Сваляне и стягане с бягане - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Сваляне и стягане с бягане
преди: 9 години, 16 дни, прочетена 7891 пъти
Здравейте!
Имам нужда от съвет. Аз съм момиче на 18г. и съм 50 кг. Не съм дебела, а просто имам нужа да свяла тук-там излишното (главно в краката) и реших това да стане с бягане, понеже нямам възможност да посещавам фитнес зали. Ако имате опит с това.. моля - споделете с мен, посъветвайте ме как по-точно да стане това. Колко да тичам? И мога ли да вземам хранителни добавки, при положение че няма да правя силови упражнения, а само бягане? Четох много в Интернет, но точен отговор не успях да намеря..
Много ще съм ви благодарна ако се намери някой, който може да ми обясни как стоят нещата! =D :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 16 дни
hash: a4db2d1011
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей. Правилно си подходила, защото истината е в бягането. Не е нужно да взимаш нищо, храни се разделно и просто започни с около 30 мин. тичане, не бързо бягане на ден и постепенно ги увеличавай до 1 час и съвсем скоро ще забележиш резултата. Но не забравяй да се разгрееш хубаво преди това, за да не се контузиш. А ако искаш да стегнеш дупето и краката прави клекове и напади. Пожелавам ти успех ! :)

 
  ...
преди: 9 години, 16 дни
hash: 1219306eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Нямаш възможност за фитнес зала но имаш за добавки? Тренирай HIIT

 
  ...
преди: 9 години, 16 дни
hash: 28ab6c79ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Най-добре за сваляне е така наречената HIIT – високоинтензивна интервална тренировка. Това означава редуване на спринтове с крос или просто ходене. Много по-ефективно е от монотонното бягане (крос) и тренировката е доста по-къса. Аз правя между 5 и 8 спринта по 30 секунди на тренировка. Като казвам спринт, имам предвид тичане с максимална бързина, на предела на везможностите ти, за да се изгорят максимално много калории. Още едно предимство на тази тренировка е afterburn ефекта - продължаваш да гориш калории няколко часа след края на тренировката. Естествено, не е за всеки този вид тренировка и за това повечето хора практикуват монотонното бягане - много по-лесно и по-безопасно е. Бих ти препоръчал HIIT само ако имаш опит в бягането. Аз съм тренирал лека атлетика и за това за мен не е никакъв проблем, но ако тичаш от по-малко от 2-3 години, по-добре прави крос, за да не се натоварваш толкова, а и рискът от контузии при крос е много по-малък. Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 15 дни
hash: cc560a85d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Привет,
Правилно решение си взела, точно бягането ще ти свърши работа в случая. Тъй като доколкото разбирам до момента не си спортувала активно, няма смисъл да вземаш каквито и да е суплементи за отслабване на първо време. Каквато и кардио тренировка да започнеш да правиш, ще има голям ефект. Това разбира се докато организмът ти се адаптира и спреш да сваляш, но ти така или иначе не искаш да сваляш 20 кг, а 5 примерно :) така че всичко от което имаш нужда е малко воля и дисциплина за редовно бягане. Препоръчвам ти да ходиш 3 пъти седмично, започни с бягания по колкото можеш, не се престоварвай. Докато се усетиш, ще си постигнала резултатите си :)
П. С.
Аз съм мъж на 29, спортувал съм през целия си съзнателен живот. Преди бях състезател по силов трибой (разбирай 100 кг. ), но след това смених спорта с бокс, при което паднах на 77 кг. така че имам доста опит със сваляне на килограми :)

Поздрави и успех!

 
  ...
преди: 9 години, 15 дни
hash: 54f4078640
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Трудно ми е да приема че преценката за физическите ти пропорции е вярна, защото:
1. Тежиш 50 кг. и за да имаш нужда от сваляне на килограми, трябва да си под 159 см., което едва ли отговаря на реалността
2. Това което ти виждаш, съвпада ли с онова, което околните виждат?
3. Липсата на нормална мускулатура по тялото ти те прави несиметрична в твоите очи - какво общо имат тук килограмите?
4. Спортувай - тичай, щом те кефи, макар че няма какво да четеш по интернет - просто мърдай краката си по често и всичко ще е наред с тях.
5. Мърда - живо е! Не мърда - умряло е! Това е истината. Бъди жива!

 
  ...


...
преди: 9 години, 15 дни
hash: d704535cf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Здравейте!

Много благодаря на №1, 3 и 4 !
№2 - Нямам възможност да посещавам фитес зали не от финансова гл. точка, а поради други причини..
№5 - Тежа точно 50кг. и 100гр. и съм 162см. висока (забравила съм да спомена)
Хората около мен казват, че съм добре. Не искам да свалям много килограми. 2-3 са ми достатъчни Краката са ми големи, както и прасците. И ми се струва несиметрично с горната част на тялото ми, понеже съм слабичка нагоре. Целта ми е да стегна краката си без да отслабвам горната част.

Благодаря отново,
авторката

 
  ... горе^
преди: 9 години, 15 дни
hash: 7ac72c7001
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Само си внушаваш, че си дебела. 50 кг за този ръст са слабо. и аз преди като теб си мислех че съм дебела краката че са ми големи и т. н. но след време сега като се гледам тогава каква съм била не знам с какъв акъл съм си внушавала че съм дебела като съм била чисто слаба

 
  ...
преди: 9 години, 14 дни
hash: ecd1e4c80a
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

8.   Аз съм номер 5. Данните ти по всички видове критерии, които можеш да намериш като информация, са ти почти перфектни към леко по-слаба, както казва 7. Освен това хората около теб със сигурност те виждат по-добре, от колкото ти се виждаш - повярвай им.
Според мен краката трябва да тренираш със сумо клекове, напади с ритник напред и български клек - мисля че като начало са добре. Всичко можеш да правиш в парка или стадиона, само със собствена тежест, а не в зала. Интервални спринтове също можеш да правиш, но едното не замества другото. Можеш да намериш и чудесни 10 минутни пилатес комплекси в интернет, които не са агресивни към тялото и можеш да ги правиш и у дома. Може да изглеждат лесни, но само така изглеждат отстрани :) Нищо не пречи да правиш няколко неща или да редуваш различни тренировки. Ако ще тренираш всеки ден, не е нужно тренировката да надвишава 30-на минути, а да тренираш всеки ден :)
И като се опитваш да прецениш ефекта от това което правиш, не гледай килограмите, а как се променя обиколката на бедрата в горната им част. Мери ги, например, през седмица, а не всеки ден.

 
  ...
преди: 9 години, 14 дни
hash: f1cfa7ebba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Бягането е добро решение. Определено е изморително, но и гори много калории. Можеш да пробваш и със скачане на въже и каране на колело. Можеш за разнообразие да правиш и други упражнения. Потърси в нета сайта на Руми Илиева и разгледай тренировките и. Кратки са и са ефикасни. Аз така се стегнах и свалих излишните мазнини. Човек като се храни добре и спортува редовно добрите резултати не закъсняват;))) Въпрос на воля! Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 12 дни
hash: 9ed5a2b24d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Моля да се публикува! Ако си от Пловдив има 1 камара начини за да се стегнеш, може и да си 50 кг но да имаш да сваляш 10 кг. 1во хранене, 70% от тренировката е хранене, 2-ро не приемай повече от 1300 калории на ден. 3-то тренирай цяло тяло, с твоя ръст упражнения със собствено тегло ще са ти перфектни, ГЛАД не е решение, ако може да се свържем извън сайта и ако си от пловдив мога мноого неща да ти обясня. За дупе има страшни упражнения за вкъщи които стягат дупето и краката. Но не е хубаво само крака, трябва цялото тяло да натоварваш и за да не каталясаш, редуваш 1 ден бягане 1 ден упражнения.

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 78754c3ad3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Точно, защото нямаш да смъкваш кг, а фигурата ти изглежда несъразмерна, проблема не са бедрата, а имаш нужда да оправиш горната част. Това с кардиото е прекрасно, но няма да ти помогне за по - добра визия. Необходимо е да развиеш горна част, по този начин бедрата ти ще ти стоят добре. Горна част се развива или в залата или на площадката, но с тежести (леки).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker