Студентски живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Студентски живот
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 4278 пъти
Студентка съм магистър в чужбина. Много ми е трудно. Ученето, работата, домакинските задължения, уча местният език. Имам време да изляза един път месечно, два максимум.
През останалото време от нерви и напрежение постоянно съм уморена. Нямам желание за нищо, искам само да спя, или в най-добрият случай да умра.
Не пиша тук, за да се оплаквам. Всъщност главният проблем ми е друг. Нямам време за гадже. Не знам дали имам нужда, май нямам, ако трябва да съм откровена. Но наскоро се запознах тук с мъжът на живота ми. Беше като излязъл от мечтите ми. Ужасно много се влюбихме, а аз се изнервих двойно повече, защото нямах време и за него. Той не беше студент и имаше много свободно време и изискваше от мен да се виждаме често.
Опитах се, но започнах да не се справям с ученето, да отсъствам от работа, заради недоспиване и направо изпаднах в някаква нервна криза. Постоянно ми звънеше да се видим, а аз му викам след 2 седмици, сега не мога примерно и той полудяваше и си мислеше, че нарочно му правя някакви номера и се скарахме. Сега го изгубих, а наистина много го исках, но не мога да се справя с това.
Искам да ви попитам как се справяте, имате ли време за гаджета? И имате ли нужда въобще? Защото на мен дори секс не ми се прави вече. От както съм тук съм правила само веднъж.
И сега ще кажете какъв ми е проблемът след като не ми трябва. Ами това е, че този мъж наистина много го искам, какво да направя че го срещнах в такъв момент. И още нормално ли е да не ми се прави секс?
Постоянно някакви депресии, реване, истеричен смях, напрегнатост, променливо настроение. Ако бях в България щях да посетя психолог, но не съм, а тук е скъпо.
Смешното е, че съм първа година, не искам да знам нататък как ще съм...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7b47d5f6de
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, всичко зависи от теб. Остава ти още една годинка, ако си взимаш изпитите. Аз съм изкарала цялото си следване в чужбина и се самоиздържах, и връзка си имах с днешния си съпруг, но нито един път не бях излизала на дискотека или клуб да кажем, нито пък си бях губила времето с приятелки по кафетата - работа, университет, учене, среща с любимия, учене, спане. Действаш като робот. Домакинската работа се върши между другото. Ако човекът не е имал разбиране, че не можеш да се видиш с него, той не те е обичал. Аз работех по 30 ч. седмично, включително събота и неделя, имах поне 45 часа ангажименти в университета трябваше да уча, а и се прибирах по празниците и издържах така цялото си следване - не само мастър-ът.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a85c69d739
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тази история все едно аз съм я писала... Само дето при мен е доста доста по-зле, защото съм Бакалавър и мъчението ми ще продължи още доста:(
Разбира се, че имаме нужда от гаджета. Но умората, стреса, напрежението и многото задължения някакси убиват желанието...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker