Отчаяна от мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Отчаяна от мъжете
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 2795 пъти
Здравейте ще се нарека Шехерезада искам да ви разкажа за моите несполуки които доведоха до лошото ми мнение за мъжете. Аз съм на 21 год. но сам със малко остаряло мислене. За мен връзката с мъжа е нещо много важно. Педи всичко трябва да сме приятели да си вярваме, да уважаваме мнението на другия. За съжаление обаче винаги попадам на маже които мислят само за едно: как да преспят с теб а на другия ден не те познават. Когато станах тинейджърка имах много приятели в един от тях бях влюбена. Когато той го разбра обаче почна да си прави шеги. Една вечер седим и си говорим тои каза "хаиде ще го направим тая вечер пак утре няма да има нищо аз ще сам свободен". Знаете ли това ме накара да се почувствам гадно. Аз немога да направя нещо просто ей така за една вечер. След това всички маже които сам срещала и сам мислила, че могат да бъдат приятели с една жена са доказвали точно обратното, уж си говорят с теб като приятел, но накрая все се стига до секса. Наистина ли неможе да има приятелство между мъж и жена. Аз си мислех, че приятелство между мъж и жена може да има, но явно сам се лагала. Знаетели аз сам кръгъл сирак, нямам братя и сести, няма с кого да споделя когато ми е тажно когато сам сама. Затова ми се иска да имам поне един приятел на когото мога да се доверя и с когото мога да говоря за всичко. Приятелките които имам са дами които разказват всичко което им довря, и са доста завистливи. Преди 3 години се омъжих. Мъжът ми беше много мил и преди всичко ме уважаваше. С времето обаче всичко се промени. Той започна да ме убижда с най-гадни думи да не ми обръща внимание аз му говоря нещо той дори неме поглежда просто едно значно отговаря с ДА или НЕ пренебрегва ме, лега до мен все едно ме няма обраща граб и заспива. А това толкова ме наранява. Знаете ли душата ме боли. Искам да поговоря с с него да споделя. Приготвям вечеря, саладка обичам да правя домашни сладки, правя десерт. Когато тои се прибере го посрещам с усмивака и го питам как е минал денят му. А той все е намращен хапва сяда на компютъра или пред телевизора и забравя. Ако го погаля или го гушна той само казва "само ми досаждаш остави ме неми досаждай' всичките тези думи ме нараняват.Правим секс венъж в месеца и той като си легнем направо почва без да ме е възбудил, свършва бързо и след това заспива.За мен това е просто да отбие номера. Вчера имахме годишнина аз му купих бельо опаковах го хубаво и го оставих в неговия гардероб. Той през целия ден нищо ненаправи. Нито ми честити нито думичка каза за годишнината. Като се прибра и намери подаръка знаетели какво каза? " Защо само си даваш парите за глупости" и нищо друго не направи или каза. Всичко това много ме отчая. Такива ли са мажете без чувства без отношения. Мажете с които говоря всичките искат само секс въпреки че знаят че сам омъжена. Затова се отчаях от мъжете. Простете ако аз нещо греша и ако иска някой да ми пише, да си поговорим, да обсадим дали все още саществува такова нещо като любов. Ще се радвам да си пиешем. БЛАГОДАРЯ ВИ.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: 028c006fb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка, не всички мъже са такива, ти просто си попаднала на неподходящия. Много си млада за да търпиш, та това са ти най-хубавите години. Опитай се да му обясниш всичко това, ако нещата не се променят си търси щастието другаде. Желая ти успех!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: a03c80092e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си попадала на по - сериозни мъже затова така говориш, или по-точно си правиш такива изводи за мъжете. Има и мъже, които знаят, че приятелството е по- важно за тях и не прекрачват границата. Вярно е, че са рядкост, но все пак ги има. Ако нещо ти тежи остави адрес някакъв, ако решиш да споделиш, да поговорим

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 2b92d64f25
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мило момиче, до някъде ти сама си предопределяш това отношение на мъжа ти. Ти го обгръщаш с прекалено много внимание, той свиква да го получава и го приема като даденост....
Ами ти си толкова млада! С какво се занимаваш? Намери си нещо. Хоби или друго, което да ти запълва свободното време и да ти носи повече контакти, самочувствие и удовлетвореност. Така ще получиш повече възможност за контакти, които все някога ще ти пратят желания приятел. Може би нещо в поведението ти или визиятата ти провокира мъжете да ти предлагат секс - не знам!
Но помисли и върху това...
А за мъжа ти....съветвам те да се дистанцираш за известно време и да не го глезиш толкова много....наблюдавай дали ще забележи сам промяната....ако няма промяна - бягай надалече!!!!! Явно не е твоя човек!
И ЗАПОМНИ: кучето скача според тоягата! От теб зависи до къде ще вдигнеш тоягата!!!!
Казвам ти го от личен опит и от позициятата на майка с дъщеря на твойта възраст!
Стискам ти палци и успех!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 6e0e85ba4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мъжа ти е идиот. Още ли си с него? Направо в прав текст ти го казвам. За другото което споделяш, точно като тебе съм. Всеки сам си избира позицията, за мене това е правилната позиция, тази, която си описала, че искаш, и аз искам именно такива отношения мъжете, за които говориш.Не правя компромис с това. Тук някъде прочетох едно изказване, което много силно ме впечатли:
Когато правиш компромис със себе си, губиш.
Ето и това, което казваш тука, го доказва... Защо му слугуваш на тоя, защо му правиш вечери и салатки? Абе жени, вие сами се превръщате в безплатни домашни прислужници, а после, защо не ви уважават. Ами, ето, затова!!!
Прости ми за резкия тон, нямам нищо лошо към тебе лично, дори напротив симпатична си ми, наистина.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 15f6a27874
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здрасти,
Аз съм момче на твоите години и твърдо ВЯРВАМ в приятелството между момчета и момичета. От написаното прозира интелигентност, чистосърдечие и добронамереност, т.е. стойностна личност. Много бих се радвал ако осъществим контакт помежду си. За себе си мога да кажа, че съм много чувствителен, амбициозен и с чувство за хумор. Интересувам се от история, философия, поезия, изкуство, спорт. В някои отношения и аз съм разочарован от болшинството от момичетата, но от друга страна, съм изграждал много добри приятелства с представители на твоя пол. По отношение на секса, не се притеснявай-девствен съм, защото смятам, че любовта (ако е истинска) умее да чака подходящия момент! Пускам "топката" в твоето "поле"-оставям си координатите и ако счетеш за нужно и ще ти бъде приятно ми пиши-ще се радвам!
Е-mail address:
Vladpower@abv.bg

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker