* Кола маска на цяло тяло... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

* Кола маска на цяло тяло...
преди: 9 години, 10 дни, прочетена 1586 пъти
Здравейте, малко се притеснявам.
Но направо към въпроса до сега съм се бръснала навсякъде( включително ръце, подмишници, крака и триъгълник.) Но го правя през 3 дни, което е доста често, вече искам да отида на кола маска, но се притеснявам от козметичката, друг човек не ме е виждал така, и се стъписвам, срам ме е, дали при всички е така, знам ч е нормално и ако нямаш косми е още по зле и е признак че имаш здравословни проблеми, но .... Бихте ли ми обяснили каква е процедурата, какво трябва да правя аз, колко продължава, след колко дни трябва да отида пак и след това появяват ли се малки пъпчици, както с епилатора :) Благодаря много предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 дни
hash: 0e767c7199
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ох не.... козметичката това й е работата, всеки ден вижда по сума ти окосмени хора които отиват със същата цел като твоята - да се обезкосмят. няма да си първата окосмена която ще види нито последната и няма да я учудиш с нищо. просто отиваш, казваш й на кои места искаш да ти направи кола маска, ще й кажеш че досега винаги си се бръснала (което според мен е голяма грешка) и сядаш и тя започва с кола маската - маже те след което слага лентичка отгоре и я дърпа за да се махнат космите и така докато ти махне всичко което си й казала. ходи се горе-долу 1 път месечно, може и 2, зависи от космите и бързината им на растеж, която при теб в началото може и да е по-бърза заради това че винаги си се бръснала но с времето космите ще отслабнат и изтънеят и резултатите ти от кола маската ще бъдат по-трайни и ще ти растат по-бавно космите както и ще са по-тънки и слаба и вероятно по-редки. няма нищо страшно. аз редовно ходя на кола маска и съм доволна, бръснала съм се най-много 5 пъти сигурно в живота си и то дори е било излишно тогава но все тая, тия 5 пъти не са се отразили никак при положение че всеки останал път е кола маска. няма нищо страшно. само че не мисля че е нужно чак на цялото тяло да се обезкосмяваш. ръцете не при всеки са наложителни - някои мои приятелки ползват епилатор за ръцете но ако не ти личат космите е излишно там, но ти вече няма как да спреш при положение че си ги бръснала... подмишници крака и триъгълник е нормално, но ръцете по принцип не е наложително при всеки но при теб вече е щом веднъж си започнала да ги обезкосмяваш. успех

 
  ...
преди: 9 години, 10 дни
hash: 44dc4f3557
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   не се епилирайте , натюрел !

 
  ...
преди: 9 години, 10 дни
hash: 39cb2d850a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ами все пак космите са отговорни за терморегулацията на тялото. Защо трябва да ги премахвате? Било грозно!? ! Моля!? ! Не ритайте срещу природата. Това е физическо тяло все пак. Стига токлкова много безсмислени страдания. По-добре космата и здрава, отколкото гладка и притеснена. Ама всичко е до време.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 дни
hash: 0e767c7199
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3 , откога хората , които се епилират не са здрави , защото излиза , че това искаш да кажеш като комбинираш космат със здрав .. ?

 
  ...
преди: 9 години, 8 дни
hash: 44dc4f3557
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря, сега остава да намеря моята козметичка. Живея в малък град, имаме само една, но тя такава клюкарка, че на следващите си клиенти разказва кои какво има по тялото ( вид, размер, дължина, ... ) с подробности и не искам да се подлагам на този тормоз. Ще потърся в близкия град :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 дни
hash: 44dc4f3557
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Има още два коментара искам да ги видя

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker