Груби коментари - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Груби коментари
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 2761 пъти
Здравейте, уча в частен Колеж в Чужбина. Стипендиянт съм, нашите не биха могли да плащат толкова много пари. Проблемът ми е следният, тъй като държа да схвана материята на предмата, и учителите да ме забелжат, че се справям добре, много често задавам въпроси или прави коментари. Разбира се, въпросите и коментарите ми са винаги, по темата и в повечето случай даже учудват самите преподаватели. Разбирам се напълно с повечето ми колеги, особено тези, който са чужденци, но местните ми колеги не ме търпят. Всеки път ме критиукват пред учителите. Последният път когато питах нещо учителя по политология, започнаха да казват ''що не се махнеш от тука'', ''не те искаме да имаме лекции с теб'' и все подобни груби коментари. Осъзнавам, че поведениео може би ми е грешно, все пак плащат слушат учителя не мен, стремя се да огранича до минимум подобни прояви, но начина, по който ми говориха пред целия клас много ме нарани. Как бихте ме посъветвали да постъпя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 26754321ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами като искаш добро отношение, спри да се подмазваш на учителите - никой не харесва подлизурковците! А ти сигурно имаш комплекси относно материалното състояние и се опитваш да ги компенсираш като показваш превъзходството си над останалите в знанията за сметка на другото. То не е лошо да знаеш, даже е похвално, браво за това, но не е нужно постоянно да се месиш в работата на преподавателите! Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c5e10d580f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не можеш да им запушиш устите, просто не си го слагай на сърце, знай си цената и това е. Ти си знаеш, че си качествен човек и това те какво казват по никакъв начин не променя нещата, пък и те го правят от завист и с цел да те сломят духом, така че не им прави тази услуга. Утре ти ще им се смееш.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 19fb583d0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Да не си посмял да ги слушаш тея.. никой няма право да ти казва къде да седиш и какво да правиш.. като не им отърва да се махат те.. послушаш ли ги ще им покажеш че могат да те манипулират и ще повторят да не кажа потретят.. гледай си интереса.. изпъквай.. черпи информация така ще напредваш и за напред в работата..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 79189f45f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да си приказват каквото 'шат. Както и ти сам виждаш, имаш много повече акъл от тях. Не им обръщай внимание.

- психолог Миро

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 9275c0fe94
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Гледай си учението, твоят живот и не обръщай внимание на някакви си други пишлемета - ти си там, за да се изучиш в професията (каквата ии да е тя), а не да се харесаш на този или онзи. Пък те нека си джафкат - нали знаеш - кучето си лае, керванът си върви. Опитай се да им я преведеш тази поговорка. А и като виждат, че не се засягаш, ще спрат в даден момент. Просто ги игнорирай!

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7b1930eced
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Интересна черта в българския народ. Забелязва се предимно в ученическите и студентските (понякога) години. Когато някой се отличи с някое свое качество, просто другите го смъкват на тяхното ниво, да не се цепи от колектива и да не изглежда по-добър. Не им обръщай внимание- нарича се завист. Повярвай ми- изобщо дори не им пука, че плащат пари за да слушат преподавателите, изобщо даже не им пука за уроците дори. Учат не защото искат, а защото трябва. Ти го правиш с желание, имаш интерес към учебния процес и гледат да те смъкнат на тяхното ниво един вид "да се осъзнаеш", че ставаш прекалено умен и изпъкваш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 0ce3a85375
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе, я ги зарежи тия глупаци! Ти си там за да научиш нещо и за да си полезен за себе си, а не за да се харесаш на шайка лигльовци, които си мислят, че щом родителите им имат пари да плащат таксата значи те са нещо повече от останалите. Завършила съм частно училище и знам как е. Така, че хич не им се вързвай много. Да, знам, че адски боли от подобни простотии, ама до колкото ти е възможно ги игнорирай и се съсредоточи върху ученето. Един ден ще видиш, че си е заслужавало. А колкото до това, че не искали да са в един клас с теб, ами да напуснат, бе. Никой не ги спира! Ти имаш право да си в този клас колкото и тях и ако не им харесва да се преместят. Ти не си длъжен да се съобразяваш с тях. Горе главата! Знай си цената и се гордей с това, което си а боклуци има винаги и навсякъде просто на мен ми е под достойнството да се занимавам с тях. И ти прави същото.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 32bb7f816a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Не си ли чувал че в този свят посредствените управляват? ! Няма значение дали си във фирма, колеж или където и да било, този тип хора ги има навсякъде. Когато забележат че някой е по умен и амбицозен от тях те го намразват, събират се заедно и се опитват да го злепоставят. Ако си в англия, където предполагам че си, те са още по зле. Опитай се да намалиш с въпросите си, поне по веме на лекциите и не след дълго те ще те позабравят и ще си намерят нова жертва. Горе главата и успех!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 36a06ab5d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Просто спри да се обаждаш за всяко нещо. Дразнещо е постоянно да прекъсваш преподавателя, който все пак иска да ви научи на нещо.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c5e10d580f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До 1

Защо да е подлизурко? Защото взема участие и иска да разбере и научи нещо, а не само да изкарва оценки, зубрейки неща, които ще ги забрави след 1 седмица?

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 66cd780fb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Питам от любопитство.. за коя държава говориш? Много са страните, в които трябва да се бориш за себе си, за някакъв вид ''равноправност''... булшит ор уатевър

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c350cdcf6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Добре е да питаш когато нещо не ти е ясно или искаш да знаеш повече, но нали разбираш, че всичко трябва да има някаква мярка все пак. Пък и зависи как го правиш и да е по-балансирано все пак, а не дразнещо...

Ако го правиш много показно, много слагачески, ако питаш и коментираш прекалено често и надуто и то за щяло и нещяло с цел да се изтькнеш и да изпькнеш пред другите, да искаш да си центьр на внимание е твьрде вьзможно да дразниш и досаждаш на околните. Все пак не трябва ли да имаш мярка за това...
Да не би ти да го правиш грубо, а после се чудиш защо ти правят груби коментари.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 0218848f28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Имам подобен съученик. Винаги пита за всяко нещо. Докъто на моментипита з апоеснения, понякога въпросите му са неадекватни и неуместни. Понякога се случва да изпускаме половината лекция заради него. Дори и на преподавателите е проблем. Тъй като на всеки един от нас се случва да пропусне или да не разбере нещо, а понякога и самите учители не успяват да го предадът в лесен за разбиране начин, е разбираемо. Затова говорихме с него и с някой от преподавателите. Резултатът е че поне един път в седмицата, се срещаме в някоя от стайте, където обсъждаме уроците, занятията и проектите от изминалите дни. Рядко, но все пак успяваме, да докараме някой от преподавателите на тези срещи. Ако не него, поне някой негов асистент.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 3f235ef1af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Не им обръщай внимание. Не виждам нищо лошо в това да питаш, когато искаш да разбереш нещо. Ако толкова те притеснява отношнието им, си набелязвай въпросите по време на часа и говори с преподавателите след това. Така ще избегнеш подобни изблици.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker