Проблем с теглото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Проблем с теглото
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1367 пъти
HI, GUYS!!!
Момче съм на 19 г. и имам проблем с теглото от както се помня. Прекалено съм слаб, висок съм 1, 65 и тежа 55 кг. Много ми е трудно да кача дори 1 кг. , просто явно е генетично заложено, тъй като майка ми и баща ми като по-млади също са били много слаби.
Не се харесвам толкова слаб, бих казал дори, че се комплексирам от тялото си. Наскоро започнах да пия бирена мая. Интересува ме дали мога да започна да тренирам, тъй като си мисля, че ако започна може да отслабна още повече. Не знам, не съм много запознат с тези неща и ще се радвам ако ми дадете съвети как да кача малко маса, че да започна да приличам на човек.
Благодаря много!!! :)))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7717fbac2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Брато тренирай си и да не ти дреме. Започвай и споко няма да отслабнеш. Ако ти се взимат добавки върви във някой фитнес, разпитай там какво, кога, как. Прочети това онова. Прегледай упражненията и започвай няма какво да се чудиш. Аз също съм на 19г 170см 67 кг. Тренирам от 4 години уличен фитнес. Там е изключително трудно да качваш но се качва. От друга страна се учат много красиви неща както и да е. Избери си спорт, това което те влече и започвай.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 37ad2839c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Мини на висококалпрична диета...има такива в имтарнет и започни да тренираш няма да свашиш просто ще натрупаш мускушна маса ако не стане си вземи Нацепин

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e6ccd7887b
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Не се притеснявай. Аз до преди 9 месеца бях 171см. 52кг., а сега съм 174см. 68кг. (качих предимно мускулна маса) и ще ти кажа как го постигнах. На 18 юли миналата година спрях цигарите. На 21 същия месец започнах да ходя на фитнес, да спазвам хранителен режим и да се ровя из нета за всичко свързано с бодибилдинга. Храних се по 8 пъти на ден и то големи порции! Тайната е в храненето. Трябва да ядеш много повече отколкото можеш да си представиш, но не яж боклуци. Яж картофи, ориз, хляб, овесени ядки, макаронени изделия, боб, леща, яйца, извара, кисело мляко, кашкавал, ядки, авокадо, зехтин, плодове, зеленчуци. Пий много вода. Харесай си зала и започни да ходиш. Питай фитнес инструктора в нея да ти направи програма. Няма от какво да се притесняваш, всеки е бил начинаещ и всеки е минал по твоя път. Даже ако имаш възможност си купи протеин на прах, креатин или БЦАА. Не слушай какво ти говори всеки. Аз ти казвам, че тези хранителни добавки не са вредни и ще ти помогнат да качиш мускули, но няма да стане веднага. Трябва да си постоянен. Истинските резултати идват чак след 4-ти, 5-ти месец в най-добрия случай. Ти си с бърз метаболизъм и трябва да се радваш, че трудно качваш. И аз съм като теб. Мен в училище сега не могат да ме познаят. Бях най-дребния в класа, а сега съм един от най-големите и ми имат респект. Преди се подиграваха с мен, а сега никой нищо не смее да ми каже, но си платих цената. Ако си постоянен резултатите няма да закъснеят. Разрови се из нета, направи си режим, програма. Започни да се храниш, тренираш и почиваш и ще видиш, че не само изглеждаш добре, но и се чувстваш много по-добре. Желая ти късмет :) Ако има нещо питай.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f72988684c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен всичко ти е наред и няма за какво да се тревожиш. Килограмите ти са идеални за ръста ти. Защо искаш да качваш килограми? Толкова хора днес искат да слабеят, а пък ти - обратното.
Хубавото е, че искаш да тренираш. Помисли кой спорт ти харесва и се запиши или ходи на фитнес.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0656594087
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Зависи какъв спорт ще тренираш. Ако е гимнастика или колоездене ще отслабнеш. Ако е вдигане на тежести ще наедрееш.

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e6ccd7887b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не се притеснявай. Аз до преди 9 месеца бях 171см. 52кг., а сега съм 174см. 68кг. (качих предимно мускулна маса) и ще ти кажа как го постигнах. На 18 юли миналата година спрях цигарите. На 21 същия месец започнах да ходя на фитнес, да спазвам хранителен режим и да се ровя из нета за всичко свързано с бодибилдинга. Храних се по 8 пъти на ден и то големи порции! Тайната е в храненето. Трябва да ядеш много повече отколкото можеш да си представиш, но не яж боклуци. Яж картофи, ориз, хляб, овесени ядки, макаронени изделия, боб, леща, яйца, извара, кисело мляко, кашкавал, ядки, авокадо, зехтин, плодове, зеленчуци. Пий много вода. Харесай си зала и започни да ходиш. Питай фитнес инструктора в нея да ти направи програма. Няма от какво да се притесняваш, всеки е бил начинаещ и всеки е минал по твоя път. Даже ако имаш възможност си купи протеин на прах, креатин или БЦАА. Не слушай какво ти говори всеки. Аз ти казвам, че тези хранителни добавки не са вредни и ще ти помогнат да качиш мускули, но няма да стане веднага. Трябва да си постоянен. Истинските резултати идват чак след 4-ти, 5-ти месец в най-добрия случай. Ти си с бърз метаболизъм и трябва да се радваш, че трудно качваш. И аз съм като теб. Мен в училище сега не могат да ме познаят. Бях най-дребния в класа, а сега съм един от най-големите и ми имат респект. Преди се подиграваха с мен, а сега никой нищо не смее да ми каже, но си платих цената. Ако си постоянен резултатите няма да закъснеят. Разрови се из нета, направи си режим, програма. Започни да се храниш, тренираш и почиваш и ще видиш, че не само изглеждаш добре, но и се чувстваш много по-добре :) Ако има нещо питай.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 3b68a918b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вземи се в ръце.За мъж това е грозно натрупак поне 10кг маса.Един мъж трябва да е пълен.Сега като гледам някви 16годишни плочки,мускули абе на къде отива това поколение.Оставам без думи!!!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 3b68a918b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   О, боже. А съм на 10 а съм толкова килограма колкото теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker