глад за сладко - изяж нещо сладко или добави мед или захар към млякото, ни пак да е малко, а не да се наплюскаш като за последно, както правят диетичките.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker