Плосък корем с плочки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121548)
 Любов и изневяра (29807)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Плосък корем с плочки
преди: 9 години, 14 дни, прочетена 1720 пъти
Здравейте! Момиче на 16 съм и съм висока 1. 67, 55 кг. Имач стегнато дупе за което често получавам комплименти но проблема ми е корема. Имам натрупани мазнини които са супер грозни с прилепнала блузка. Сега лятото е времето да ги стопя и после да си направя плочките. Имам волята за това но искам да е ефикасно и трайно. Спрях сладкото освен ако не е домашно и ако е такова хапвам минимално количество. Ям много плодове и зеленчуци и всяка сутрин щом стана пия ментов или зелен чай без захар, защото знам че помага за метаболизма. Кажете на прав път ли съм. Знам, че трябва и спорт и след като завърша ще бягам през ден, засега правя упражнения - преси, повдигане на краката, подскоци и подобни. Моля дайте ми съвети за да постигна целта си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 13 дни
hash: 980366df70
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Здравей! Така ами и аз отскоро започнах да тренирам, нали е лято, все пак трябва да се стегна хаха. Правя по 10 упражнения на ден, при което всяко е към 30, 45 секунди. Направих си програма, например правя 3 упражнения, почивам малко, след още 3 същото. Моите са предимно коремни преси и клякания. Но, разбира се трябва да се вземеш на сериозно. Не днес не ми се прави и не правиш. Та това е. Също може да намалиш сладкото, пърженото, захарното... Абе всичко с което се натрупват мазнини. Тичането също е много ефикасно, стига да не се отказваш! (: Това е и успех от мен!

- Psycho.

 
  ...
преди: 9 години, 13 дни
hash: 02163afef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Здравей ,аз съм момиче на почти 14 ,преди имах направо шкембенце и много го мразех ,но от скоро се заех да го оправя и постигнах сериозни резултати! Тренирам си вкъщи всеки ден ,основно клекове ,коремни преси , лицеви опори и много ходя пеша. След всяка тренировка си имам обичай да взимам душ и да хапвам голяма купа плодове -всеки ден различни. Също и пия многоо вода и течности ,чайове,плодов сок за храната както каза ти ,много внимавам с пърженото и сладкото ,не ям полуфабрикати и чипсове. От както правя това ,имам голям напредък с корема ,махнах мазнините и тепърва започвам да оформям плочки. Според мен не е необходима някаква специална ограничителна диета или да ходиш на фитнес , лично аз си тренирам вкъщи,но трябва постоянство.
Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 12 дни
hash: 755ea5cafd
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Момичета, не е трябвало да се сетите да тренирате точно преди лятото. Тренира се много време, с лишения и здрави тренировки, а не, , днес ще бягам, а утре не, защото ме мързи. Трябвало е и през зимата, и през пролетта, и през есента да тренирате. Но както и да е, не помагам с това.

Спри всичко пържено, както и газираното и мазното. Добре правиш, като ядеш много плодове, но яж и пиле( много е полезно, ама много, но без мазнини и пържено) и черен, а не бял хляб. Също яж ядки, но пак- да не са пържени. Много е важно да ядеш по 5-6 пъти на ден и преди тренировка не яж ВЪГЛЕХИДРАТИ. Тренировъчна програма можеш да видиш в интернет, а след тренировка може да ядеж чак след час. Пий вода повреме на тренировка, но не много. И почивай, не се преуморявай. Между сериите прави по 30 сек. почивка (това зависи по колко повторения правиш). И най-добре си постави дни за почивка, не тренирай всеки ден. 5 пъти седмично е добре :) Ако ти трябва още нещо, пиши тук. Поздрави и успех!
М, 14

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 дни
hash: 00caa2dba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като за начало, почни да бягаш, всеки ден, дори и през зимата. Ако никога не си бягала, вероятно няма да пробягаш повече от 2-3 километра първия път, но спокойно.
Бягай целогодишно, по 15-20 минути през седмицата и по час през уикенда.
Снабди се с хубави обувки за бягане (Nike Flyknit са моя избор), както и подходящ джогинг костюм (отиди в спортен магазин и се консултирай с продавачите, какво точно да си вземеш, според типа кажа и прочие). Така ще си спестиш болки в краката и мазоли на петите.
Бягай и през зимата. Щом е над нулата, няма проблем, а и така, ще калиш имунната си система.
По този начин, с правилно хранене и леки упражнения, ще имаш стегната фигура и мечтаните плочки.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker