157 Гиче „Сесар Вайехо” - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

157 Гиче „Сесар Вайехо”
преди: 8 години, 9 дни, прочетена 8045 пъти
Здравейте
Тъй като съм 7 клас и мисля да кандидатствам в 157 гиче „Сесар Вайехо”. Бих искала да изкажете мнения за училището- добри ли са учителите, учи ли се езикът, учениците добри ли са- имам предвид злобни и лицемерни ли са, защото от предишното ми у-ще още се опитвам да си стъпя на краката от тормоз...
Все пак се надявам да се публикува запитването ми и да кажете своето мнение :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 дни
hash: ddf91a0748
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сега завършвам 11 клас там.. Учители има и добри и лоши, но повечето само гледат да те прецакат.. Езикът се учи само в 8 клас, след това изобщо не се набляга на него, но все пак ще имаш някакво ниво. Като цяло от теб си зависи. Учениците не са злобни, всъщност на никой не му пука другият какъв е. Проблеми няма да имаш, стига да не си ги търсиш. Но най-важното, което мога да ти кажа, е че ако нямаш намерение да се откажеш от социалния си живот, и по цял ден да учиш глупости наизуст по-добре недей. Учителите са повече от взискателни, трудно пишат добри оценки, ако не си им любимец, и общо взето ако много държиш на висока диплома, не си губи времето там. Единственият плюс е, че ще излезеш с много знания, но до колко ще са ти полезни, не знам.

 
  ...
преди: 8 години, 8 дни
hash: 86b14e0362
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Бъкано е с наркомани, училището е ужасно според мен. Отидох да уча там първата година - ад. С една съученичка бях. Тя искаше заради своята най-добра приятелка, впоследствие разбрах, че и двете са наркоманки и мда... видях много гадни неща там и то само 8 клас. Учене? По-скоро свободни часове.

Ако искаш отиди там не те спирам. Казвам го в случай, че другите решат че само плюя. Твой е живота, изказвам опита си.

 
  ...
преди: 8 години, 7 дни
hash: a81528fa75
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здравей! Съветвам те да избереш училището, в което искаш да учиш самата ТИ, а не да се ръководиш от това къде искат да влязат приятелите ти. Няма от какво да се притесняваш, ново даскало, нови хора, бързо ще се опознаете и отпуснете. Но не позволявай да се държат с теб, както в предишното ти училище. Имаш своите принципи, отстоявай ги, не позволявай на никого да се подиграва с теб, това ще ти свърши работа и за напред в живота. Късмет и дано влезеш там, където наистина искаш! :)

М 19

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a84b20b8f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей. Аз уча в това училище. От три години съм тук и ще ти споделя мнението си. Обстановкатав училището е сравнително добра.
Голям салон, големи стаи, мъжка и дамска тоалетна, които са със заключване и за седене, има огледала, сравнително чисто е. Голямото междучасием можеш да отидеш да ядеш в лафката, близо има тости и на няколко минути е CBA-то. А ако не желаеш, има две машини за храна и една за течности в училището. Не знам дали ти е известно, училището е в сграда с още едно, но то и 164 (1 испанска) също е така.
Колкото до учителите.. Има малко свестни учители.. повечето са изключително взискателни, а и дори да знаеш повече, няма да ти пише повече, ако не те харесва. Нечестни учители има. Малко добри учители и повечето са млади.. По един предмете по-лесно, по друг.. ад. Зависи от учителя. Поносимо е, свиква се, но не е за всеки. Учениците не са лоши, не им пука особено, но имай на предвид, че и да пръднеш, ще се знае от всички! Нищо не остава скрито.. дори учителите разбират. Момчетата в класовете са максимум 5-6, преобладават момичета. Малко момчета и много момичета в училището. В първа испанскар разпределението в класовете е наравно. Но за знания.. Взискателни са учителите, излизаш с едно стабилно ниво на испански, имай предвид, че 8 клас часовете испански са 20 часа на седмица, средно 3-4 часа испански на ден! Следващите 4 години всичките предмети са ти на испански. По някои са по-взискателни, по други.. малко по-разпуснато. Не е най-най доброто училище, но е стабилно и няма кой знае какви оплаквания.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker