За абитуриентскоя бал - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

За абитуриентскоя бал
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 2049 пъти
Малко остава до абитуриентски бал вече съм си поръчала рокля и обувки и съм почти готова, но страшна много се затруднявама с грима тъй като почти никога не съм употребявала. Слагам само червило и това е. От месец изпробвам различни фон дю тени, пудри, изкуствеи мигли, моливи за очи. И от тук идва проблема тъй като града е малък нямам голям избор а и продуктите не са качествени. Исхарчих си и малкото спестявания за гримове които никога няма да използвам а служителката на магазина все ме лъже че това или онова е качествено или че това е точно за мен а накрая пак съм прецакана. Най-свежия случай е от тази седмица питах я за възможно най-светлия фон дю тен защото кожата ми е много бледа тя ми даде един и ми каза да го поставя след като преди това съм нанесла хидратиращ крем за да може после по-лесно да нанеса фон дю тена. Това и направих, но заприличах на портокал с други думи беше много тъмен и нямаше нищо общо с моя цвят. И както винаги няма как да го върна след като вече е използван. Върнах се и я питах за по-светъл тя каза че по-светло то това няма и ме съветва за тен което по нейни думи и мнение било модерно при младите. Не зная за вашето мнение но, на мене ми стана обидно вече изхарчи си парите за глупости не стига това а сега и за сулариум предложение. Аз си харесвам бледия цвят на кожата и не искам да си променям цвета със солариуми и тем подобни. Поставете се на мое място ако сте по-тъмни да ви правят на светли или обратното като в моя случай. Не е никак приятно. Много ви се моля дайте ми няколко сайтове за хубави и качествени или оригинални гримове на достъпни цени защото вече се отказвам да търся козметика в градския магазин. А и ако може да ми обясните кое как се поставя и как се нанася след какво или с какво да се нанася то гримирането е цяло изкуство вече се убедих. Благодаря че прочетохте

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4331c0c815
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами той се пробва на място, момиче. Това не е просто така да отидеш, да си избереш фдт по препоръка на служителката в магазина и да го купиш без дори да го пробваш. Искам да ти кажа, че фон дьо тен с твоя цвят на кожата се избира доста трудно, особено за такива "бледи" като нас. Има подтонове на кожата и на фон дьо тена, с които трябва да се съобразяваш.
Трябва да си наясно какъв тип е кожата ти и да се насочиш към съответните продукти.
Щом е за бала твърдо ти препоръчам Revlon colorstay. Има такъв за суха/нормална и мазна/смесена. Той е със средно покритие и със сигурност ще ти издържи цяла вечер че 150 buff е най- светлия вариант и най- вероятно ще ти пасне. На цена е около 20 лева.
Photoready на същата марка също е хубав, но е 30 лева. Той е със съвсеееем малки бляскави частици, които стоят невероятно.
Също Bourjois healthy mix(20 лева), Rimmel match perfection(16-17лв).
Има много ревюта направени от бюти блогърки, чети.

Сайтове откъдето можеш да си поръчаш са ензобг, емаг поразтърси се из тоя гугъл малко де.
Беци

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a3da199b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз пък не знам защо всички (или поне повечето) абитуриентки държат да се наконтят като 50-годишни лелки. Най хубава е естествената красота, в краен случай лек и не натрапчив грим. Като се прекали с козметиката всчко изглежда не естествено и.... грозно. Така че едно 18 годишно момиче като се нацапоти ефекта е точно обратен на търсения.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a7047fea03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Скъпа абитуриентка,
Радвам се за вълненията около предстоящият ти бал. Искрено ти пожелавам да имаш и същите около кандидатстването ти в университет и бъдещето ти след "Великият Бал".
Съветвам те да разгледаш клипове във Youtube/vbox и можеш да видиш кое КАК се слага.
Аз лично съм много против солариума, бъди колкото можеш по-естествена, вместо да влагаш много средства за да заприличаш на кифла с мармалад.
За фон дьо тена- защо не си вземеш пудра? Добър вариант е, ако имаш чисто лице. Или се посъветвай с козметик!
Видяла те е, че си отчаяна и продавачката е решила да си пробута стоката.

Успех!

П. С. Не забравяй, че това е само една вечер!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: e0f5ec3bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На никой не му пука особено, затова няма смисъл да умираш от притеснение. Истината е, че 99%, едва ли ще вземат участие в друго подобно събитие до края на живота си.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: fdecce96b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ами извинявай много, но ти може ли така наивно да подходиш като 10-годишно дете?

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 0f652ce035
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей. В твоя случай е най добре за 30 лв да посетиш гримьор, но може би и това нямате. От града не излизаш ли? Купи си гримове от лили, там са евтини. В ютюб има много уроци за гримове. Но са американски и продуктите ги няма в бг, така че ще използваш каквото имаш. Много хубав фдт е на ларош посе 11номер. Аз го ползвам от години. Светъл е и се нагажда на кожата. Продава се в аптеките. Освен това е издръжлив и няма да се разтече от танците. Сваля се с мицеларен разтвор. Аз ползвам на биодерма, най добрия според мен. Когато си купуваш фдт го изпробвай на врата си. Ако беше пробвала тозо портокаловия нямаше да си неприятно изненадана. А продавачката може би наистина не е имала по светъл, ако не се продават светлите нюанси. На солариум няма смисъл да ходиш, вече не е модерно. И си направи нещо, дето след време няма са те е срам да ск покажеш снимките.
Има един сайт strawbery cosmetics пиши и гугъл и си купи от там. Но така без тестери не знам как ще оцелиш цвета. Най добре отиди до някой град и си избери от лили. Но си избираш цвета на дневна светлина. Мацкаш си малко и с огледалото излизаш навън и гледаш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 868c15e1c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   по-добре си наеми професионален гримьор

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 50cb5cd80d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Сама ли ще се гримираш? Пишеш, че нямаш много опит, за това по-добре недей! Запиши си час в близкия салон за красота. Там със сигурност освен всичко друго и гримират. Освен това няма да дадеш толкова много пари за неща, които после няма да използваш. Отиваш в салона, плащаш си, те те гримират с професионален грим и готово. Хем резултатът ще е по-добър отколкото ако се гримираш сама, хем после няма да имаш една торба гримове, които не ползваш. Не е толкова скъпо.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 1922c646c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз за моят бал сама се гирмирах и изобщо не съжалявам, особено като видях някои мои съученички. Една приятелка ми помогна в избора на качествен фон дьо тен, тъй като не ползвам в ежедневието. Гримът ми стана супер - нито прекалено тежък и беше в мой стил. Аз не бих се доверила на гримьорки, имам една приятелка, дето ФДТ-нът и бе с 5 тона по-тъмен от кожата и и иначе нежното и излъчване беше затрито от тежкия опушен грим. Има и добри гримьорки, но шансът да попаднеш на такава, особено в малък град, е малък. Можеш да помолиш някоя приятелка, която се гримира добре да ти помогне или да те гримира?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 91b5899b56
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз ходих на гримьорка, направи ме супер, изглеждах естествено и в същото това време бях с грим, но не тежък, защото й казах че по принцип много не се гримирам, главно спирала и гланц и искам по-естествен вид, не натруфена... Не знам с какви продукти ме гримира, но аз сега ползвам Loreal True match и съм доволна много от него. Най-траен ми е от всички които съм ползвала (ако не си пипам много лицето де, защото се поизтрива ). Но винаги можеш да си го сложиш в чантичката и до тоалетната да се пооправиш за 2 минутки. Не знам как толкова наивно си си купила тези неща без да ги пробваш без нищо само защото ти е казала така тази и като те е излъгала 1 път пак си й се доверила. Фон дьо тен се пробва винаги преди да се купи, как няма да пробваш. в шишенцето изглежда един цвят но като се нанесе на кожата става по-различен. Спиралата ми е на Maybelline жълта, ползвам си нея от години насам и съм си много доволна. Тя ми сложи и мигли на снопчета но малко дори не се забелязваше че имам изкуствени мигли защото моите самите са си дълги така станаха просто малко по-гъсти и по-красиви. Роклята ми беше синя и гримът също син, но преливащо се синьо със зелено, много интересно и хубаво стана. Гримове се купуват само на място за да прецениш цвета реално защото от интернет на снимките цветът се различава от истинския. Преди да си купиш нещо на дадена марка, напиши в гугъл мнения за този продукт и прецени дали си заслужава и повечето доволни ли са от него или не. За този фдт, който ползвам сега на Лореал четох 99 % хубави мнения и не съжалявам че го купих. Щом нямаш опит с грима не се гримирай по-добре сама най-вече за бала, а отдели 30 лв и потърси някоя наистина добра гримьорка питай приятелки за мнение или ако нямате в града, някоя приятелка която се гримира добре я помоли тя да ти направи грима. А може и да гледаш клипчета в youtube и дотогава да експериментираш сама вкъщи и да се научиш, има много и много полезни - виж дори канала на Desi Perkins - невероятно красива жена и разбира много от гримовете, направо й завиждам. Иска ми се да можех да си позволявам повече пари за гримове на МАС и т. н. , успявам да си купя и такива но по-рядко и с малко лишения. Винаги пробвай на място и на дневна светлина преди да купиш някакъв грим -фдт, сенки, червило и т. н.! :) Весело изкарване

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 475f024a4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз си пазарувам от makeupbuthow (потърси го в гугъл), има и видеоуроци. Като качество по магазините стават: borjuos, max factor, loreal, а от по-бюджетните: catrice, rimmel. Фон дю тен се избира трудно, но се прави, като пробваш от тестера на брадичката примерно на възможно най- естествена светлина.
Ако искаш да се гримираш сама, гледай видеоуроци и се упражнявай. Ако ходиш на гримьор, избери проверен, за да не ти зарази с нещо очите.
Успех! :-)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker