Отслабване без намаляване на гърдите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Отслабване без намаляване на гърдите?
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 2683 пъти
Здравейте, решила съм да сваля около 7-8 кг. Не съм пълна, но все пак бих искала да съм по-слабичка, защото такива фигури харесвам. Сега имам доста пищна гръдна обиколка, която обаче не искам да загубя в процеса на отслабване. Какво да направя? Да подчертая, че искам само да сваля килограми, а не да правя плочки, мускули или атлетична фигура, не харесвам такива. Има ли начин, чрез който да отслабна без да намаля драстично гърдите си? Изключвам бягането, защото заради плоскостъпие ми е забранено да тичам. И моля ви, не критикувайте, променям се за себе си, защото аз така искам, не за другите, най-малко пък за момчета. Това е моят идеал за красота и искам да го постигна!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: 2d04af3ec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не можеш да не свалиш от гърдите си. До ген е, както всичко друго. Ако, когато качваш, качваш и в гърдите си, значи от там ще сваляш. Давай по класическия начин- спорт и хранене, но наблягай на упражнения за гърдите си, за да не се свлекат много при отслабването.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: ed95000803
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не съм наясно при жените как е, но факта, че ние мъжете когато сваляме килограми, сваляме навсякъде, ме кара да мисля, че и при вас е така. Още нещо, без бягане няма как да се получи. Аз съм опитвал всичко-колело, плуване, какво ли още нe, но просто бягането е най-ефективно и резултатите идват най-бързо. И стой далеч от диети. Те са изключително безсмислени. Хранителен режим да, но никакви диети.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: d762f50516
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Преди имала ли си големи гърди? Ако отговорът е да, то когато отслабнеш пак ще имаш гърди. Ако пък е не приемай факта, че ще се намалят и живей с това.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 97395202c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имa упрaжнения сaмо зa гърди. При отслaбвaне ще губиш мaзнинa, с тренировкa ще печелиш мускулнa мaсa. Тоест, aко поне тези упрaжнения прaвиш, гърдите ти дори ще сa по- хубaви от сегa. Мускулa дaвa обем и сa стегнaти.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: c9dfaaf5aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Като занимаваща се с фитнес - ще кажа и аз малко, а и донякъде минах през същото.
Свалянето на килограмите СЕ ОТРАЗЯВА и на гръдната обиколка. До май 2013 бях 67 кг. (от доста застоял начин на живот, все "движение" с кола и бла-бла"). Бях абитуриентка и роклята, която си купих за бала, сега ми е с два номера по-голяма. Сега съм 57 кг. Само че през 2013 отслабнах драстично - за месец и половина свалих 15 кг., което бе в следствие на много стрес, напрежение, нерви и гладуване (гладуването не беше целенасочено, а просто грозен резултат от многочасово работно време, за жалост, та се хранех 1-2 пъти макс. дневно, и то основно с някакви джънк фууд, в малки порцийки). Сутиенът ми е с един размер сега по-малък - вече две години по-късно. Е, повече от 60 кг не мога да кача, а по-малко от 55 не мога да смъкна, което до някъде ме радва. Ходя на фитнес от половин година и си оказва влиянието не само върху тялото, но и върху емоционалното състояние - сега съм много по-добре и физически, и психически. Но гърдите ми не станаха отново по-големи, във фитнеса продължавам да се потя и т. н. Но упражненията за гърди вършат работа, само че не бива да се прекалява с тях и за жени НЕ е препоръчително да използват прекалено големи тежести.
Щом не ти върши работа тичането (макар че наистина е най-ефективното средство, направо спринтове) - скачай на въже (това също е доста ефективно! ), карай колело, кростренажор във фитнес... или пък активни танци? Пот трябва да се лее. Не се потиш - не отслабваш. Потиш се - отслабваш. :)))

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b0d70b46b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мога да споделя опита на номер 5. Аз се движа между 60 и 68 кг при 175 см. височина и гръдната ми обиколка дори се движи с две номера или -. При 68 кг. съм С до D, a при 60 кг. съм си чашка В към С, но мога да нося без проблем сутиен В
Имам по природа хубава структура на тялото и съм стегната дори да съм 68 кг.
Ходя си и на фитнес и правя упражнения и за гърди, но това не променя големината на гърдите, би следвало да ги вдига, но моите и без това не са увиснали.
Няма начин гръдната обиколка да не ти спадне с 1 размер при отслабване с повече от 3-4 кг., ако имаш големи гърди.
Интересното е, че когато съм по-слаба (била съм дори 57 кг.), не получавам толкова внимание от мъжете
Най-харесвана съм сякаш към 63-65 кг., но падна ли под 60 кг. сякаш не ме забелязват и ставам невидима. При 68 кг. също ме харесват и ми правят комплименти, което ми е доста странно
Моята цел е да не си играя много с килограмите и да се задържа при 60-65 кг. За съжаление точно като започнах фитнеса доста напълнях (не само на кг.), защото сигурно се отпускам с храната.
Опитах се да се храня с много белтъчна храна, да спря въглехидрати и тем подобни, но не ми се отразява мен лично добре - хваща ме цистит, започвам да имам проблеми като цяло с отделителната система и да се чувствам зле.
Сега консумирам хляб и картофи, понякога дори малко гумени мечета, но сладко по принцип не ям. Пека си сама хляба като си купувам чисто пълнозърнесто и ръжено брашно. Не само, че ми излиза по-евтино, но и е истински хляба ми.
Пека 1 кг. хляб на седмица, замръзявам половината. Този 1 кг. го ядем двама човека цяла седмица и не мисля, че е много,но си хапваме и картофи, и ориз.
7-8 кг. се губят иначе лесно, когато имаш излишни кг. , но ако си с нормално телосложение като мен и искаш от естетически причини да смъкнеш е доста трудничко.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 2e3e43892e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз искам №6 при 67 кг. Няма да я пусна да диша :)

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: e0805baa10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ами както казва №1 то си е до ген! Аз пък имам друг проблем не мога да напълнея! Много съм слаба едва 43 кг но със размер B, стигала съм до голямо С и малко D когато бях 50 кг. Ако отслабнеш няма как да не ти се отрази, ако държиш да имаш гърди недей сваля!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker