Къде хората са по-сърдечни и топли от България? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Къде хората са по-сърдечни и топли от България?
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 4344 пъти
Така, дори и в България хората са ми твърде резервирани и не достатъчно топли, поне в София и другите гоеми градове където е работата.

Аз съм срамежлив, затова имам нужда от топли, отворени хора че да се отърва от черупката си, да се разчупя като видя че всички около мен са устати. Сега имам колежа италианка (работя в Словакия) и тази дама ми скри шапката, толкова емоционална, толкова разкрепостена и бъбрива. Ако не беше дошла да съм напуснал тази студена страна веднага.

Такива хора в Словакия няма, повечето са темерутести, затворени и т. н. По стечение на обстоятелствата до сега все съм пътувал или бил в такива студени земи или градове - Лондон (където приемното ми семейство ми каза че им крадем работата), Холандия (едвам прикрита омраза и дискриминация под лъжливи усмивки), Словакия и Чехия (студени, затворени и резервирани дори към своите, тези общества са като затвор, доста е депресиращо, никой не се усмихва по улиците, дори не се и преструват като холандците, и не е защото съм българин, просто хората са си доста негативни и злобни един към друг, а продавачките са вечно нервни и навъсени... ), Париж (хладно отношение, при все че зная френски).

Пари пари, но те се изкарват, а и един живот живеем и предпочитам да го живея сред сърцати хора, а не сред студени, които дори не ми отговорят на "Добри ден! " или "Довидения! ". Та кажете ми страна, където хората ще са по-топли и екстровертни и от нас българите и живеят за купона и ден за ден? Място където е вечна фиеста и се живее леко.

До колкото знам гърците мразят българите, а Италия пък е много земетръсна, в момента уча Испански, какво мислите за Испания, Португалия, Мадейра, Канарските о-ви и Аржентина? А САЩ, те като че ли са по-отворени и разговорливи от повечето европейци? Добър ли риск ще е да се върна на балканите в Атина примерно или наистина ни мразят, това май е най-близката страна с латино/средиземноморски манталитет до нас? Хърватите ги зная - студени и резервирани като всички славяни, не струват.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2b41f3f420
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Русия. Бил съм там около 5 години общо. Зависи разбира се къде точно. Москва си е битка за отселяване, но има райони в които хората са изключителни. Преди 7-8 години се случи така, че попаднах в Новосибирск. Немога да опиша колко се възхищавам на хората там. Случи се така, че нямаше къде да преспя и останах на гарата. Една женичка мина и ме видя. Без да ме пита, донеси ми чаша чай от кафемашината, след което започна да ме разпитва от къде съм що съм. Прибра ме утях. Държа се с мен като с роднина. Предположих, че е нещо индивидуално, но не е така. Бях там близо 6 месеца. Всички хора са такива. Добри, доброжелателни, някак си положителни. Като цяло в повечето региони на Русия са страхотни хората... Само Москва не бих препоръчал.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 44e6834826
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти, ако чакаш целият свят да се държи по едикакъв си начин, за да ти мине на теб срамежливостта, не знам къде ще се наместиш. Освен това, мисля, че имаш ниско самочувствие. Очакваш на теб да се усмихват, а ти като си срамежлив, дали се усмихваш на околните? А, може би си имал доста голям избор до сега и за това не можеш да решиш къде ти е добре? Нещо като бабичките, като се качат в празен рейс и не могат да решат на кое място да седнат.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d04a58aa2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Не знам какво си видял(а), но славяните са най-разчупените хора и като Наай-големи веселяци се открояват сърби, македонци, бошняци и руснаци. Личо аз имам само и единствено положителни впечатления от тях. Хърватите също са част от това и го носят в себе си, ала те са жертва на политическа промивка след разпадането на Югославия, внушават им че са западноевропейци и нямат нищо общо с Балканите, убиват им традицията и ги превръщат в сухари. В момента същото нещо се наблюдава и у нас. Отиди вечер в Белград и погледни как се държат хората и как се забавляват, сравни ги с комплексарите от центъра на София. Ние бяхме веселяци, ама сега и нас правят западноевропейци. Всеки българин се интересувал колко лускозна кола и апартамент ще има. Това е изключително ефективно и вредно за самосъзнанието ни.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f967f0d401
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз лично съм срещал най-топллите хора в Турция.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 5039c7b88e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   В испaнкя нямaш проблем, лесно ще се интегрирaш и създaдеш приятелствa. Но!!! Проблемът НЕ е вдругите хорa/нaционaлносто a в ТЕБ! Където и дa отидеш, ТИ ще трябвa дa се отвориш зa зaпознaнствa, приятелствa, дa покaжеш себе си и тaкa привлечеш хорa подобни нa теб.
Aз пътувaм много, социaлнa съм, но трудно допускaм хорa в нaй-интимният ми кръг от приятели, познaти имaм стрaшно много и от цял свят. В Бългaрия имaх (и продължaвaт дa сa ми) приятели, в Испaния (в моментa живея тук) имaм, в Гермaния, Aвстрия, Итaлия и т.н. но повярвaй, приятелите ми сa не повече от около 20, a познaти-хиляди.
Ти нямaш сaмочувствието и сaмопознaнието дa се отвориш и "тествaш" съответно сприятелявaш със себеподобни. Всичко зaпочвa със зaпознaнство! Реши си пурво вътрешният проблем, инaче нямa дa ти се получи в никоя чужбинa.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3d74d0f1cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Моите впечатления за руснаците са много добри. Добросърдечни хора с голяма душа.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 5eb6a4ef33
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Колкото и да е странно: Африка. Един познат италианец лекар е обиколил почти целия свят и никъде не бил срещал такава топлота и сърдечност от хората. Въпросът е какво би работил в най-бедните африкански страни:)?
Май така се получава, че колкото по-голям стандарт толкова по-лицемерни и студени хора. В Лос Анжелис е отвратително, всяка сервитьорка и барман мечтаят за пробия в Холивуд. Ако не виждат полезен контакт у теб приятелство не ги интересува. В Англия съм бил, лицемерни и с чувство на превъзходство. Мой познат от 15 години е в Австралия - същото. Той и жена му си общуват с други българи там. Просто докато не смениш българската фамилията оставаш долна категория чужденец.
Бях в Бразилия, Аржентина и Мексико - кефят ме хората.
Да ти кажа в България си е супер приятно като хора ако имаш пари:). Без да съм милионер, със средноголям бизнес не смятам да напускам родината:).

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 571d9e67bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Гърците мразят всичко и всеки, няма по-долни лицемери, езикът и азбуката им също са отвратителни.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: fe44f04ab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Предполагам: Румъния, Гърция, Сърбия, Русия, Испания, Португалия, Италия.
Но! В големите градове никой не те отразява, проблема е такъв, че хора добросърдечни и готини са само в собствената си родина.
Живота в чужбина прави от същите тези хора, същества с които не искаш да имаш нищо общо.
Просто живота в чужбина е такъв.
В малките населени места, пък са расисти, защото в чужбина в провинцията живеят богати хора, защото не искат да имат нищо общо с имигранти и просто няма да се чувстваш добре.
Та това е положението.
Иначе ние българите сме единствените, които не се държат в чужбина и който ти каже, че не е вярно, той просто не се е занимавал с българи в чужбина.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f2fb3efff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   2, да усмихвам се, но словаците са просто злобари повечето. Свестните хора се броят на едната ръка. Странно, но дори в Австрия и Унгария (дето дори една дума не знам на унгарски) хората бяха по-сърдечни, унгарците нараво ме учудиха.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f2fb3efff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Това за руснаците не го вярвам, повечето са сурови и неконтактни, както и Вишеградската четворка.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0f9d3e3844
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Словения :)!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3d74d0f1cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Дошло ми е до гуша да чета глупости като; "Искам да имигрирам", "В коя държава да отида", "Искам да живея еди къде си".
Това което наистина искате е, да им се тръснете на хората на някоя друга държва и те да ви приемат и да ви се радват. Как да ви приемат и уважават, след като вие самите нямате уважене нито към себе си, нито към родината си. Навиват ви и вие сами се плюете едни други и за всичките си неудачи и простотии обвинявате България. Запомнете че хората/народа правят държавата. Без тях, тя е само една територия, едно парче земя. Вместо да си стоите в нея и да се опитате да я оправите, вие я предавате и изселвате и ултимативно я оставяте на циганите. За хората в тези държави в които отивате, вие сте нищо повече от предатели без чест и съвест, без достойнство и лоялност - хора без род и родина. Никъде по света не уважават бездушни и малодушни предатели, защто както сте забили ножът в гърбът на собственната си държава, така ще направите с тяхната.
Ако продължавате да се изселвате така, само до пет години в България няма да са останали никакви българи а само цигани. Всъщност ще остнат малко българи, но това ще са пенсионерите, които за недълго време, един след друг ще починат, къде по естественни причини, къде с малко помощ. Тогава България ще принадлежи на циганите и първото нещо което те ще направят, е да и сменят името. Тогава вашите паспорти няма да са валидни и ако искате да посетите гробовете на вашите роднини, ще ви трябват визи. Тогава няма да можете да идвте тук и на почвка, защото туризма, също както и млкото индустрия която ни оставиха, ще бъдат унищожени.
Сами виждате, че няма да е изненада за никой, ако евросъюза се разпадне, защото всички виждате пукнатините които се появиха в него. Първо Англия, сега Франция, Италия и Холандия се канят да направят същото. Когато това стане, хората отново ще вземат управлението на държавите си в собственните си ръце. Първото нещо което ще направят е да изхвърлят всички чужденци. Тогава който има държава ще си отиде обратно в нея, но вие къде ще отидете? ... след като България тогава няма да съществува! Циганите няма да ви пуснат в ромската държава която вие им подарихте, защото едно че ви мразят и другото е, че ще ги е страх да не си я поискате обратно. Тогава единственно някои африкански държави могат да се съгласт да ви приемат.
Но на вас какво ви пука. До тогава, продължавайте да живеете мизерният си "разкошен" живот на запад и мижатурски и угодничски да се усмихвате и приклепвате, докато страстно целувате дебели задници.
Всъщност, вие самите не знаете какви сте, защото последните истински българи бяха избити през възстанията.
Приятен ден "родолюбци". Живот и здраве на всички ви!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: eead37bb83
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Южна Европа! Била съм на много места и в Европа и извън Европа, но най-добре се чувствах в Италия и в Испания. Весели, шумни... просто няма как да не се влюбиш в тях.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 62b5092f23
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Живея постоянно в Германия - не препоръчвам. От кратки командировки или почивки, с добри впечатления съм от Бразилия, Аржентина, Испания и Русия. Но, все пак всеки човек е индивидуален, някоѝ са по- затворени, други са по - комуникативни, така, че и преценката е субективна.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: dceb8ae91b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   15 не така с лошо, аз съм авторът. Искам в друга страна защото в България няма шанс да се оженя и като цяло по-трудно завързвам приятелства там от колкото другаде. Но до сега все пътувах в студени страни, искам нещо по-топло. И да, България отдавна не е онази хубава страна през 90-те с усмихнати хора, помня че продавачките не бяха толкова злобни като сега. Въобще народът ни стана много злобен.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 46fd663102
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Хора, живяла съм в 5 различни държави, пътувала съм още в много повече - от Австралия, Нова Зелнадния през ЮАР и едно ще ви кажа - ако човек има проблеми с хората, то те ще го преследват и в другите държави. Вие си взимате винаги вашите социални проблеми с вас. Хората няма да се напаснат на вас.
Сърдечни хора иначе има на о. Куба, но ако имаш пари :)
И си вземете достатачно храна, медикаменти и дрехи с тях ако смятате да емигрирате за теб - дефицитно е всичко, но хората са сърдечни - нямат интернет, ТВ, времето е хубаво и все нещо се намира за ядене. Вземете много долари и разни шарени дрехи и неща като медикаменти, с които можете да си купите поне временно много приятели.. По цял ден ще е песен.

П.П. Като човек, който е растнал през 90те не съм съгласна, че тогава хората били усмихнати и по-добри от сега. Просто бяха по-алкохолизирани. Това беше най-гадното време в България и на всяка крачка имаше кръчма, половината население беше безработно, а продавачките вечно те гледаха да не откраднеш. Бяхме под непрекъснато напрежение, но явно Авторът е бил дете и има хубави спомени. Като възрастен обаче няма вече незаслужени усмивки от продавачки, а трябва човек да умее да спечели хората. С детското личице си отива и бонусът да получаваш усмивки от леличките

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 91431bbfe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Познавам не единици, а десетки чужденци, които живеят в България (просто работата ми е да контактувам с такива) и всичките казват, че живеят в България, защото хората са контактни и сърдечни. Единствените хора, които мразим в България са българите. Жалко, много жалко. Ходи, обикаляй по целия свят, чакай България да се оправи и като се върнеш след 20 години, тук няма да се е "оправило". Ще е пълно с камбоджанци и индонезийци, които ще са заели местата на българите, обикалящи по света в търсене на топли народи и нации.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 04599478c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   21 глупости, всеки който работи с хора трябва да се усмихва. Защото колко ми е да викна управителя и да те уволни, защото си навъсена лелка вместо вежлива? Като мразят хората да не работят с хора.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 40693f1549
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Когато някой ми каже; "Абе, няма вече добри хора". Това е толкова смешно, отвртително, нихилистично.
БЪЛГАРИЯ ПУКА ПО ШЕВОВЕТЕ ОТ ДОБРИ ХОРА.
Кофти е това, че ние се вглеждаме в утайката. Пишем за утайката, четем за утайката, правим филми за утайкта.
И ни се струва, че всичко е утайка, а то не е така...

Джоко Росич

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f21e2f696a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Навсякъде другаде...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 79e4567eb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Ясно е че повечето коментиращи не са си подавали носа извън Бг. Испанците са най - некултурните и невъзпитани хора в цяла Европа- например. Руснаците са топли и сърдечни като има водка в изобилие. За балканските държави кажи речи е същото.
Африканците са весели и безгрижни, но мн примитивни за сметка на това.
В Азия и Саут Америка са любезни като им покажеш пари, ама то навсякъде е така.
Кажи речи само испанците и българите в туристическите места не крият откровената си омраза към туриста, който е причина те да имат работа... те така, те...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a4aaaef026
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   На базата на дълги и много ходене по различни държави съм на мнение че България е държавата с най-голям процент сърдечно население. Почти всички коментиращи дават примери с платен туризъм и че имало еди си къде сърдечни хора ако имаш пари, та това срещу пари не е никаква сърдечност, това е бизнес. Разликата обаче с другите държави е че в България ще намериш ужасно много сърдечни хора без да притежаваш дори стотинка. Ако тръгнеш по села и паланки ще те приемат безплатно да спиш ще те нахранят достатъчно е само да си усмихнат и да говориш с бабите. Лично на мен в Бургас ми се е случвало да ме приберат баба и дядо да спя в техния хол. Беше есен вече захладняло, часът около 8 вечерта, в града имаше футболно първенство хотелчетата заети с фенове, вървя аз покрай блоковете в кв Лазур, баби седнали на пейките, питам знаете ли хотел наблизо, те почват да изброяват, казвам бях там няма места, и шок една от бабите предложи ела да спиш у нас, в хола има легло и ме приюти жената безплатно, без да иска нищо насреща, без дори да пита своя съпруг, посрещнаха ме храна ми предложиха спах там. Предлагали са ми други баби на други места в България да ме нахранят, питам от прозореца на колата къде наблизо има заведение за по евтинка храна в едно затънтено село, правила била пица, тя малко не е пица два пръста дебела пита гарнирана със салам и кашкавал, ама да си на път и само от една усмивка и поздрав и да ти предложат да ядеш от нейния обяд ей така, изкара жената тавата на пътя отчупи ми 1/3 от питата и вика лек ти път.
Само в България вече можеш да срещнеш такива хора, ама като гледам как се глобализира населението и тези баби скоро ще изгубим, защото младите хора като коментиращите никога няма да разберат такова поведение и никога няма да станат такива хора.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b339659eed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Аз живея във Франция и хората са много, много мили и сърдечни. Работя с французи и всички са изключително любезни. Няма път в който да не попитат "как си" и няма път, в който да не кажат "ако обичаш" и благодаря. Дори в нашия град по улиците ме поздравяват непознатите.. Много толерантни хора!
Това разбира се е моето мнение.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 2a0bf6b03d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Номер 28
Живея в Испaния от 14 години и те уверявaм че кaто цяло испaнците сa знaчително по-възпитaни и културни от бългaрите (тези които сa в Бг). Товa е истинaтa, зa съжaление.
Aвторе, южняците сa весели и гостоприемни по нaтурa. Итaлия, Испaния, Португaлия... Сърдечни сa и сa толерaнти кaто цяло. Имa и изключения рaзбирa се, но aз тук се чувствaм кaто у домa си. Много е лесно дa се интегрирaш, стигa дa си рaботлив и дa не си някой лентяин. Още нa втория ден ще си нaмериш приятели.

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: b04621ebd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   32, ама икономиките им са бедни. По-добре Тексас в САЩ - пак топли и слънчеви но има икономика.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 8482487ced
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Мисля, че в южните щати на САЩ, Латинска Америка и Австралия. Слънцето си казва своето, а Лондон има по-малко слънце годишно от уж дъждовния Сиатъл! Освен това Европа е бита карта - толкова е близо до Близкия изток и Африка, че си е опасна вече, вижте че край джамията в София е пълно с новодошли? В САЩ има по-голяма цедка и там ходят предимно по-образованите. Испанци и такива нямат никаква икономика, всички се изнасят на север защото Гърция, Испания, Италия, Португалия са фалирали. Ама където климатът е кофти и хората са такива. Затова най-добре в БГ да си стоим или Новия свят. Това са двата избора, в Европа ни третират като подчовеци, дори и Испанците.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 5e92f4baa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   В Европа испанците са най-душички и лесни за комуникация. Имат МНОГО други кусури и са тъпички, ама са мега отворени и сърдечни. Италианците не толкова, особено тези в Милано. На юг са в пъти по-сърдечни, ама много мачисти и на теб няма да ти е добре.

Южноамериканците, без Аржентина, също са много отворени, ама културата е бая различна.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 8482487ced
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   35 душички ама само южно испанците, мадридчани са надути и се държат идиотски. Освен това нямат никаква икономика, фалирала държава. В Тексас например имат по-висок стандарт и пак климатът е слънчев. Австралия също. Само Гърция, Португалия, България, Италия и Испания в Европа имат толкова много слънце като САЩ. Дори в най-северните щати имат повече слънце от Северна и Централна Европа. Като цяло европеецът е ксенофоб защото нашите държави са на базата една кръв - един народ - една държава. В имигрантските общества всеки е една част нещо си, та там да си българин не е грях.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 993b24a566
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Харесва ми, как всички говорите за цели народи, представляващи десетки милиони души, все едно са ви комшията, който познавате цял живот, но когато някой каже "абе вие българите ... [добавете нещо случайно] ", веднага се обиждате.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 3832d71a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Сърдечни и топли като в България? За същата страна ли говорим изобщо. Българите масово сме невероятни темерути. Пример - купихме си жилище в нов блок и се нанесохме. В началото опитвахме да поздравяваме съседите, но или ни гледат като ухапани или в най-добрия случай някой да смутолеви нещо с половин уста или просто те гледат странно. Ами, спряхме и ние да поздравяваме, на никого не му е приятно да се чувства като идиот в крайна сметка. И така вече година - освен с едните съседи на етажа, с домоуправителя и касиерката нямаме с друг контакт - блокът иначе е 15 етажно ЕПК - около 50 % от живущите са пенсионери, 30% са в чужбина и жилищата са или празни или под наем, останалите изглеждат да са хора в трудоспособна възраст. Не си представям да се обърна към съсед за помощ или за каквото и да било. Отделно всички са супер стиснати и дръпнати, когато става въпрос да се купи или направи нещо за входа, за да е по-добре за всички или да се поеме някаква отговорност.
Може някъде по родопските села да има все още гостоприемни и мили хора, но в София определено случаят не е такъв.
Та ми е интересно, как някой може да приеме българите като еталон точно пък за сърдечност и топлота.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 993b24a566
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   38 Тихо, че ще нараниш нежните им ушички. В България, топло отношение означава липсата на всякакви задръжки, морали и стандарти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker